Connect with us

Argeș

Tânăr din Bughea de Sus, reținut pentru spargerea unui magazin din sat

Publicat

pe

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

Lucrătorii Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț, județul Argeș, au fost sesizați, în dimineața zilei de 26 februarie 2024, cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în incinta unui magazin din Bughea de Sus. Intrușii au sustras țigări și băuturi alcoolice si au pus foc altor produse, în mijlocul magazinului. Vorbim despre obiecte din plastic și de un generator electric.

Oamenii legii au reușit să dea de urma hoților. Cu ocazia efectuării unei percheziții la domiciliul unui bănuit, în comuna Bughea de Sus, polițiștii au găsit 100 de pachete de țigări, de diferite sortimente, băuturi alcoolice precum și alte bunuri, susceptibile a proveni din unitatea comercială păgubită.

Trei persoane au fost conduse la sediul poliției în vederea audierii. În urma administrării probatoriului, un tânăr de 23 de ani a fost reținut pentru 24 de ore. Astăzi – 27 februarie, acesta a fost prezentat în fața procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung cu propunerea de luare a unei măsuri preventive. Tânărul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și distrugere.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Jocuri de apă, lumini și muzică, în fiecare weekend în Piața Primăriei Pitești

Publicat

pe

Vineri – 19 aprilie 2024, la Pitești, va reîncepe spectacolul de sunet și lumini la fântâna muzicală din Piața Primăriei și va putea fi admirat în fiecare weekend, de vineri până duminică, în intervalul orar 21:00-21:30.

Jocurile de apă și lumini vor fi sincronizate cu sunetul pieselor muzicale alese, oferind vizitatorilor o experiență unică.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Argeș

Toți românii de la sat încalcă legea! Nu-i sperie nici amenzile colosale!

Publicat

pe

Pompierii și comisarii de mediu din județul Argeș au derulat, săptămâna aceasta, activități de informare în localitățile Ștefănești, Călinești și Priboieni, cu privire la arderile necontrolate. Li s-au distribuit oamenilor pliante care atrag atenția asupra efectelor dezastruoase pentru mediu, dar și pentru proprietăți, care se pot face scrum într-o clipă. De asemenea, a fost diseminat în spațiul public un spot audio.

De reținut că arderea miriștilor și a vegetației uscate este interzisă prin lege. Aceste fapte se sancționează cu amenzi de la 7.500 lei până la 15.000 lei – în cazul persoanelor fizice și de la 50.000 lei până la 100.000 lei – dacă sunt săvârșite de persoane juridice.

Concomitent cu această campanie de informare, pompierii și comisarii de mediu din județul Argeș au derulat și o acțiune de identificare a terenurilor unde au avut loc arderi de vegetație. Dorința autorităților este ca cetățenii să renunțe la aceste practici.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite