Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

PNL DÂMBOVIŢA: Videle, oraşul unde a găsit PSD două mari personalităţi politice!

Preşedintele PNL Dâmboviţa a criticat dur „joaca de-a guvernarea” iniţiată de mai marii PSD, care dovedesc astfel că nu ţin cont de realităţile şi problematica vieţii sociale şi economice din România. Ceea ce se întâmplă acum în plan guvernamental, afirmă Marius Caraveţeanu, are ca substanţă orgoliile şi jocurile de interese, împărţirea sferelor de influenţă locală şi naţională.

Publicat

pe

Preşedintele PNL Dâmboviţa a criticat dur „joaca de-a guvernarea” iniţiată de mai marii PSD, care dovedesc astfel că nu ţin cont de realităţile şi problematica vieţii sociale şi economice din România. Ceea ce se întâmplă acum în plan guvernamental, afirmă Marius Caraveţeanu, are ca substanţă orgoliile şi jocurile de interese, împărţirea sferelor de influenţă locală şi naţională.

Spune liderul PNL Dâmboviţa că este un fapt unic în istoria politică europeană ca un partid de guvernământ să-şi schimbe într-un interval atât de scurt mai mulţi premieri. Şi, ce este mai grav, criteriile după care s-au realizat nominalizările ţin în mod direct de voinţa şefului PSD, Liviu Dragnea, care îşi doreşte oamenii săi de încredere în funcţiile cheie ale guvernului!

„PSD a sărit din lac în puţ cu această nominalizare. S-au terminat sepecialiştii din România şi ne-am proţăpit în oraşul Videle, din Teleorman, unde social-democraţii au identificat două personalităţi ale scenei politice, mă refer aici la premierul desemnat Viorica Dăncilă şi la ministrul de Interne, Carmen Dan”, a precizat lideul PNL.

Consideră Marius Caraveţeanu că scânteia care a aprins guvernul, ducând în final la demisia premierului Mihai Tudose, a pornit tocmai de la Carmen Dan, care a intrat în conflict cu primul ministru din cauza solicitării de demitere a şefului Poliţiei Române şi care, evident, a câştigat, fiind protejata şefului PSD.

„Într-o asemenea situaţie politică confuză, cu un PSD care a uitat de ţară, noi, liberalii, considerăm că se impune organizarea alegerilor anticipate”, declarat preşedintele PNL Dâmboviţa.

Ludovic Orban, ca şef al PNL, îşi exprimase disponibilitatea de a conduce un eventual nou guvern. Lista reprezentanţilor PNL, specialişti cunoscuţi în varii domenii de activitate, care puteau ocupa diferite demnităţi ministeriale era deja pregătită.

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. tass

    ianuarie 22, 2018 at 11:12 am

    domnule primar.spuneti ca sunteti liberal?va este rusine cu fostul partid.nu erati in partidul care a furat banii la o anumita parte a romanilor?vret premier pe orban?cu ce este mai breaz altii?dupa felul care canta eu zic sa merga la romanii au talent.si apropo.cu ce este racariul mai deosebit ca videle?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

232 de locuri de muncă disponibile prin AJOFM Dâmboviţa

Publicat

pe

de

În baza de date a AJOFM Dâmboviţa sunt înregistrate, săptămâna aceasta, 232 de posturi vacante.

Dintre acestea menţionăm: lăcătuș mecanic, instalator încălzire centrală termică și gaze, bucătar, mecanic auto, agent curățenie, cameristă hotel, confecționer articole textile, electrician constructor montator cabluri de medie și joasă tensiune, mașinist la mașini pentru terasamente, tehnician pentru sisteme de detecție, șofer, lucrător gestionar, agent securitate, încărcător – descărcător, vânzător, lucrător comercial, tâmplar universal, muncitor necalificat în metalurgie, dispecer centru alarmă, contabil, asistent de profilaxie stomatologică, tehnician energetician, economist, inginer autovehicule rutiere, ofițer operațiuni bancare, specialist în domeniul calității, inginer electrician, inginer mașini hidraulice, inginer sisteme securitate, agent vânzări, operator introducere validare date, secretară, muncitor necalificat la asamblarea și montarea pieselor și muncitor necalificat în construcții.

Detalii suplimentare se pot obţine consultând site-ul instituției – www.anofm.ro – ajofm dambovita – secțiunea locuri de muncă vacante.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Gata! Municipiul Târgovişte a renunțat la rablele din transportul public local

Publicat

pe

Moment de referință, astăzi – 13 aprilie 2021, pentru municipiul Târgovişte. Au fost puse în circulație cele 28 de autobuze Mercedes-Benz Citaro Hybrid cumpărate de Primărie, cu fonduri europene nerambursabile. Este, practic, prima etapă a procesului de modernizare a transportului public local. Ieri, a fost semnat contractul de achiziție pentru alte 12 autobuze moderne, câștigător al licitației fiind tot Mercedes-Benz. De asemenea, săptămâna aceasta, vor începe lucrările și pe ceea ce înseamnă reabilitare străzi, construire depou și modernizare stații – a precizat primarul Daniel Cristian Stan

„Mă refer la bulevardul Mircea cel Bătrân, La bulevardul Regele Carol, la strada Gării, la strada Lt. Stancu Ion, la pasajul de lângă Pavcom, dar și la modernizarea tuturor stațiilor de transport din Târgoviște, la implementarea unui sistem de e-tiketing și tot ceea ce este necesar pentru a avea un sistem public de transport local cu adevărat performant.

Este un moment important pentru municipiul Târgovişte. Nu știu când târgoviștenii s-au mai putut bucura de asemenea mijloace de transport model. Este vorba de autobuze Mercedes-Benz, autobuzul anului în lume, anul trecut, pe ceea ce înseamnă transportul public local.

Am convingerea că se va remarca o schimbare foarte-foarte importantă, cu precizarea că întreg sistemul va fi funcțional în aproximativ 24 de luni. Pe parcurs va fi implementat sistemul de e-tiketing. De asemenea, se va lucra la depou și la stații, astfel încât, în aproximativ 24 de luni, să avem funcțional un sistem de transport public local de natură să răspundă și celor mai înalte pretenții de calitate”, a declarat primarul Daniel Cristian Stan.

Valoarea cumulată a proiectului depășește 170 de milioane de lei. A fost prezent la momentul punerii în circulație a primelor 28 de autobuze Mercedes-Benz din Târgoviște și preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa – Corneliu Ștefan.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT