Connect with us

ALEGERI

Găești: Alexandru Iorga, candidatul PSD, va reda Spitalului Orășenesc importanța cuvenită

Publicat

pe

Fostul șef al Poliției orașului Găești, Alexandru Iorga, este un om dintr-o bucată. Vertical. Corect. Modest. Implicat. Nu a vrut să stea acasă, să se bucure de pensie, de familie, de liniște. A hotărât să se dedice comunității, să încerce, punând la bătaie experiența acumulată, să schimbe fața orașului. Vrea să aducă un suflu nou în relația cu cetățeanul, să transparentizeze actul administrativ, să reseteze conceptul de dezvoltare, bazându-se pe munca în echipă, pe colaborare.

Alexandru Iorga ne-a spus că a hotărât să candideze pentru funcția de primar al orașului Găești din partea PSD, pentru a demonstra că se poate mai mult, că oamenii care trăiesc aici merită mai multă atenție, mai multă aplecare asupra problemelor cu care se confruntă. Fostul polițist cunoaște această urbe, știe ce îi lipsește și cum trebuie completate golurile existente care, din păcate, sunt multe.

A intrat în atenția viitorului edil de la Găești și spitalul din localitate, o instituție aflată multă vreme sub lupa mass-media naționale, o unitate medicală nebăgată în seamă de autoritățile locale, lăsată pradă deznădejdei, deși, ne-a precizat Alexandru Iorga, ar fi trebui să fie în vârful preocupărilor actualului primar. Dar nu a fost să fie! Prea multă indiferență. Au primat preocupările personale, propriile interese.

Candidatul PSD își asumă responsabilitatea ca, imediat ce va prelua frâiele administrației de la Găești, să repună spitalul în drepturile sale firești, să îi redea importanța cuvenită.

„Spitalul Orășenesc Găești este exemplul cel mai clar al eșecului actualei administrații locale, al managementului defectuos și al indolenței și iresponsabilității duse la extrem. Un spațiu care ar trebui să ne ofere încrederea într-un act medical performant arată mai degrabă a dezastru planificat.

Atmosfera pe care aceste imagini o relevă nu poate decât să ne inspire frică, în loc să ne ofere încredere în calitatea actului medical. Vă invit să pășiți alături de mine doar prin curtea Spitalului, pentru a vă convinge despre ceea ce spun.

Prezentat ca un mare succes, cu proiecte de milioane de euro implementate, Spitalul nu oferă, de fapt, decât un acces foarte limitat la serviciile de sănătate.

Secția de Pediatrie a fost închisă două săptămâni, lăsând copiii – cea mai vulnerabilă categorie de pacienți – fără asistență medicală. Pentru aparatura foarte scumpă achiziționată nu există avize și autorizații, iar găeștenii nu beneficiază de absolut nicio investigație modernă.

Managerul numit și susținut de primarul Grigore Gheorghe a creat doar haos, iar în spital se lucrează în stres și mult sub standardele pe care pacienții le merită”, a precizat Alexandru Iorga.

A mai spus, ferm, candidatul social-democrat pentru funcția de primar al Găeștiului că Spitalul Orășenesc are nevoie de un management responsabil, de implicare în atragerea de specialiști în sănătate, de profesioniști care să le redea pacienților încrederea în sistemul medical. Sunt necesare proceduri noi de lucru, care să ducă la salvarea de vieți. Banii cheltuiți trebuie să se întoarcă în servicii reale oferite oamenilor, nu în campanii de imagine sterile.

„Cetățenii știu deja că între mesajele actualului primar, pe rețelele sociale, despre așa-zisele realizări ale spitalului și realitatea cu care ei se confruntă în fiecare zi este o diferență de la cer la pământ. Minciuna are picioare scurte, iar astfel de practici trebuie să înceteze rapid, pentru că dăunează grav sănătății găeștenilor”, a mai spus viitorul primar al orașului Găești.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALEGERI

Răcari. Alegeri 9 iunie 2024. Sondajele îl dau câștigător pe primarul PNL Marius Caravețeanu

Publicat

pe

Primarul orașului Răcari, Marius Caravețeanu – candidat PNL pentru un nou mandat, al cincilea, și-a păstrat obiceiul de a organiza întâlniri cu cetățenii în fiecare cartier, ca modalitate de a afla ce probleme au și care le sunt pretențiile vizavi de administrația publică locală.

Caravețeanu poartă astfel de dialoguri sincere cu locuitorii orașului periodic și negreșit în perioada campaniei electorale. Și ține întotdeauna cont de opiniile exprimate, așa cum îi stă bine unui primar atașat de comunitatea pe care o conduce.

Oamenii din Răcari apreciază această atitudine deschisă. Este fără doar și poate unul dintre motivele pentru care l-au votat deja de patru ori pe Marius Caravețeanu să le fie primar, iar sondajele îl dau învingător și în alegerile din 9 iunie 2024. Pentru că, da, are ce să prezinte la capitolul investiții implementate pentru bunăstarea concetățenilor săi.

Marius Caravețeanu este conștient că mai sunt multe de înfăptuit pentru ca Răcari să fie un oraș cu adevărat dezvoltat și, așa cum ne-a obișnuit, le cere din nou oamenilor să-și spună opinia vizavi de proiectele pe care le propune pentru mandatul 2024-2028, oferta sa electorală fiind una deschisă sugestiilor. Astfel, miercuri – 22 mai 2024, începând cu ora 16:00, primarul Marius Florin Caravețeanu, candidat PNL pentru un nou mandat, ia la pas cartierele-sat Stănești și Bălănești. Și vor urma mai multe astfel de întâlniri cu cetățenii.

Material realizat de SC Incomod Media SRL, la comanda PNL Dâmbovița. CMF: 21240015

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ALEGERI

Alegeri 9 iunie 2024. Gabriel Purcaru (PSD), primarul de care are nevoie municipiul Moreni!

Publicat

pe

Municipiul Moreni, după 9 iunie 2024, prin votul masiv al cetățenilor, va intra într-o etapă importantă de dezvoltare. După cum se prezintă lucrurile, după prestanța candidaților, empatia față de cetățeni, modul de expunere a proiectelor, determinarea sinceră afișată și temele de dezbatere publică alese, Gabriel Purcaru, reprezentantul Partidului Social Democrat, va fi ales primar pentru mandatul 2024-2028.

Lângă candidatul PSD se află o echipă puternică de consilieri din diferite sfere de activitate profesională, oameni tineri și implicați, care, ca și Gabriel Purcaru, sunt devotați comunității și au un singur țel: să dezvolte municipiul Moreni, să aducă prosperitatea în acest oraș, să-l repună pe harta municipiilor din România dezvoltate din punct de vedere economic, social, educațional și cultural.

Gabriel Purcaru știe de unde să pornească, știe care sunt instrumentele ce trebuie folosite și știe unde trebuie să ajungă municipiul Moreni. Parcul Industrial Moreni, unde activează încă din poziția de director general, prin viziunea sa de dezvoltare, prin proiectele materializate și colaborarea cu agenții economici, a devenit în acești ultimi ani un fel de locomotivă a industriei din municipiul Moreni și din împrejurimi. Ce a făcut bun în acest complex economic, Gabriel Purcaru vrea să construiască și în municipiul Moreni, adică echipă, comunicare, colaborarea, empatie față de oameni, dezvoltare, prosperitate, prestigiu și renume. Sunt dezideratele sale pe care, cunoscându-l, sunt convins că le va duce la îndeplinire.

Gabriel Purcaru are o voință de fier. Când își propune să ducă ceva la capăt, nu are odihnă până ce nu finalizează proiectul. Mulțumirea lui trebuie neapărat să se vadă pe fața celorlalți, beneficiarii eforturilor sale. Așa vrea să conducă Primăria Moreni. Cercetând, elaborând, aplicând și construind!

„Eu sunt un om al faptelor. Nu pot să ies în fața oamenilor și să înșir promisiuni pe care să nu pot să le onorez. Voi lăsa să vorbească realizările mele și ale echipei cu care voi colabora. Vreau ca cetățenii acestui municipiu să simtă, să vadă că aleșii, reprezentanții administrației publice locale, lucrează pentru ei. Că sunt acolo ca să îi asculte, să îi sprijine, să îi sfătuiască”, ne-a precizat candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului Moreni – Gabriel Purcaru.

Viitorul primar al municipiului Moreni are o listă lungă de proiecte care trebuie implementate pentru ca motorul acestui oraș să înceapă să duduie. Gabriel Purcaru intenționează ca, în parteneriat cu Consiliul Județean Dâmbovița, apelând și la programele cu finanțare europeană, să construiască o centură ocolitoare a orașului. Investiția este indispensabilă pentru decongestionarea căilor rutiere din municipiu, pentru scoaterea traficului greu din oraș, creând astfel un ambient mai curat, nepoluat, liniștit și sigur pentru locuitorii orașului.

De asemenea, Gabriel Purcaru consideră că zona de centru a municipiului Moreni are nevoie de o altă modelare – modernă, europeană, civilizată. În afară de indispensabilele străzi asfaltate, este nevoie de parcări, de perimetre verzi, zone de promenadă și de recreere, toate puse în valoare cu mobilier urban în ton cu arhitectura locală și dotate cu tehnica necesară comunicării în vremurile pe care le trăim, respectiv wifi stradal cu putere mare de acoperire, prize pentru încărcarea telefoanelor, tabletelor și laptop-urilor. Pentru siguranța cetățenilor și prevenirea faptelor anti-sociale, vor fi montate camere video de înaltă rezoluție.

Odată ce va fi ales primar, Gabriel Purcaru are în plan să regularizeze, în colaborare cu Apele Române, segmentul pârâului Cricov care străbate orașul, în special zona de centru, ecologizând împrejurimile, albia cursului de apă și stabilizând malurile, prin construcția unor gabioane. Despre ce mai vrea să facă Gabriel Purcaru la Moreni după scrutinul din 9 iunie 2024, vom scrie în zilele următoare.

Material realizat de SC Incomod Media SRL, la comanda PSD Dâmboviţa. CMF: 21240002

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite