Connect with us

Argeș

Doi bătrâni din Argeș, bătuți în propria locuință de un tâlhar

Publicat

pe

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

Un bărbat din Negrași, județul Argeș, a fost reținut de polițiști pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă la omor calificat și tâlhărie calificată. Practic, individul de 33 de ani, în noaptea de 7 februarie, a intrat peste doi bătrâni, soț și soție, de 72 și 78 de ani, din aceeași localitate. Tânărul i-a agresat pe cei doi soți, aplicându-le mai multe lovituri la nivelul capului, cu scopul de a-i determina să îi dezvăluie unde țin banii și bunurile de valoare.

După ce tâlharul a dispărut în noapte, bătrâna a mai avut putere să sune la 112 și să alerteze autoritățile cu privire la cele întâmplate. La fața locului s-a deplasat rapid o echipă de criminaliști din cadrul IPJ Argeș, care a demarat imediat cercetările.

Bătrânii aflați în stare de șoc și prezentând leziuni la nivelul capului au fost transportați de urgență la spital. Aceștia nu au putut oferi oamenilor legii nicio referință care să ajute la prinderea autorului. Polițiștii s-au pus imediat în mișcare și, în urma probele administrate, au dat de urma tâlharului, care a ajuns în arestul Poliției urmând să fie prezentat magistraților pentru a hotărî măsurile preventive ce se impun.

Ancheta în acest caz este coordonată de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Jocuri de apă, lumini și muzică, în fiecare weekend în Piața Primăriei Pitești

Publicat

pe

Vineri – 19 aprilie 2024, la Pitești, va reîncepe spectacolul de sunet și lumini la fântâna muzicală din Piața Primăriei și va putea fi admirat în fiecare weekend, de vineri până duminică, în intervalul orar 21:00-21:30.

Jocurile de apă și lumini vor fi sincronizate cu sunetul pieselor muzicale alese, oferind vizitatorilor o experiență unică.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Argeș

Toți românii de la sat încalcă legea! Nu-i sperie nici amenzile colosale!

Publicat

pe

Pompierii și comisarii de mediu din județul Argeș au derulat, săptămâna aceasta, activități de informare în localitățile Ștefănești, Călinești și Priboieni, cu privire la arderile necontrolate. Li s-au distribuit oamenilor pliante care atrag atenția asupra efectelor dezastruoase pentru mediu, dar și pentru proprietăți, care se pot face scrum într-o clipă. De asemenea, a fost diseminat în spațiul public un spot audio.

De reținut că arderea miriștilor și a vegetației uscate este interzisă prin lege. Aceste fapte se sancționează cu amenzi de la 7.500 lei până la 15.000 lei – în cazul persoanelor fizice și de la 50.000 lei până la 100.000 lei – dacă sunt săvârșite de persoane juridice.

Concomitent cu această campanie de informare, pompierii și comisarii de mediu din județul Argeș au derulat și o acțiune de identificare a terenurilor unde au avut loc arderi de vegetație. Dorința autorităților este ca cetățenii să renunțe la aceste practici.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite