Conectați-vă cu noi

SOCIAL

CASĂ: Te-ai gândit la un șemineu în nuanțe de violet, precum culoarea anului 2018?

Publicat

pe

Institutul Pantone, autoritatea internaţională în domeniul culorilor şi a sistemelor de culori, a anunţat, încă de la finele lui 2017, că violetul va fi culoarea care va reprezenta anul 2018. Chiar dacă până acum asociai violetul cu camerele fetițelor, trebuie să știi că movul și violetul sunt două culori ce pot fi folosite în decorul oricărei încăperi din casă, indiferent de stilul de amenajare ales. Iar astăzi îți voi dezvălui cum poți face acest lucru. Dar vom aminti și despre amenajarea unui living cu un şemineu pe lemne… Ce zici de un șemineu mov?

Trebuie să știi că pentru a avea un living room violet nu este musai să fie totul colorat în această culoare. Nu, chiar și un obiect de mobilier mov într-un living colorat cu o culoare pală și liniștită, va face ca violetul să fie culoare dominantă și, implicit, să îl categorisim ca living room mov/violet.

Cum poți folosi movul și violetul, dar și șemineul în decorul casei

În funcție de preferințele tale, poți folosi oricare dintre aceste două culori fie sub forma finisajelor, pe suprafețe ample, cum sunt pereții, pardoseala și chiar tavanul, fie sub forma accentelor cromatice, aceasta abordare fiind ideala mai ales pentru inviorarea unor decoruri neutre.

Aşadar, dacă vrei, poţi să-ţi zugrăvești unul sau mai mulți pereți din living, dormitor, bucătarie sau altă cameră din casă într-una dintre nuanțele acestor două culori, iar apoi să adaugi mobilier şi accesorii asortate, cum ar fi un șemineu pe lemne.

Dacă însă vrei să folosești movul sau violetul doar în calitate de accente cromatice în decorul casei tale, ar trebui să cauți fie piese de mobilier, fie accesorii decorative sau textile colorate astfel. De pildă, într-un living în care predomină nuanțe pastel de bej, crem sau ivoire un fotoliu mov sau violet va deveni punctul de atracție al spațiului. Pentru un contrast și mai pronunțat, ai putea încerca să alegi fotoliul și cu un design deosebit.

Sau dacă vrei să ieși din tipare alegeți un focar șemineu într-o îmbrăcăminte mov. Îmbrăcămintea de șemineu este dimensionată pentru fiecare focar în parte,respectiv înălțime/lățime/adâncime. Materialele pentru îmbrăcămintea de șemineu sunt din marmură, piatră naturală, granit sau diferite combinații între acestea.

Nu uita că șemineul trebuie să fie integrat armonios în decor, iar în funcție de disponibilitatea spațiului poate fi amplasat într-un colț al încăperii sau chiar pe mijlocul peretelui.

Dacă ai stabilit deja designul living-ului tău și ai cumpărat și mobilierul, mai rămâne să alegi șemineul. Fie el unul mov sau nu, vei vedea că îți va aduce numai beneficii.

Dacă am venit cu recomandare pentru a folosi culoarea anului în procesul de design pentru interiorul casei tale, dacă ți-am propus ca element de decor și nu numai, șemineul, venim și cu recomandare asupra magazinului de șeminee pe care să îl alegi.

PEFOC.ro și partenerii din întreaga țară, cum ar fi Alego, oferă de mai bine de 17 ani o variată gamă de șeminee cum ar fi: șeminee pe lemne, termosemineu, sobe, șeminee moderne cu bioetanol sau pe gaz, șeminee electrice, focare hoxter, coșuri de fum de la producători cu renume în Europa, dar și toate accesorile de care șemineul tău are nevoie pentru o bună funcționare. Iar ceea ce alegi vine gratuit exact la ușa ta, la pachet cu toate sfaturile de care ai nevoie. Montatorii Alego au experiență în domeniul șemineelor și știu exact ce să recomande.

Nu mai lăsa timpul să treacă, intră www.alego.ro și comandă șemineul dorit! Cu ALEGO faci alegeri înțelepte!

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Giurgiu

Bărbat înecat în Dunăre, în zona Piciorul Podului (Giurgiu)

Publicat

pe

Sursa foto: ISU Giurgiu

Mai multe echipaje de pompieri de la Detașamentul din Giurgiu au pornit căutările unui bărbat care, conform unor informații, a dispărut în apele Dunării, în zona Piciorul Podului. A fost lansată la apă o barcă și, din câte se pare, vor fi așteptați și scafandri.

 

Sursa foto: ISU Giurgiu

Citește în continuare

SOCIAL

Are 6 anișori și luptă cu cancerul. Haideți să o ajutăm!

Publicat

pe

de

În timp ce copiii se bucură de vacanță și nu știu ce jocuri să mai încerce, acum că restricțiile pandemice au fost ridicate, o fetiță de 6 ani din București înfruntă cu mult curaj primele ședințe de radioterapie.

Andreea Arsene are o tumoră malignă între creierul mic și creierul mare. Deși a fost operată, medicii nu i-au putut extirpa formațiunea în totalitate, motiv pentru care micuța e obligată să îndure alte proceduri și tratamente medicale. În loc să se joace și să se bucure cu prietenii, fata se teme pentru viața ei.

Și părinții se tem să nu o piardă, deoarece tumora este agresivă și i-ar putea provoca metastaze. Pentru a diminua cât mai mult riscul, soții Arsene au mers cu Andreea în străinătate, la o clinică din Turcia. Analizele au costat 5.000 de euro, dar procedurile medicale și tot ce le urmează înseamnă cu mult peste această sumă. E nevoie de 15.000€, din care însă s-au strâns deja peste 10.000€, ceea ce înseamnă că doar 5.000€ mai sunt necesari pentru a-i oferi fetei tratamentul de care depinde viața și viitorul ei.

Părinții sunt la capătul puterilor financiare, motiv pentru care ne-au rugat cu toată puterea să îi ajutăm să-și salveze fetița. Orice ajutor înseamnă o șansă în plus la viață pentru Andreea, care trebuie să depășească acest moment extrem de greu și de decisiv!

O donație în conturile Asociației „Salvează o inimă” poate însemna o minune în viața acestei familii. Împreună o putem salva pe Andreea!

Donații se pot face:
Denumire entitate: Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala: 31015982
Cont (IBAN) bancar:
Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX
Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001
CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001
COD SWIFT: BTRLRO22
COD BIC: BTRL
Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați numele de familie (Arsene) al copilului pentru care faceți donația!

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!