Connect with us

ALEGERI

Așa ceva! A fost trimis să-și monteze cortul electoral în fața porții!

Publicat

pe

Candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Primăria Comișani, USR-istul Alexandru Chiriță, este clar un „ghimpe” în coasta actualului edil, Ion Bătrânu, pe care „nu-l slăbește din ochi” de luni bune, după cum reiese din postările video de pe Facebook.

Prin urmare, când s-a ivit ocazia, primarul nu a stat pe gânduri și a lovit la rândul său. L-a trimis pe Chiriță să-și monteze cortul pentru strângerea semnăturilor de susținere fix în fața gospodăriei. Sincer, edilul ar fi putut chiar mai bine de atât! Ar fi putut să-i trimită un contracandidat în fața porții, nu?

„Pentru că am solicitat montarea unui cort pentru strângerea de semnături într-o zonă centrală, administrația locală Comișani a considerat că mă ia la „mișto” și mi-a propus să îmi montez un astfel de cort în fața locuinței. Zis și făcut! Niciun tertip nu mă poate intimida. Mulțumesc, Daniel Blaga (nota redacției: deputat de Dâmbovița), pentru sustinere”, a scris candidatul Alexandru Chiriță pe pagina sa de Facebook. 

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALEGERI

Răcari. Alegeri 9 iunie 2024. Sondajele îl dau câștigător pe primarul PNL Marius Caravețeanu

Publicat

pe

Primarul orașului Răcari, Marius Caravețeanu – candidat PNL pentru un nou mandat, al cincilea, și-a păstrat obiceiul de a organiza întâlniri cu cetățenii în fiecare cartier, ca modalitate de a afla ce probleme au și care le sunt pretențiile vizavi de administrația publică locală.

Caravețeanu poartă astfel de dialoguri sincere cu locuitorii orașului periodic și negreșit în perioada campaniei electorale. Și ține întotdeauna cont de opiniile exprimate, așa cum îi stă bine unui primar atașat de comunitatea pe care o conduce.

Oamenii din Răcari apreciază această atitudine deschisă. Este fără doar și poate unul dintre motivele pentru care l-au votat deja de patru ori pe Marius Caravețeanu să le fie primar, iar sondajele îl dau învingător și în alegerile din 9 iunie 2024. Pentru că, da, are ce să prezinte la capitolul investiții implementate pentru bunăstarea concetățenilor săi.

Marius Caravețeanu este conștient că mai sunt multe de înfăptuit pentru ca Răcari să fie un oraș cu adevărat dezvoltat și, așa cum ne-a obișnuit, le cere din nou oamenilor să-și spună opinia vizavi de proiectele pe care le propune pentru mandatul 2024-2028, oferta sa electorală fiind una deschisă sugestiilor. Astfel, miercuri – 22 mai 2024, începând cu ora 16:00, primarul Marius Florin Caravețeanu, candidat PNL pentru un nou mandat, ia la pas cartierele-sat Stănești și Bălănești. Și vor urma mai multe astfel de întâlniri cu cetățenii.

Material realizat de SC Incomod Media SRL, la comanda PNL Dâmbovița. CMF: 21240015

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ALEGERI

Alegeri 9 iunie 2024. Gabriel Purcaru (PSD), primarul de care are nevoie municipiul Moreni!

Publicat

pe

Municipiul Moreni, după 9 iunie 2024, prin votul masiv al cetățenilor, va intra într-o etapă importantă de dezvoltare. După cum se prezintă lucrurile, după prestanța candidaților, empatia față de cetățeni, modul de expunere a proiectelor, determinarea sinceră afișată și temele de dezbatere publică alese, Gabriel Purcaru, reprezentantul Partidului Social Democrat, va fi ales primar pentru mandatul 2024-2028.

Lângă candidatul PSD se află o echipă puternică de consilieri din diferite sfere de activitate profesională, oameni tineri și implicați, care, ca și Gabriel Purcaru, sunt devotați comunității și au un singur țel: să dezvolte municipiul Moreni, să aducă prosperitatea în acest oraș, să-l repună pe harta municipiilor din România dezvoltate din punct de vedere economic, social, educațional și cultural.

Gabriel Purcaru știe de unde să pornească, știe care sunt instrumentele ce trebuie folosite și știe unde trebuie să ajungă municipiul Moreni. Parcul Industrial Moreni, unde activează încă din poziția de director general, prin viziunea sa de dezvoltare, prin proiectele materializate și colaborarea cu agenții economici, a devenit în acești ultimi ani un fel de locomotivă a industriei din municipiul Moreni și din împrejurimi. Ce a făcut bun în acest complex economic, Gabriel Purcaru vrea să construiască și în municipiul Moreni, adică echipă, comunicare, colaborarea, empatie față de oameni, dezvoltare, prosperitate, prestigiu și renume. Sunt dezideratele sale pe care, cunoscându-l, sunt convins că le va duce la îndeplinire.

Gabriel Purcaru are o voință de fier. Când își propune să ducă ceva la capăt, nu are odihnă până ce nu finalizează proiectul. Mulțumirea lui trebuie neapărat să se vadă pe fața celorlalți, beneficiarii eforturilor sale. Așa vrea să conducă Primăria Moreni. Cercetând, elaborând, aplicând și construind!

„Eu sunt un om al faptelor. Nu pot să ies în fața oamenilor și să înșir promisiuni pe care să nu pot să le onorez. Voi lăsa să vorbească realizările mele și ale echipei cu care voi colabora. Vreau ca cetățenii acestui municipiu să simtă, să vadă că aleșii, reprezentanții administrației publice locale, lucrează pentru ei. Că sunt acolo ca să îi asculte, să îi sprijine, să îi sfătuiască”, ne-a precizat candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului Moreni – Gabriel Purcaru.

Viitorul primar al municipiului Moreni are o listă lungă de proiecte care trebuie implementate pentru ca motorul acestui oraș să înceapă să duduie. Gabriel Purcaru intenționează ca, în parteneriat cu Consiliul Județean Dâmbovița, apelând și la programele cu finanțare europeană, să construiască o centură ocolitoare a orașului. Investiția este indispensabilă pentru decongestionarea căilor rutiere din municipiu, pentru scoaterea traficului greu din oraș, creând astfel un ambient mai curat, nepoluat, liniștit și sigur pentru locuitorii orașului.

De asemenea, Gabriel Purcaru consideră că zona de centru a municipiului Moreni are nevoie de o altă modelare – modernă, europeană, civilizată. În afară de indispensabilele străzi asfaltate, este nevoie de parcări, de perimetre verzi, zone de promenadă și de recreere, toate puse în valoare cu mobilier urban în ton cu arhitectura locală și dotate cu tehnica necesară comunicării în vremurile pe care le trăim, respectiv wifi stradal cu putere mare de acoperire, prize pentru încărcarea telefoanelor, tabletelor și laptop-urilor. Pentru siguranța cetățenilor și prevenirea faptelor anti-sociale, vor fi montate camere video de înaltă rezoluție.

Odată ce va fi ales primar, Gabriel Purcaru are în plan să regularizeze, în colaborare cu Apele Române, segmentul pârâului Cricov care străbate orașul, în special zona de centru, ecologizând împrejurimile, albia cursului de apă și stabilizând malurile, prin construcția unor gabioane. Despre ce mai vrea să facă Gabriel Purcaru la Moreni după scrutinul din 9 iunie 2024, vom scrie în zilele următoare.

Material realizat de SC Incomod Media SRL, la comanda PSD Dâmboviţa. CMF: 21240002

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite