Connect with us

ALEGERI

Fostul primar de la Titu, Ilie Dinu, intră în lupta electorală din partea AUR

Publicat

pe

Candidat surprinză la alegerile locale în Titu! Ilie Dinu, fostul primar al orașului, va intra în competiție pentru ocuparea funcției de edil din partea AUR.

Astăzi – 11 aprilie 2024, Ilie Dinu a fost prezent la conferința de presă organizată de AUR Dâmbovița, pentru a-și face cunoscută candidatura.

Dinu care, cu ani în urmă, a reprezentat PDL-ul, nu a vorbit mult. Părea clar copleșit de emoție. A spus doar că vrea să revină în fruntea comunității, pentru a continua ceea ce a lăsat în 2012.

De precizat că Ilie Dinu, după ce a pierdut alegerile în fața actualului primar – Traian Niculae, s-a retras din viața publică și politică, dedicându-se afacerilor.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALEGERI

Ciprian Iacob (AUR) și-a depus candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița

Publicat

pe

Astăzi – 29 aprilie 2024, reprezentanții Filialei Dâmbovița a Partidului Alianța pentru Unitatea Românilor (AUR) au mers la Biroul Electoral de Circumscripție Dâmbovița, pentru a depune candidaturile pentru funcțiile de președinte CJD și de consilieri județeni.

În bătălia electorală de pe 9 iunie, pentru obținerea poziției de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița a intrat avocatul Ciprian Iacob.

Împreună cu candidații s-au aflat: vicepreședintele partidului la nivel național – Valeriu Munteanu și Mara Nicolescu, purtător de cuvânt al organizației AUR Dâmbovița și candidat pentru Parlamentul European.

„Am început Săptămâna Patimilor, Săptămâna Mare, prin a-mi depune candidatura la președenția Consiliului Județean Dâmbovița. Alături de AUR și de colegii mei din acest minunat partid, născut din dorința poporului de a schimba ceva pentru acest județ și pentru această țară, pornim schimbarea, începând cu data de 9 iunie și nu ne vom opri până în iarna 2024, un an al schimbării”, a transmis Ciprian Iacob.

Candidații AUR pentru Consiliul Județean Dâmboviţa

1. IACOB CONSTANTIN – CIPRIAN
2. PETCU FLORIN
3. SANDU GHEORGHE-SORIN
4. NICOLESCU MARIA-LĂCRĂMIOARA
5. VULVOI SEBASTIAN – ILIE
6. MATEI GABRIELA
7. RADU MIHAI
8. GHEORMAN TIBERIU
9. DRAGOTĂ-ZAMFIR ANA-MARIA
10. NIȚU IONEL
11. GHERGHE FLORIN
12. SURUGIU VASILICA
13. DAVID PETRE
14. LUCA NICOLAE
15. NEDELCU VIOREL
16. SIMION DAN-ROBERT
17. DOROBANȚU VALENTIN
18. CRĂCIUN GEORGIANA
19. TUDORACHE BOGDAN – ION
20. STANCU ZAMFIRA – ANINA
21. DUMITRU MARIUS – GEORGE
22. PASCALACHE IOLANDA – NICOLETA
23. GAVRILAȘ CORNELIA
24. IORDACHE PETRE-SORIN
25. MITROIU MARIAN
26. SOARE CRISTINEL
27. RIZEA COSTEL
28. PANĂ CRISTIAN
29. PURCĂREANU MIHAI
30. GRIGORE ANDREI
31. MARICA SILVIU – DANIEL
32. SCRIPA CĂTĂLIN
33. GEORGESCU IONELA
34. VĂTASE BOGDAN
35. CIAUȘU CORNEL
36. CIOBANU GINU
37. STAN OTILIA
38. GHENCEA COSTEL
39. RĂDULESCU-SOARE ALBINIȚA
40. MINU FLORIN-DANIEL
41. NITĂ NELU-GEORGE
42. CRISTEA GABRIEL
43. POPESCU ION

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ALEGERI

Marian Țachianu, parlamentarul care dă deputăția pe Primărie

Publicat

pe

Deputatul PSD Marian Țachianu, după ce a slujit țara, județul, comuna natală, din postura de parlamentar, a hotărât să se întoarcă la glie, adică la funcția de primar. De precizat că edilul Marian Țachianu este cel care a scos Braniștea din uitare și din nepăsare. Până să ajungă la conducerea administrației publice locale, comuna aflată la câțiva pași de orașul Titu era condamnată la subdezvoltare. Totul părea pierdut în timp. Școli, grădinițe, rămase pradă dezolării, cămin cultural nu exista. Primarul Marian Țachianu s-a pus pe treabă și a scos comuna la liman. Instituțiile pe care le-a edificat sunt mărețe, unice în județ.

Acum, Marian Țachianu se întoarce, fiindcă simte că la Braniștea nu se mai face nimic. S-a creat o stare de amăgire, amestecată cu populism ieftin. Ieri, Marian Țachianu și-a depus candidatura la Biroul Electoral de Circumscripție. A avut alături toată conducere PSD Dâmbovița, în frunte cu liderul Corneliu Ștefan. Au fost prezenți la Braniștea, pentru a-l susține, parlamentarii Carmen Holban, Titus Corlățean și Radu Popa. De asemenea, vicepreședinții Consiliului Județean Dâmbovița – Luciana Cristea și Antonel Jîjîie, secretarul de stat Ionuț Săvoiu, mai mulți consilieri județeni și numeroși localnici.

„M-am bucurat astăzi de momente deosebite alături de colegii și prietenii mei din conducerea PSD Dâmbovița, cu ocazia depunerii oficiale a candidaturii pentru un nou mandat în funcția de primar al comunei Braniștea.

Mă întorc la Primărie pentru a continua proiectele utile pe care le-am inițiat în mandatul trecut și vă cer, stimați concetățeni, să aveți încrederea că doar cu o viziune orientată spre progres, întărită de experiența administrativă solidă, putem continua dezvoltarea comunei noastre!

Vin în fața dumneavoastră cu o echipă de consilieri care și-au dovedit caracterul, maturitatea, oameni care au realizări importante în viață și în carieră. Am convingerea că îmi veți fi alături în acest moment important, pentru a reda comunității noastre prestigiul pe care îl merită”, a fost mesajul transmis de deputatul Marian Țachianu, un om care renunță la demnitatea de parlamentar pentru a reveni la treabă în comunitatea de la Braniștea.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite