Connect with us

Dâmboviţa

Anchetatorii caută arma crimei de la Hotelul Belmont

Publicat

pe

Cei trei frați Marin, membri ai temutului clan bucureștean Fabian, au fost arestați pentru 30 de zile. Evident, ucigașii cu sânge rece au angajat rapid avocat. Ba chiar au atacat decizia judecătorilor prin care s-a emis mandatul de arest preventiv. Au declarat interlopii din Capitală că ei s-au aflat în legitimă apărare. Adică, după ei, înțepăturile de macetă fatale aplicate târgovișteanului de 41 de ani în spatele barului din restaurant și apoi afară au însemnat legitimă apărare!

Anchetatorii scotocesc toate râpele de pe traseul din Bucegi, de la Belmont până la Cabana Cuibul cu Dor, aproape de ieșirea la DN 71 Târgoviște -Sinaia. Peste 20 de kilometri. Ucigașii au aruncat arma crimei și nu au știut să le mai spună polițiștilor cam în ce zonă. Se vorbește că nu ar fi vorba despre o maceta, ci despre un cuțit mai mare. Autorii omorului vor fi duși și în fața unei comisii de expertizare psihiatrică pentru a se stabili dacă prezentau discernământ la data comiterii faptei. Ca să vezi!

Târgovișteanul Sorin Anghel a fost condus ieri pe ultimul drum. O mare de oameni s-a aflat în urma cortegiului funerar. Pe 15 februarie, ar fi împlinit 41 de ani. Doi copii, de 5 și 10 ani au rămas fără tată.

În presa din Capitală apar tot soiul de informații venite pe diferite canale. Se vorbește că interlopii bucureșteni veniseră în munte, la petrecerea de la Hotelul Belmont, să plaseze substanțe interzise. A fost luat la țintă în paginile unor publicații și bietul târgoviștean omorât, că ar fi avut legături cu renumitul Ghenosu, că ar fi vărul acestuia. Ce rol au toate aceste supoziții și așa-zise dezvăluiri în situația dată? Un om a fost omorât, măcelărit de indivizi fără scrupule. A murit în brațele soției, încercând să îi apere onoarea. Poate că și victima a dat dovadă de exces de zel, a fost violent, nu s-a putut stăpâni în acele momente, dar câți dintre noi nu am proceda la fel în contextul dat? A ataca, cu așa-zise dezvăluiri fără substanța prezentului, un om care a murit hăcuit într-o încercare plină de furie și disperare de a-și apăra soția mi se pare cel puțin absurd. Un joc de presă.

Ieri, la înmormântarea lui Sorin Anghel familia și prietenii, răvășiți de durere, nu au cerut decât să se facă dreptate…

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Desfășurare masivă a forțelor de ordine la meciul Chindia – Steaua

Publicat

pe

Târgoviște. 20 aprilie 2024, ora 10:00. Strada Justiției, plină ochi de jandarmi și poliție. Echipaje înarmate până-n dinți. Câini polițiști. Mascați. Trupe antitero. Nu am mai văzut așa ceva de la mitingul lui Liviu Dragnea, când întreg orașul era blocat și nu mai puteai intra decât pe bază de parolă. Ce vremuri și oameni ciudați! Pe sus. Pe funcții.

Azi nu a fost miting electoral. Nici grevă sau vreun alt tip de protest. A fost meci. Pe „Eugen Popescu”. Chindia a jucat cu Steaua București. Aha! Acum ați priceput care a fost treaba cu desfășurarea de forțe. Au venit ultrașii. Galeria Stelei. Una dintre cele mai organizate, unite, dar și violente structuri de suporteri din România. Nu au venit prea mulți la Târgoviște. Vreo 450. Au ocupat tribuna rezervată galeriei oaspeților. O mare de tricouri negre. Trupă compactă. Nervoasă. Nu pe meci și pe echipe, cât pe altele. Vorbim mai târziu. Spectatori, vreo mie.

La tribuna oficială, după sticlă, lume putință. L-am remarcat pe președintele clubului, Gabriel Boriga, la un moment dat, pe primarul Cristian Daniel Stan. Crainicul, ușor timid, prezintă echipele. Pronunță numele antrenorului de la Chindia. Diego Longo. Dinspre galeria târgovișteană, micuță, dar jucăușă, se aude lung, drept răspuns: Huoooo!!!

Partida a pornit la viteza a doua. Pase de relaș, de așezare în teren. Acomodare. Cu gazonul, cu mingea, cu spectatorii. Două bannere cât casa, în zona suporterilor de la Steaua. „Liber să fii ultra” și „Fapte, nu vorbe”.

Se mai încinge un pic jocul. Fără tehnică. Emoții. Steliștii stau mai mult în jumătatea noastră de teren. Câteva faze de gol. Nu tari. Acolo, să fie. Aplauze. Domoale.

Suporterii Stelei au câteva momente de spectacol. Scandează la unison partituri ce par a fi departe de arena sportivă. „Muie PSD”. Am auzit și ceva despre Ciolacu, parcă și Federația Română de Fotbal a fost cântată. Șlagărul zilei al galeriei a fost „Faceți ceva pentru Steaua, altfel de noi nu veți scăpa”.

Minutul ’29. Ocazie mare a Chindiei. Pierdută. Și au mai fost! Am remarcat la jucători nehotărâre, neatenție, debusolare, lipsa tehnicii. Șuturi la poartă slabe, imprecise. Parcă nu voiau să dea gol! Jucătorii de la Chindia au avut mai multe ocazii. Ratate, din păcate. Meciul s-a încheiat 0-0.

Nu au fost incidente. Partidă fără dat la gioale. Un singur cartonaș galben luat de un jucător de la Steaua pentru simularea unui fault. Prelungiri – 4 minute, dar nu s-au întâmplat minuni…

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ADMINISTRAŢIE

Corneliu Ștefan: Județul Dâmbovița a reușit să se sincronizeze cu ritmul Europei!

Publicat

pe

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a participat zilele trecute la cea de-a 60-a sesiune a Comitetului European al Regiunilor desfășurată la Bruxelles.

„Dâmbovița a reușit să se sincronizeze cu ritmul Europei în ultimii ani! Există investiții și programe în derulare în județul nostru, care acoperă majoritatea subiectelor dezbătute în cadrul sesiunii Comitetului European al Regiunilor.

În prezent, în Dâmbovița, se desfășoară numeroase proiecte în domenii precum sănătate publică și mobilitate. Consiliul Județean Dâmbovița, prin modernizarea a 60 de km de drumuri județene cu fonduri europene, investiții de 64.200.000 de euro, contribuie activ la optimizarea transportului la nivel județean, precum și la creșterea eficienței livrărilor de mărfuri.

În urma discuțiilor cu colegii din țară și cu reprezentanții forurilor europene, referitoare la bunele practici în atragerea și utilizarea fondurilor europene, se confirmă că investițiile semnificative ale Consiliului Județean Dâmbovița în Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște sunt un indiciu clar că ne facem treaba și suntem capabili să accesăm programe europene importante pentru comunitățile noastre”, a precizat Corneliu Ștefan.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite