Connect with us

Dâmboviţa

Haideți să ajutăm, oameni buni! Două familii au rămas pe drumuri de la un scurtcircuit!

Publicat

pe

Două familii din satul Drăgăești-Ungureni, comuna Mănești, județul Dâmbovița, au rămas pe drumuri azi-noapte, după ce toată agoniseala lor de-o viață s-a făcut scrum. Focul a izbucnit se pare din cauza unui scurtcircuit produs la instalația electrică a centralei termice. În gospodăria respectivă locuiau, cum am spus, două familii: Viorel și Camelia Georgescu, împreună cu fiica lor, elevă în clasa a VIII-a, și, separat, părinții lui Viorel.

Oamenii buni, în astfel de momente, doar solidaritatea semenilor poate face diferența! Știm, vremurile sunt grele pentru toți. Totuși, orice sumă de bani pe care o puteți dona, indiferent cât de mică, îi va ajuta pe membrii familiei Georgescu să-și reconstruiască gospodăria. Viorel lucrează de 10 ani în Regatul Unit și toți banii câștigați în străinătate i-a învestit pentru a moderniza locuința care a ars azi-noapte.


Cont pentru donații:
RO15BACX0000002264237000
Georgescu Camelia


„Viorel, cumnatul meu, este un bun meseriaș, pe ce pune mâna îl repară, îl face să funcționeze perfect. Cu banii munciți în U.K. și-a renovat casa și a cumpărat o mulțime de scule și dispozitive de care să se folosească când se va întoarce în țară. Toate aceste achiziții le-a depozitat în pod. Totul a ars… Acum, el este în avion, vine copleșit, înfrânt, către casă, cu sănătatea în pioneze, să își susțină soția, în stare de șoc (cu hipertensiune), să poată trece peste necazul ce i-a lovit.

Fiica lor, Iulia, cea care, ca prin minune, s-a trezit astă-noapte și a salvat-o și pe mama sa și pe bunici, a ieșit din casă cu pijamalele pe ea. Toate hainele ei, toate cărțile, manualele, rechizitele și restul lucrurilor sale au ars complet. Este în clasa a VIII a, în pragul examenului de capacitate, în pijamale… Camelia, cumnata, abia putem vorbi cu ea.

Au nevoie de ajutorul nostru. Nu mai au adăpost deasupra capetelor, este iarnă și sufletele le miros a scrum… Haideți, vă rog, să îi ajutăm! Tot ce îmi vine în minte acum, ca posibil ajutor, este o donație după posibilitățile fiecăruia, în contul unuia dintre acești oameni năpăstuiți de incendiul din noaptea trecută. Posibil, ca în viitor să fie nevoie să ne mobilizăm din nou pentru a ajuta pe altcineva dintre noi. Și o vom face și atunci… Vă mulțumesc din suflet!”, este mesajul postat pe Facebook de o rudă a soților Georgescu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

ADMINISTRAŢIE

Primarul orașului Găești a pierdut procesul pentru incompatibilitate. Își va pierde mandatul

Publicat

pe

Vuiește Găeștiul. Actualul primar al orașului, Grigore Gheorghe, a pierdut procesul în care era acuzat de incombatibilitate de către Agenția Națională de Integritate (Nota redacției: a făcut parte din Consiliul de Administrație al unei unități de învățământ în timp ce era viceprimar). Cauza s-a judecat la Înalta Curte de Casație și Justiție, care a dat o decizie nefavorabilă edilului de la Găești.

Această situație este recunoscută de Grigore Gheorghe care, ieri, pe o rețea de socializare, a postat o declarație video în care recunoaște pierderea bătăliei și vorbește de faptul că lupta nu s-a încheiat totuși. Conform deciziei date de Înalta Curte de Casație și Justiție, Grigore Gheorghe își va pierde mandatul de primar. Vom reveni.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

Apel Primăria Târgoviște. Vă rugăm să folosiți containerele digitalizate pentru deșeuri!

Publicat

pe

De

Primăria Municipiului Târgoviște anunță că, începând de astăzi, au fost puse în funcțiune 100 de insule ecologice cu containere digitalizate pentru colectarea selectivă a deșeurilor.

VĂ RUGĂM SĂ LE FOLOSIȚI

Containerul clasic este doar de REZERVĂ și se va folosi numai în situațiile în care containerele din interiorul insulei nu pot fi utilizate.

Până la Paște insulele ecologice pot fi utilizate fără cartelă, iar persoanele fizice care nu sunt arondate unor asociații de proprietari pot procura cartelele de la Primarie, în această perioadă!

Fiecare dintre cele 100 de insule ecologice este dotată cu 5 containere separate, destinate colectării diferitelor tipuri de deșeuri:
– Container pentru deșeuri reziduale;
– Container pentru plastic și metal;
– Container pentru hârtie și carton;
– Container pentru sticlă;
– Container pentru deșeuri biodegradabile.

Fiecare insulă are în componență cinci containere pentru următoarele fracții: rezidual, plastic și metal, hârtie, sticlă și biodegradabil.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite