Connect with us

Dâmboviţa

Metodă politică inedită: AUR scoate la concurs postul de candidat la Președinția României

Publicat

pe

Conferință de presă, astăzi – 15 februarie 2024, la AUR Dâmbovița. În sediul nou. Pe Bulevardul Libertății, nr 7, fostul Club Zoom. Spațiu mare. Mulți metri pătrați. După suprafață, al doilea sediu de partid politic din Dâmbovița, după PSD. Semn?

La întâlnirea cu presa în acest imens spațiu pe care vicepreședintele AUR, Valeriu Muntean, coordonatorul filialei, îl vrea populat la maximum, au participat Mara Nicolescu și Ioana Ramona Bruynseels – președinta organizației de femei AUR la nivel național și candidată pentru Parlamentul European.

Tema abordată de lidera femeilor AUR a fost una inedită. Ramona Bruynseels a informat opinia publică dâmbovițeană despre o metodă inedită care va fi jucată pe scena politică românească. AUR scoate la concurs funcția de președinte al României. Competiția, așa după cum a precizat Ramona Bruynseels, va începe pe 16 februarie și se va încheia în data de 16 iunie, când conducerea partidului îl va prezenta pe cel ales pentru a candida din partea AUR pentru cea mai înaltă funcție în stat.

„Iată că noi, cei de la AUR, vrem să identificăm cea mai bună personalitate pentru a deveni președintele românilor. Pentru a ne asigura că identificăm această personalitate care să fie cea mai potrivită pentru lupta pe viață și pe moarte ce va urma pentru România și pentru români, AUR lansează, în intern dar, totodată, și cu valențe în exteriorul partidului, o competiție clară pentru identificarea acestei personalități.

Se va întâmpla acest lucru pentru că, în AUR, după cum am spus-o și am dovedit-o de foarte multe ori, meritocrația este un principiu de cinste, reprezintă fundația noastră. S-a văzut acest lucru. Dacă vă uitați la lista noastră de europarlamentari, am selectat 43 de oameni unul și unul. Oameni care s-au detașat prin performantele obținute în plan profesional, atât în țară cât și în străinătate. Sunt oameni care într-adevăr întruchipează și promovează valorile AUR. De ce să nu demonstrăm acest lucru și cu ocazia desemnării candidatului care va reprezenta partidul nostru în alegerile pentru Președinția României?

Acel om care simte pentru România și pentru români întâi și întâi, care nu este condus de forțe exterioare, care pune România pe primul plan, care știe ce așteaptă românii si care este gata să fie printre români tot timpul, acel om care este gata să lupte, să negocieze și să fie jucător din toate punctele de vedere, punându-ne pe toți la treabă, acela va fi candidatul AUR. Patriot, luptător, cu demnitate, cu curaj, fără frică, pregătit din toate punctele de vedere. Acel om va fi candidatul AUR. În 16 iunie ne vom face candidatul cunoscut întregii opinii publice din România”, a precizat Ramona Bruynseels.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Desfășurare masivă a forțelor de ordine la meciul Chindia – Steaua

Publicat

pe

Târgoviște. 20 aprilie 2024, ora 10:00. Strada Justiției, plină ochi de jandarmi și poliție. Echipaje înarmate până-n dinți. Câini polițiști. Mascați. Trupe antitero. Nu am mai văzut așa ceva de la mitingul lui Liviu Dragnea, când întreg orașul era blocat și nu mai puteai intra decât pe bază de parolă. Ce vremuri și oameni ciudați! Pe sus. Pe funcții.

Azi nu a fost miting electoral. Nici grevă sau vreun alt tip de protest. A fost meci. Pe „Eugen Popescu”. Chindia a jucat cu Steaua București. Aha! Acum ați priceput care a fost treaba cu desfășurarea de forțe. Au venit ultrașii. Galeria Stelei. Una dintre cele mai organizate, unite, dar și violente structuri de suporteri din România. Nu au venit prea mulți la Târgoviște. Vreo 450. Au ocupat tribuna rezervată galeriei oaspeților. O mare de tricouri negre. Trupă compactă. Nervoasă. Nu pe meci și pe echipe, cât pe altele. Vorbim mai târziu. Spectatori, vreo mie.

La tribuna oficială, după sticlă, lume putință. L-am remarcat pe președintele clubului, Gabriel Boriga, la un moment dat, pe primarul Cristian Daniel Stan. Crainicul, ușor timid, prezintă echipele. Pronunță numele antrenorului de la Chindia. Diego Longo. Dinspre galeria târgovișteană, micuță, dar jucăușă, se aude lung, drept răspuns: Huoooo!!!

Partida a pornit la viteza a doua. Pase de relaș, de așezare în teren. Acomodare. Cu gazonul, cu mingea, cu spectatorii. Două bannere cât casa, în zona suporterilor de la Steaua. „Liber să fii ultra” și „Fapte, nu vorbe”.

Se mai încinge un pic jocul. Fără tehnică. Emoții. Steliștii stau mai mult în jumătatea noastră de teren. Câteva faze de gol. Nu tari. Acolo, să fie. Aplauze. Domoale.

Suporterii Stelei au câteva momente de spectacol. Scandează la unison partituri ce par a fi departe de arena sportivă. „Muie PSD”. Am auzit și ceva despre Ciolacu, parcă și Federația Română de Fotbal a fost cântată. Șlagărul zilei al galeriei a fost „Faceți ceva pentru Steaua, altfel de noi nu veți scăpa”.

Minutul ’29. Ocazie mare a Chindiei. Pierdută. Și au mai fost! Am remarcat la jucători nehotărâre, neatenție, debusolare, lipsa tehnicii. Șuturi la poartă slabe, imprecise. Parcă nu voiau să dea gol! Jucătorii de la Chindia au avut mai multe ocazii. Ratate, din păcate. Meciul s-a încheiat 0-0.

Nu au fost incidente. Partidă fără dat la gioale. Un singur cartonaș galben luat de un jucător de la Steaua pentru simularea unui fault. Prelungiri – 4 minute, dar nu s-au întâmplat minuni…

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ADMINISTRAŢIE

Corneliu Ștefan: Județul Dâmbovița a reușit să se sincronizeze cu ritmul Europei!

Publicat

pe

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a participat zilele trecute la cea de-a 60-a sesiune a Comitetului European al Regiunilor desfășurată la Bruxelles.

„Dâmbovița a reușit să se sincronizeze cu ritmul Europei în ultimii ani! Există investiții și programe în derulare în județul nostru, care acoperă majoritatea subiectelor dezbătute în cadrul sesiunii Comitetului European al Regiunilor.

În prezent, în Dâmbovița, se desfășoară numeroase proiecte în domenii precum sănătate publică și mobilitate. Consiliul Județean Dâmbovița, prin modernizarea a 60 de km de drumuri județene cu fonduri europene, investiții de 64.200.000 de euro, contribuie activ la optimizarea transportului la nivel județean, precum și la creșterea eficienței livrărilor de mărfuri.

În urma discuțiilor cu colegii din țară și cu reprezentanții forurilor europene, referitoare la bunele practici în atragerea și utilizarea fondurilor europene, se confirmă că investițiile semnificative ale Consiliului Județean Dâmbovița în Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște sunt un indiciu clar că ne facem treaba și suntem capabili să accesăm programe europene importante pentru comunitățile noastre”, a precizat Corneliu Ștefan.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite