Connect with us

ACTUALITATE

Târgoviște: „Muzică și cer”, concert de pian sustinut de elevii prof. Andreea Andrei

Publicat

pe

Elevii clasei de pian de la Școala Populară de Arte „Octav Enigărescu” din Târgoviște, coordonați de profesoara Andreea Andrei, vor susține, marți – 13 februarie 2024, de la ora 17:00, în Amfiteatrul Liceului de Arte „Bălașa Doamna”, concertul „Muzică și cer”.

„Va fi ca o mărturisire interpretată la pian, către și pentru divinitate, pentru că tot ce suntem și avem vine de la Dumnezeu: muzica, harul și tot frumosul care ne înconjoară”, se precizează într-un comunicat transmis către mass-media.

Accesul este liber, în limita locurilor disponibile.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

ACTUALITATE

Acțiune de plantare flori și arbuști ornamentali organizată de echipa Parcului Industrial Moreni

Publicat

pe

Angajații Parcului Industrial Moreni au derulat ieri, de 1 Mai, împreună cu directorul Gabriel Purcaru, fiindcă întotdeauna lucrează în echipă, o acțiune de înfrumusețare a spațiilor exterioare din incinta unității. Cu acest prilej, au plantat flori și arbuști ornamentali. Nu este prima dată când se organizează astfel de activități în Parcul Industrial Moreni.

Cât privește rezultatele economice, precizăm că, sub conducerea lui Gabriel Purcaru, Parcul Industrial Moreni a încheiat fiecare an cu profit, gradul de ocupare este 100%, iar numărul angajaților care lucrează în cadrul societăților de aici bate spre 1.000 de persoane. Totodată, s-au găsit soluții pentru extindere – spre exemplu, a fost preluată o suprafață de teren de 1,35 hectare de la Primărie. Toate acestea plasează Parcul Industrial Moreni în topul celor mai bune unități de acest tip la nivel de țară.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

Jandarmeria Giurgiu angajează psiholog

Publicat

pe

De

Ești absolvent al Facultății de Psihologie și vrei să faci parte din Jandarmeria Română? Acum ai ocazia!

Jandarmeria Giurgiu organizează concurs din sursă externă pentru 1 post de ofițer specialist psiholog.

Până pe data de 15 mai 2024 te așteptăm să-ți depui cererea de înscriere online la adresa: resurseumane@jandarmeriagiurgiu.ro

Pentru mai multe detalii accesați linkul următor: https://hub.mai.gov.ro/recrutare/anunt/view?id=1938

Informații suplimentare se pot obține de la structura Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Giurgiu, telefon: 0246.219 631.

Sursa: IJJ Giurgiu 

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite