Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

PNL DÂMBOVIŢA: Videle, oraşul unde a găsit PSD două mari personalităţi politice!

Preşedintele PNL Dâmboviţa a criticat dur „joaca de-a guvernarea” iniţiată de mai marii PSD, care dovedesc astfel că nu ţin cont de realităţile şi problematica vieţii sociale şi economice din România. Ceea ce se întâmplă acum în plan guvernamental, afirmă Marius Caraveţeanu, are ca substanţă orgoliile şi jocurile de interese, împărţirea sferelor de influenţă locală şi naţională.

Publicat

pe

Preşedintele PNL Dâmboviţa a criticat dur „joaca de-a guvernarea” iniţiată de mai marii PSD, care dovedesc astfel că nu ţin cont de realităţile şi problematica vieţii sociale şi economice din România. Ceea ce se întâmplă acum în plan guvernamental, afirmă Marius Caraveţeanu, are ca substanţă orgoliile şi jocurile de interese, împărţirea sferelor de influenţă locală şi naţională.

Spune liderul PNL Dâmboviţa că este un fapt unic în istoria politică europeană ca un partid de guvernământ să-şi schimbe într-un interval atât de scurt mai mulţi premieri. Şi, ce este mai grav, criteriile după care s-au realizat nominalizările ţin în mod direct de voinţa şefului PSD, Liviu Dragnea, care îşi doreşte oamenii săi de încredere în funcţiile cheie ale guvernului!

„PSD a sărit din lac în puţ cu această nominalizare. S-au terminat sepecialiştii din România şi ne-am proţăpit în oraşul Videle, din Teleorman, unde social-democraţii au identificat două personalităţi ale scenei politice, mă refer aici la premierul desemnat Viorica Dăncilă şi la ministrul de Interne, Carmen Dan”, a precizat lideul PNL.

Consideră Marius Caraveţeanu că scânteia care a aprins guvernul, ducând în final la demisia premierului Mihai Tudose, a pornit tocmai de la Carmen Dan, care a intrat în conflict cu primul ministru din cauza solicitării de demitere a şefului Poliţiei Române şi care, evident, a câştigat, fiind protejata şefului PSD.

„Într-o asemenea situaţie politică confuză, cu un PSD care a uitat de ţară, noi, liberalii, considerăm că se impune organizarea alegerilor anticipate”, declarat preşedintele PNL Dâmboviţa.

Ludovic Orban, ca şef al PNL, îşi exprimase disponibilitatea de a conduce un eventual nou guvern. Lista reprezentanţilor PNL, specialişti cunoscuţi în varii domenii de activitate, care puteau ocupa diferite demnităţi ministeriale era deja pregătită.

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. tass

    ianuarie 22, 2018 at 11:12 am

    domnule primar.spuneti ca sunteti liberal?va este rusine cu fostul partid.nu erati in partidul care a furat banii la o anumita parte a romanilor?vret premier pe orban?cu ce este mai breaz altii?dupa felul care canta eu zic sa merga la romanii au talent.si apropo.cu ce este racariul mai deosebit ca videle?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

42 de primari PSD din Dâmboviţa vor primi semnale să se alăture PRO România

Publicat

pe

Adrian Ţuţuianu, vicepreşedinte PRO România la nivel naţional şi fost lider de succes al PSD Dâmboviţa, este pregătit să pulverizeze anul viitor organizaţia pe care a slujit-o timp de 20 de ani.

Senatorul a declarat că 42 de primari social-democraţi, din cei 69 aflaţi sub mandat în judeţ, se află pe lista sa cu oameni performanţi, pe care ar urma să-i capaciteze pentru a se alătura PRO România.

„Eu mi-am făcut o listă cu cei pe care i-aș dori la PRO România și sunt vreo 42. Eu spun pe cine aș dori la PRO România, nu susţin că vin toți 42. Poate că nu vine niciunul. Indiferent că vin sau nu niște primari, să fiu foarte limpede, noi lucrăm să construim niște structuri în teritoriu și le-am spus tuturor, la ședințele pe care le-am avut, că pornim de la premisa că nu vine nimeni și că trebuie să ne prezentăm, anul viitor, la alegeri, și că trebuie să ne propunem niște obiective foarte îndrăznețe”, a precizat Adrian Ţuţuianu.

Senatorul a mărturisit că a ţinut legătura permanent cu mulţi edili social-democraţi şi că, după moţiunea de cenzură, au fost şi unii primari care l-au sunat pentru prima dată după debarcarea sa din funcţia de preşedinte al PSD Dâmboviţa.

„Sunt unii care mi-au spus că citesc ce postez pe rețelele de socializare și că le dă de gândit ceea ce scriu. Am să merg la fiecare dintre primarii PSD și am să le spun care este proiectul meu, care este proiectul nostru. Cei care vor dori să vină la PRO România sunt bineveniți.

Cei care vor dori să rămână în PSD, le spun de pe acum că nu vor fi decât parte a unui proiect care va îngropa, din păcate, definitiv acest partid. O spun cu durere, fără nicio satisfacție, pentru că am trăit 20 de ani în PSD, un partid pe care l-am și condus, care m-a sprijinit în cariera politică”, a declarat vicepreşedintele PRO România.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Consilierul judeţean Florin Georgescu îl „înţeapă” pe primarul de la Pietroşiţa

Publicat

pe

Leonard Dicu - primar comuna Pietroşiţa

Maestrul Florin Georgescu, consilier judeţean PSD, locuitor al Pietroşiţei, a luat poziţie în plenul şedinţei împotriva primarului comunei natale, care s-a asociat cu administraţia judeţeană pentru a reabilita doar anumite uliţe.

A spus tenorul că cea mai importantă arteră comunală, drumul ce leagă satul Dealu Frumos de restul comunei, ba chiar cu Runcu, a fost lăsată de izbelişte. A mărturisit îndrăgitul solist de operă, recunoscut pentru spiritul său drept, obiectiv, că respectiva cale rutieră arată ca vai de ea. Microbusul şcolar este şi el dărâmat din cauza traseului nenorocit pe care îl străbate zilnic.

Preşedintele Consiliului Judeţean, Alexandru Oprea, care îi mai este şi şef pe linie de partid edilului Leonard Dicu, a spus că nu e treaba lui ce drumuri asfaltează primarul.

Citește în continuare

PUBLICITATE ELECTORALĂ

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Web