Connect with us

ACTUALITATE

Activități ce vor fi organizate în județul Teleorman, cu prilejul Zilei Jandarmeriei Române (3 aprilie)

Publicat

pe

Jandarmetia Teleorman organizează, în perioada 30 martie – 3 aprilie 2024, o serie de activități cu prilejul „Zilei Jandarmeriei Române”, astfel:

– Sâmbătă – 30 martie, ora 10:00 – Ziua Veteranilor Unității, – Ceremonie militară – depunere de coroane şi jerbe de flori la monumentul ridicat în cinstea fostului comandant al Jandarmeriei Române, general de brigadă Ion Bunoaica, în localitatea Slobozia Mândra.

– Luni – 1 aprilie, ora 08:00 – donare de sânge în cadrul campaniei „Donează sânge, salvează o Viață” – Centrul de Transfuzie Sanguină Alexandria.

Luni – 1 aprilie, ora 10:00 – Competiție de tir sportiv – Cupa Jandarmeriei Teleormănene pentru Presă și cadre militare, Poligonul de tir sportiv Alexandria.

– Marți – 2 aprilie, ora 10:00 – Desfășurarea Ceremoniei militare a depunerii de coroane şi jerbe de flori la monumentele jandarmilor teleormăneni căzuți la datorie în timpul Revoluției din Decembrie 1989 – localitățile Troianu și Balaci.

– Miercuri – 3 aprilie – Ceremonie festivă – Prezentarea mesajelor transmise de conducerea M.A.I. şi I.G.J.R., precum şi a ordinelor pentru recompensarea cadrelor militare din unitate.

Reamintim că pe 3 aprilie 2024, se implinesc 174 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române. La mulți ani!

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

1 IUNIE 2024: Nu rata activitățile organizate de Camera de Comerț Dâmboviţa pentru copii!

Publicat

pe

Camera de Comerț, industrie și Agricultură Dâmbovița a pregătit și anul acesta activități interesante pentru copii, cu prilejul zilei de 1 iunie.

Prin urmare, sâmbătă – 1 iunie 2024, între orele 10:00 și 13:00, se vor organiza, la sediul Camerei de Comerț Dâmboviţa – Calea Câmpulung , Nr. 6A, Târgoviște, următoarele activități:
– Ateliere de creație: lego, puzzle, desen
– Club de robotică Code School Clubs Targoviste
– Puctură pe față DINI LAND
– Karaoke și Mini Disco
– Festivalul Culorilor. Crează-ți propriul univers cu creta!
– Copiii în acțiune: Întâlnire cu Poliția – Siguranță și distracție
– Multe alte surprize.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

Va fi mare sărbătoare pe 26 mai 2024 la Ghimpați (oraș Răcari). Detalii aici

Publicat

pe

Duminică – 26 mai 2024, Primăria și Consiliul Local Răcari, județul Dâmbovița, organizează, în colaborare cu Asociația Ghimpați 2008, o serie de manifestări cultural-sportive, artistice și religioase prilejuite de împlinirea a 452 de ani de la prima atestare documentară a localității Ghimpați.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite