Conectați-vă cu noi

SOCIAL

INFO UTIL: Joburi pentru o generaţie! La Târgul IT&C din Bucureşti!

Publicat

pe

Facultatea de Automatică şi Calculatoare din Bucureşti organizează la sediul său, în zilele de 10 şi 11 martie 2018, între orele 10:00 – 17:00, cel mai mare eveniment de carieră adresat tuturor studenților, proaspăt absolvenților și celor pasionați de domeniul tehnologiei – Târgul IT&C.

Aflat deja la cea de-a 11-a ediție, evenimentul oferă participanților oportunitatea de a lua contact direct cu oamenii din cadrul companiilor de profil, să înţeleagă procesul de recrutare al celor mai mari companii din România și nu numai, dar și să participe la conferințele susținute de aceștia.

Toţi cei interesaţi sunt așteptați să viziteze standurile firmelor, să pună întrebări reprezentanților acestora și chiar să aplice pe pozițiile disponibile. Târgul IT&C reprezintă un bun prilej de consultare și informare a ariei de joburi din România, atât pentru studenți, cât și pentru cei care nu mai sunt în spațiul academic, dar își doresc să își găsească jobul potrivit.

Scopul principal al evenimentului este foarte bine definit de motto-ul evenimentului: „Joburi pentru o generație”. Pentru mai multe detalii, urmăriți evenimentul de Facebook de la goo.gl/F1qkf7 și site-ul oficial al evenimentului targ.lsacbucuresti.ro.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Argeș

A găsit 10.000 de lei și a încercat să-i păstreze. Poliția i-a bătut la ușă

Publicat

pe

Foto arhivă

O femeie de 55 de ani, din Costești, județul Argeș, a găsit în parcarea unui Complex Comercial din Pitești suma 10.000 de lei. A luat banii și a plecat acasă, hotărând probabil să îi păstreze, nu să îl caute pe păgubaș cum ar fi fost corect. După câteva zile, i-a bătut Poliția la ușă. A fost clipa când și-a dat seama că nu a procedat legal și moral.

Suma de bani fusese pierdută de o femeie de afaceri, care urma să cumpere marfă pentru magazinul său. Când a văzut că nu mai are banii, patroana a cerut ajutorul polițiștilor. Oamenii legii au pornit investigațiile. Ei au vizionat camerele de supraveghere din parcarea Complexului Comercial și au văzut cine găsise banii.

Suma a fost recuperată integral, iar femeia care i-a găsit și care uitase că trebuie să îi predea Poliției a scăpat de răspunderea penală, pentru că banii au fost restituiți în mai puţin de 10 zile de la comiterea faptei.

Inspectoratul de Poliție Județean Argeș îi atenționează pe cetățeni să fie grijulii cu bunurilor lor. De asemenea, îi informează că, dacă găsesc diferite valori, conform legii, trebuie să le restituie rapid.

„Dacă găsiți sume de bani sau obiecte, anunțați cea mai apropiată unitate de poliție. Reamintim că din punct de vedere legal, însuşirea unui bugăsit sau ajuns din eroare ori în mod fortuit în posesia altei persoane, care nu îl restituie sau predă autorităților în termen de 10 zile, constituie infracțiune. Atunci când vă deplasaţi în centre comerciale, acordaţi o atenţie sporită bunurilor dumneavoastră. Fiţi atenţi în privinţa locului unde parcați autovehiculul, modului de asigurare al acestuia și bunurilor lăsate în interior. Nu lăsați bunuri de valoare, genți sau portofele la vedere. Atenție la încărcarea și descărcarea cumpărăturilor. Evitați să aveți asupra dumneavoastră sume mari de bani, în numerar, iar la achitarea produselor cumpărate, nu scoateți toată suma de bani, ci numai necesarul plății contravalorii acestora. Nu păstrați portofelul, actele personale sau telefoanele mobile în buzunarele exterioare fără fermoar, şi nu păstraţi cardurile bancare în acelaţi loc cu codul PIN al acestora”, a precizat Florin Popa – purtător de cuvânt al IPJ Argeş.

Citește în continuare

Prahova

Prinși de jandarmi imediat ce au furat mai multe bicicletele

Publicat

pe

Trei puștani din Ploiești, din dorința de a face rost de bani, s-au apucat de furat. Adolescenții, în vârstă de 13, 14 și 15 ani, au sustras trei biciclete, pe care intenționau să le vândă.

Ei au fost depistați și prinși de jandarmi în timp ce se deplasau pe strada Stadionului. În momentul în care i-au văzut pe militari, cei trei copii cu apucături de hoți s-au speriat și au dat să fugă. Jandarmii i-au prins rapid în zona parcului UCECOM.

În urma cercetărilor întreprinse, s-a stabilit că cei trei minori sustrăseseră bicicletele din două imobile din oraș. Pentru faptele lor vor răspunde în fața legii pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!