Connect with us

Argeș

80.000 de euro prejudiciu prin accidente rutiere simulate!

Publicat

pe

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș, sub coordonarea procurorilor de la Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au executat astăzi, 9 aprilie, 15 percheziții la domiciliile unor persoane din județele Argeș și Dâmbovița cercetate pentru săvârşirea mai multor infracțiuni de înșelăciuni privind asigurările.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că, în perioada 2023 – 2024, opt persoane ar fi solicitat și primit bani de la societățile de asigurare-reasigurare, în vederea efectuării reparațiilor unor autovehicule care au fost distruse în mod intenționat. Făptuitorii au regizat producerea unor accidente de circulație pe care le-au prezentat ca fiind reale.

Prejudiciul în dauna mai multor societăți de asigurări a fost stabilit la aproximativ 80.000 de euro.

Opt persoane cercetate în acest caz au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, în vederea audierilor.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

14-15 iunie 2024. Două zile de festival în orașul Mioveni. „CF MOTO-DAY ADVENTURE FEST”

Publicat

pe

De

Astăzi și mâine (14-15 iunie 2024), va avea loc pe platoul Făget, în orașul Mioveni, județul Argeș, Festivalul “CF MOTO DAY – ADVENTURE FEST”.

În acest context, Jandarmeria Argeș le recomandă participanților să respecte următoarele sfaturi, pentru bună desfășurare a evenimentului:

– să adopte un comportament civilizat;
– să respecte îndrumările și recomandările organizatorilor și ale forțelor de ordine prezente în zonă;
– să acorde o atenție sporită modului de păstrare a bunurilor și a obiectelor personale (genți, bagaje, telefoane);
– să supravegheze cu atenție sporită minorii care se pot rătăci cu ușurință sau se pot expune pericolului de accident;
– să evite conflictele de orice natură și, în cazul în care sunt martorii unor fapte de natură antisocială, să solicite sprijinul forțelor de ordine din zonă sau să solicite echipajele de jandarmi prin S.N.U.A.U 112.

„În egală măsură, recomandăm participanților să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii și liniștii publice, delimitându-se de orice formă de violență verbală sau fizică ce ar putea genera alte manifestări contrare prevederilor legale.

Desfășurarea în condiții de siguranță a festivalului este prioritatea noastră, de aceea reamintim că, în conformitate cu prevederile Legii nr. 60 din 1991 privind organizarea și desfășurarea adunărilor publice cu modificările și completările ulterioare, este interzisă participarea la adunările publice a persoanelor care au asupra lor arme de orice fel, materiale explosive sau incendiare, substanțe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant, dispozitive pentru șocuri electrice ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acțiuni violente sau de tulburare a desfășurării normale a acestora”, se mai precizează în comunicatul de presă transmis de IJJ Argeș.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Argeș

Două case cuprinse de flăcări din cauza instalaților electrice

Publicat

pe

Pompierii de la ISU Argeș au intervenit pentru stingerea a două incendii produse în comunele Căldăraru și Miroși, care au cuprins două case.

La Căldăraru, flăcările s-au manifestat într-o încăpere de aproximativ 10 mp, unde se aflau depozitate elemente de mobilier și mai multe materiale textile.

În localitatea Miroși, focul cuprinsese acoperișul unei locuințe, pe aproximativ 40 mp. În pod erau depozitate materiale textile.

În ambele situații, cauza probabilă de izbucnire a incendiilor a fost efectul termic al curentului electric produs la nivelul instalație electrice.

Militarii au acționat prompt în ambele situații și au evitat propagarea flăcărilor la restul construcțiilor.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite