Connect with us

Dâmboviţa

Președinte Chindia Târgoviște: Îmi doresc să încheiem acest sezon cu două victorii

Publicat

pe

Federația Română de Fotbal a transmis către AFC Chindia Târgoviște avizul de licențiere pentru Liga I în sezonul competițional 2024-2025, a anunțat astăzi președintele Clubului – Gabriel Boriga.

„Este tot ceea ce trebuia să facem noi, echipa managerială și administrativă, pentru acest Club. Și am făcut poate mai mult decât se întâmplă pe teren. Și poate mai mult decât se întâmplă în afara terenului. Am demonstrat că o echipă de profesioniști, o echipă de târgovișteni și de dâmbovițeni 100%, își duce la îndeplinire mandatul cu capul sus.

Au fost foarte multe discuții, foarte multe teme, foarte multe rumori legate de capacitatea AFC Chindia de a face față rigorilor impuse de Federația Română de Fotbal.

Prin această licențiere de Liga I, am arătat tuturor mai multe lucruri. Faptul că suntem o echipă de oameni serioși, competenți și care își fac treaba, dincolo de orice discuții, dincolo de orice partipriuri. S-a arătat foarte clar faptul că asociații AFC Chindia Târgoviște, Consiliul Județean Dâmboviţa și Primăria Municipiului Târgoviște și Universitatea Valahia, sunt asociați serioși și parteneri care își doresc performanța.

Deci, toate zvonurile și toate bârfele de pe la colțuri, cum că asociații nu și-ar dori performanță, cad în fața acestei evidențe. Și este evidența supremă!”, a precizat Gabriel Boriga, în cadrul unei conferințe de presă.

S-a referit apoi președintele AFC Chindia Târgoviște la „dezamăgitoarea experiență financiară” din meciul cu Steaua București, când Clubul a înregistrat o pierdere de 30.000 de lei. A spus Gabriel Boriga că, în acest fel, nu se poate face performanță și a făcut apel la suporteri, să sprijine echipa, afectiv, dar și financiar – plătind 10 lei pentru un bilet de acces la meciurile de pe teren propriu.

„Acești jucători trebuie susținuți din tribune. Dacă nu venim alături de ei, nu o să putem niciodată să avem așteptări. Cu 28 de bilete vândute în anumite sectoare ale tribunei, nu o să putem niciodată să avem pretenții mai mari. La meciul cu Steaua, s-au vândut sub 1.000 de bilete, ceea ce spune multe. În același timp, nivelul de așteptare este mai rău ca la Barcelona. Nu merge așa! Trebuie, toți, să înțelegem că prima dată trebuie să muncim și apoi vin rezultatele. Prima dată trebuie să investim și apoi vin rezultatele.

Mai sunt trei etape din acest play-out, în care Chindia va juca două meciuri, deoarece, în penultima etapă, cea dinainte de Paște, Chindia nu joacă. Sper și îmi doresc, și o să am o discuție foarte serioasă cu jucătorii și cu antrenorii, ca aceste două meciuri să constituie și două prestații solide, încununate de victorii, pentru că nu este de ajuns să joci bine, să-ți creezi ocazii, să joci frumos, așa cum am făcut-o în meciul cu Steaua, mai trebuie să și câștigi. Fotbalul se joacă pe goluri și pe puncte.

Ne dorim să încheiem acest sezon cu două victorii și așteptăm să vedem ce se întâmplă în play-off, deoarece există și posibilitatea să asistăm la niște surprize”.

A anunțat Gabriel Boriga și faptul că au mai fost stinse patru litigii din trecut, odată cu achitarea ultimelor tranșe de eșalonare către patru jucători ai echipei. În plus, s-au plătit tranșe din eșalonările asumate prin încheierea pe cale amiabilă a altor trei litigii.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

ADMINISTRAŢIE

S-a trecut la asfaltări pe cel mai mare proiect de infrastructură al CJ Dâmbovița

Publicat

pe

Au început lucrările de asfaltare pe drumul județean DJ 712, Târgoviște – Șotânga – Vulcana Pandele – Brănești – Pucioasa, inclus în cel mai mare proiect de modernizare a infrastructurii rutiere implementat de Consiliul Județean Dâmboviţa cu fonduri europene nerambursabile, primul din Regiunea Sud Muntenia.

Până la acest moment, ne informează președintele CJ Dâmbovița – Corneliu Ștefan, au fost configurate accesele la proprietăți, au fost montate borduri și, pe anumite porțiuni, a fost amenajat sistemul de scurgere a apelor.

Valoarea investiției pe acest tronson se ridică la aproximativ 101.000.000 lei. Sunt incluse următoarele lucrări:
– Două straturi de asfalt pe 15,77 km de drum;
– 26.000 mp de trotuare;
– 18 km de șanțuri din beton;
– 1,5 km rigole de acostament;
– 8,7 km rigole carosabile acoperite;
– 2.000 de accese la proprietăți;
– Demolarea și construirea unui pod nou în Șotânga;
– Reabilitarea și modernizarea altor două poduri de pe traseu;
– Amenajarea a 36 de stații de autobuz.

Proiectul include, pe lângă DJ 712 (Pucioasa – Brănești – Vulcana-Pandele – Șotânga – Târgoviște), încă două loturi, respectiv: DJ 720 (Gura Ocniței – Ocnița) – lotul 2 și DJ 720 A (Gura Ocniței – Adânca – Bucșani – Mărcești – Finta – Postârnacu – DN 1A) – Lotul 3. În total – 59,8 km de drumuri județene. Valoarea totală a investiției se ridică la 64,2 milioane de euro.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

Apel de maximă importanță lansat de Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița

Publicat

pe

De

Suntem conștienți de faptul că, la momentul acesta, volumul de apă potabilă furnizată de Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița nu acoperă nevoia solicitată.

De două săptămâni resimțim nevoia de consum mai mult decât dublul față de normal sau față de perioada similară a anului trecut. Aceasta este consecința secetei pronunțate care face ca apa furnizată pentru consum casnic să fie folosită și în alte scopuri (udat gazon, agricultură, industrial etc.), sursele de apă ale cetățenilor scad sau au secat, râul Ialomita nu mai furnizeaza apă pentru agricultură, ceea ce accentuează nevoia de disponibilitate.

Ca atare, pe un termen foarte scurt, avem solicitări de volume peste capacitatea de captare/livrare la: UAT Aninoasa, UAT Șotânga, UAT Doicești, UAT Răzvad sat Valea Voivozilor, UAT Glodeni, UAT Iedera, UAT Produlesti, UAT Lucieni, UAT Raciu, UAT Dragomirești sat Ungureni, UAT Cojasca, UAT Lunguletu, UAT Cândești, UAT Malu cu Flori. Situația este generalizată, pe majoritatea fronturile de captare/furnizare.

În ceea ce privește furnizarea apei potabile către UAT Aninoasa, ca să putem crește debitul și presiunea, vă infomăm că am bugetat la începutul anului și acum suntem în procedură de avizare pentru înlocuirea conductei de aducțiune de la podul Teiș (termen 4 luni), reabilitarea stației de pompare (termen 4 luni), precum și suplimentarea cu încă trei foraje în frontul de captare (termen 1 lună).

Vă asigurăm că toate echipamentele funcționează în regim maxim de captare/furnizare, urmărim continuu parametrii de presiune și debit și facem toate eforturile de optimizare a disponibilității în funcție de momentele din zi.

De asemenea, am procedat la reducerea voluntară a presiunilor peste noapte, ca să acumulăm surplus de apă în bazinele de retenție, acest surplus fiind folosit pe parcursul zilei următoare, astfel, asigurând un debit mai mare decât cel din extragerea de moment.

Vă informăm de Ordinul 88/2017 – Regulamentul cadru al serviciului de alimentare cu apa si de canalizare
Art. 5
(1) Apa potabilă distribuită prin sistemele de alimentare cu apă este destinată satisfacerii cu prioritate a nevoilor gospodăreşti ale populaţiei, ale instituţiilor publice, ale operatorilor economici şi, după caz, pentru combaterea şi stingerea incendiilor, în lipsa apei industriale.
(3) Utilizarea apei potabile în alte scopuri decât cele menţionate la alin. (1) este permisă numai în măsura în care există disponibilităţi faţă de necesarul de apă potabilă al localităţilor, stabilit potrivit prescripţiilor tehnice în vigoare.
(5) Pentru satisfacerea altor nevoi, cum ar fi: stropitul străzilor şi al spaţiilor verzi, spălatul pieţelor şi al străzilor, spălarea periodică a sistemului de canalizare, spălarea autovehiculelor şi consumul tehnologic al unităţilor industriale, se va utiliza cu precădere apă industrială.

Ca atare, facem un apel de responsabilitate a consumului pe perioada de secetă și vă rugăm ca folosirea apei să fie în scopul casnic contractual!

CONDUCEREA COMPANIEI DE APA TARGOVISTE DAMBOVITA SA

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite