Connect with us

ACTUALITATE

Dezvoltare Full Stack Construirea de soluții end-to-end cu GoIT

Publicat

pe

Ce este un dezvoltator Full Stack ?

Un Full Stack Developer este un profesionist în domeniul dezvoltării software care are cunoștințe și abilități extinse în toate componentele tehnice necesare pentru construirea unei aplicații web sau mobile, începând de la partea de frontend până la partea de backend și gestiunea bazelor de date. Un curs de Full Stack Developer oferă o pregătire comprehensivă în toate aceste aspecte, pregătind cursanții să devină specialiști în domeniul dezvoltării software.

Partea de Frontend

 • În cadrul cursului de Full Stack Developer, cursanții învață să dezvolte interfețe utilizator prietenoase și interactive folosind limbaje de marcă (HTML), stiluri (CSS) și interactivitatea dată de JavaScript.
 • Cursanții învață să lucreze cu framework-uri populare precum React.js, Angular.js sau Vue.js pentru a construi interfețe moderne și responsive.

Partea de Backend

 • Un Full Stack Developer este pregătit să construiască logica de server și să gestioneze funcționalitatea din spatele scenei a unei aplicații web.
 • În cadrul cursului, se învață limbaje de programare backend precum Node.js, Python (cu framework-uri precum Django sau Flask), Ruby on Rails, PHP etc.
 • Cursanții învață să dezvolte API-uri, să gestioneze autentificarea și autorizarea utilizatorilor, să implementeze logica de afaceri și să gestioneze interacțiunea cu baza de date.

Baze de Date

 • Un Full Stack Developer este familiarizat cu conceptele și tehnologiile de baze de date și învață să proiecteze, să implementeze și să gestioneze baze de date pentru aplicații web.
 • În cadrul cursului, se lucrează cu baze de date relaționale (SQL) și baze de date non-relaționale (NoSQL) precum MySQL, PostgreSQL, MongoDB etc.

Alte Tehnologii și Instrumente

 • Pe lângă aceste aspecte principale, un curs de Full Stack Developer poate acoperi și alte tehnologii și instrumente esențiale pentru dezvoltarea software, precum controlul versiunilor (git), gestionarea dependențelor, gestionarea proiectelor, testarea unitară și integrată, și altele.

Un Full Stack Developer este capabil să dezvolte aplicații web sau mobile de la zero până la implementare și să gestioneze toate aspectele tehnice ale proiectului. Acest profil profesional este foarte căutat în industria IT, deoarece poate contribui la toate etapele de dezvoltare a unei aplicații și poate asigura o experiență integrată și coerentă pentru utilizatori.

Cum te ajută un curs de Full Stack developer

Un curs Full Stack Developer este un excelent instrument pentru a deveni un specialist de vârf în domeniul dezvoltării software. Iată cum acest curs te poate ajuta să atingi excelența:

 1. Acoperirea completă a tehnologiilor: Un curs de Full Stack Developer îți oferă o pregătire comprehensivă în tehnologiile și limbajele de programare utilizate atât în partea de frontend, cât și în partea de backend a dezvoltării de aplicații web sau mobile.
 2. Experiență practică extinsă: Cursurile includ proiecte practice și exerciții care te ajută să aplici cunoștințele teoretice în situații reale. Acest lucru îți oferă oportunitatea de a obține experiență practică în construirea și dezvoltarea aplicațiilor, în rezolvarea problemelor și în gestionarea proiectelor.
 3. Înțelegerea profundă a tehnologiei: Cursurile te ajută să înțelegi principiile și conceptele de bază din spatele tehnologiilor utilizate. Astfel, vei fi capabil nu doar să scrii cod, ci și să înțelegi logica și raționamentul din spatele acestuia.
 4. Dezvoltarea abilităților de rezolvare a problemelor: Dezvoltarea de aplicații web sau mobile implică adesea rezolvarea de probleme complexe. Cursurile te ajută să-ți dezvolți abilitățile de gândire critică și de problem solving, permițându-ți să abordezi provocările cu creativitate și eficiență.
 5. Construirea portofoliului și creșterea credibilității: Absolvirea unui curs de Full Stack Developer îți oferă oportunitatea de a construi un portofoliu impresionant de proiecte și aplicații. Un portofoliu solid și diversificat îți poate consolida credibilitatea și îți poate crește șansele de a obține oportunități de carieră mai bune.
 6. Acces la resurse și comunități: Cursurile îți oferă acces la resurse educaționale de calitate și comunități active de programatori. Aceste resurse și comunități îți oferă sprijin, sfaturi și oportunități de învățare continuă pe măsură ce îți perfecționezi abilitățile și avansezi în carieră.

Prin urmare, un curs de Full Stack Developer reprezintă o investiție valoroasă în dezvoltarea ta profesională și te ajută să devii un programator de succes și conștient de tehnică. Dedicarea și efortul pe care le investești în timpul cursului vor contribui la consolidarea fundației tale și la pregătirea ta pentru provocările și oportunitățile din industria IT.

Cursul de dezvoltare Full Stack oferit de GoIT

GoIT România oferă o varietate de cursuri de programare online, printre care și cursul de Full Stack Developer. Acest curs este cel mai popular și apreciat curs din ofertă.

Un curs FullStack developer de la GoIT se desfășoară pe o durată de 10 luni. La finalul acestui curs IT online, vei avea în portofoliu 7 proiecte. Cursul are în componență sesiuni live, dar care se înregistrează, pentru a fi accesate oricând, de oriunde. Acest curs full stack developer are 7 tematici largi, care se împart pe subiecte de studiu. Mentori cu experiență în domeniu te vor asista pe toată durata cursului.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Deputat Carmen Holban: Lupta împotriva consumului de droguri trebuie să fie un efort comun

Publicat

pe

Carmen Holban, deputat PSD de Dâmbovița, a participat, astăzi – 12 aprilie 2024, alături de ministrul Familiei, Tineretului şi Egalității de Șanse – Natalia Intotero și alți colegi parlamentari, la întâlnirea organizată în cadrul Caravanei naționale „Fără bariere – Tot adevărul despre droguri”.

Evenimentul s-a dovedit a fi, consideră Carmen Holban, o experiență profundă și emoționantă, toți cei prezenți având ocazia să asculte poveștile unor persoane care au suferit din cauza consumului de droguri.

„Fiecare poveste spusă în fața tinerilor prezenți la Cinematograful „Independența” a fost o lecție de viață, un apel la conștiință și un semnal de alarmă pentru toți cei care pot fi tentați să încerce drogurile. Acum, mai mult ca oricând, lupta împotriva consumului de droguri trebuie să fie un efort comun”, ne-a precizat deputata Carmen Holban.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

Tânărul Dragoș Lucian Predescu, 28 de ani, este noul prefect al județului Argeș

Publicat

pe

Județul Argeș are de astăzi, 12 aprilie 2024, un nou prefect, după ce Radu Perianu a demisionat întrucât va candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean. Noul reprezentant al Guvernului în Argeș este liberalul Dragoș Lucian Predescu, în vârstă de 28 de ani. Acesta a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității București și a profesat avocatura. În 2021, a fost numit subprefect al județului Argeș, iar din 2022 a fost director al Cancelariei Prefectului Județului Argeș.

“Vin cu bună credință și încrezător că pot arăta că generația tânără poate face lucruri foarte bune dacă i se oferă șansa. Îi mulțumesc pentru încredere prefectului Radu Perianu. Am făcut o echipă foarte bună la Instituția Prefectului județului Argeș și experiența acestor ani o voi folosi pentru a lua cele mai bune decizii din noua poziție. Îmi doresc să fiu un prefect deschis spre oameni, spre comunicare, așa cum aș vrea să fie toate instituțiile publice. Voi continua proiectele prefectului Radu Perianu”, a fost mesajul transmis de noul prefect al județului Argeș – Dragoș Lucian Predescu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite