Connect with us

Argeș

Bărbatul care a agresat sexual o tânără într-un autobuz din Pitești, în arest pentru 30 de zile

Publicat

pe

Sursa foto: observatornews.ro

Zilele acestea, întreaga opinie publică națională a fost oripilată după difuzarea imaginilor de la Pitești, unde o tânără de 21 de ani a fost agresată sexual de un individ certat cu tot ceea ce înseamnă civilizație și respect față de semeni, într-un autobuz local, apoi aruncată din autovehicul pe caldarâm. Împreună cu acest sălbatic se aflau câțiva amici care se amuzau de așa-zisele „fapte de bărbăție” ale tovarășului.

De menționat, cu tristețe, că niciun cetățean aflat în respectivul mijloc de transport în comun nu a luat atitudine împotriva tânărului dezlănțuit. La plângerea femeii agresate, polițiștii piteșteni s-au pus imediat în mișcare, dar nu a fost rost să dea de urma agresorului și, la un moment dat, a cerut sprijinul populației pentru a-l identifica. În cele din urmă, probabil sfătuit de familie și de prieteni, pentru a nu-și înrăutăți situația, tânărul care a vrut să pozeze în mascul feroce s-a predat. Individul are 26 de ani și locuiește fără forme legale în Pitești. După audieri și administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore pe bază de ordonanță.

Ieri, la propunerea unui procuror, individul a fost prezentat în fața instanței de judecată care, după ce a cântărit bine faptele teribilistului înfierbântat, a decis arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile. Tânărul de 26 de ani este cercetat pentru săvârșirea în stare de recidivă a infracțiunilor de agresiune sexuală, loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Bărbatul neagă acuzațiile și se apără spunând că are acasă nevastă și copii.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Jocuri de apă, lumini și muzică, în fiecare weekend în Piața Primăriei Pitești

Publicat

pe

Vineri – 19 aprilie 2024, la Pitești, va reîncepe spectacolul de sunet și lumini la fântâna muzicală din Piața Primăriei și va putea fi admirat în fiecare weekend, de vineri până duminică, în intervalul orar 21:00-21:30.

Jocurile de apă și lumini vor fi sincronizate cu sunetul pieselor muzicale alese, oferind vizitatorilor o experiență unică.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Argeș

Toți românii de la sat încalcă legea! Nu-i sperie nici amenzile colosale!

Publicat

pe

Pompierii și comisarii de mediu din județul Argeș au derulat, săptămâna aceasta, activități de informare în localitățile Ștefănești, Călinești și Priboieni, cu privire la arderile necontrolate. Li s-au distribuit oamenilor pliante care atrag atenția asupra efectelor dezastruoase pentru mediu, dar și pentru proprietăți, care se pot face scrum într-o clipă. De asemenea, a fost diseminat în spațiul public un spot audio.

De reținut că arderea miriștilor și a vegetației uscate este interzisă prin lege. Aceste fapte se sancționează cu amenzi de la 7.500 lei până la 15.000 lei – în cazul persoanelor fizice și de la 50.000 lei până la 100.000 lei – dacă sunt săvârșite de persoane juridice.

Concomitent cu această campanie de informare, pompierii și comisarii de mediu din județul Argeș au derulat și o acțiune de identificare a terenurilor unde au avut loc arderi de vegetație. Dorința autorităților este ca cetățenii să renunțe la aceste practici.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite