Connect with us

ACTUALITATE

2 aprilie 2024, ora 10:00. Nu rata exercițiile demonstrative organizate de Jandarmeria Dâmbovița!

Publicat

pe

Jandarmeria Dâmboviţa va organiza, marți – 2 aprilie 2024, între orele 10:00 – 12:00, la sediul unității din municipiul Târgoviște, Bulevardul Regele Carol I, nr. 49, o acțiune de tip „Ziua porților deschise”.

Cu acest prilej, vor fi executate o serie de exerciții demonstrative cu câinii de serviciu, de autoapărare și de intervenție antiteroristă, precum și expoziții de prezentare a tehnicii din dotare și a ținutei militare.

Evenimentul se înscrie în cadrul manifestărilor prilejuite de celebrarea Zilei Jandarmeriei Române (3 aprilie) şi are ca scop familiarizarea tinerilor și copiilor cu privire la rolul, atribuţiile şi misiunile jandarmilor. Prin urmare, părinții, cadrele didactice și copiii sunt invitați să vină la „Ziua porților deschise” la Inspectoratul de Jandarmi Județean”Mircea cel Bătrân” Dâmboviţa.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

ACTUALITATE

1 IUNIE 2024: Nu rata activitățile organizate de Camera de Comerț Dâmboviţa pentru copii!

Publicat

pe

Camera de Comerț, industrie și Agricultură Dâmbovița a pregătit și anul acesta activități interesante pentru copii, cu prilejul zilei de 1 iunie.

Prin urmare, sâmbătă – 1 iunie 2024, între orele 10:00 și 13:00, se vor organiza, la sediul Camerei de Comerț Dâmboviţa – Calea Câmpulung , Nr. 6A, Târgoviște, următoarele activități:
– Ateliere de creație: lego, puzzle, desen
– Club de robotică Code School Clubs Targoviste
– Puctură pe față DINI LAND
– Karaoke și Mini Disco
– Festivalul Culorilor. Crează-ți propriul univers cu creta!
– Copiii în acțiune: Întâlnire cu Poliția – Siguranță și distracție
– Multe alte surprize.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

Va fi mare sărbătoare pe 26 mai 2024 la Ghimpați (oraș Răcari). Detalii aici

Publicat

pe

Duminică – 26 mai 2024, Primăria și Consiliul Local Răcari, județul Dâmbovița, organizează, în colaborare cu Asociația Ghimpați 2008, o serie de manifestări cultural-sportive, artistice și religioase prilejuite de împlinirea a 452 de ani de la prima atestare documentară a localității Ghimpați.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite