Connect with us

Dâmboviţa

Cleptoman din Târgoviște, băgat la zdup pentru 30 de zile

Publicat

pe

Un bărbat, de 46 de ani, din municipiul Târgoviște, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Individul, pe parcursul mai multor zile din luna martie 2024, a intrat într-un supermarket din oraș, de unde s-a îndestulat cu produse cosmetice și de îngrijire personală, după care pleca din magazin fără să treacă pe la casele de marcat pentru a achita contravaloarea mărfurilor. Și asta nu a fost totul!

În ziua de 5 aprilie, cleptomanul s-a dus la Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște, a intrat în cabinetul asistenților medicali de la Departamentul de Medicină Legală și a furat un aparat de fotografiat.

Ancheta în acest caz este coordonată de un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ANUNŢURI

Casa de Pensii Dâmboviţa angajează doi referenți debutanți

Publicat

pe

De

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ADMINISTRAŢIE

Titu. Proiect finalizat. Reabilitare și extindere spații verzi

Publicat

pe

De

Unitatea administrativ Teritorială Oraşul Titu, anunță finalizarea proiectului “Reabilitare şi extindere spaţii verzi în oraş Titu”, cod SMIS 118257, finanţat prin PROGRAMUL OPERAŢIONAL REGIONAL 2014-2020, Axa prioritară 5, Prioritatea de investiţii 5.2 Realizarea de acţiuni destinate îmbunătăţirii mediului urban, revitalizării oraşelor, regenerării şi decontaminării terenurilor industriale dezafectate (inclusiv a zonelor de reconversie), reducerii poluării aerului şi promovării măsurilor de reducere a zgomotului.

Valoarea totală a proiectului: 12.001.412,55 lei, din care 6.638.648,40 lei valoare eligibilă nerambursabilă din Fondul European de Dezvoltare Regională, 1.015.322,69 lei valoare eligibilă nerambursabilă din bugetul naţional, 156.203,50 lei valoarea contribuției proprii a beneficiarului, 4.191.237,96 lei valoarea cheltuielilor neeligibile inclusiv TVA aferentă valorii totale a proiectului.

Obiectivul general al proiectului a fost creşterea atractivităţii oraşului Titu şi îmbunătăţirea calităţii vieţii membrilor comunităţii locale prin reconversia şi refunctionalizarea unui teren neutilizat în scopul creşterii suprafeţei de spaţii verzi şi dezvoltării facilităţilor de agrement şi petrecere a timpului liber.

Principalele rezultate ale proiectului:
– Realizarea unui zone de promenadă cu gradene înierbate şi plantate cu arbori, capabil să găzduiască evenimente cultural sportive diverse;
– Amenajarea de zone recreere şi joacă;
– Realizarea de lucrări de amenajare peisagistică;
– Execuţia de alei pietonale, sisteme de iluminat, monitorizare video şi WI-FI;
– Amenajarea unui foişor cu acces liber pentru vizitatorii parcului;
– Amplasarea de mobilier urban.

Perioada de implementare a proiectului: 13.09.2017 – 30.04.2024.

Impactul proiectului la nivel local: creșterea accesului locuitorilor orașului Titu la zone special amenajate pentru practicarea de activitati fizice si sportive în aer liber pentru toate vârstele, inclusiv a persoanelor cu dizabilități, incurajarea unui stil de viață activ si sănătos, ce contribuie la imbunatatirea starii de sanatate a populației.

Persoană de contact proiect: Georgeta ILIE; Specialist relații publice: Loredana-Mihaela VOICU

Date de contact: telefon: 0245 651 095, fax: 0245 651 097, e-mail: primariatitu@yahoo.com

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite