Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

DÂMBOVIŢA: Uliţă de Ev Mediu la Mircea Vodă!

Publicat

pe

Sursa foto: Facebook

Fotografia alăturată nu a fost realizată la începutul secolului XX şi nici după inundaţiile din 1970. Este de acum câteva zile şi, vă vine să credeţi sau nu, reprezintă o stradă din Mircea-Vodă, comuna Sălcioara.

Oamenii locului spun că acest colţ de sat nu a fost băgat niciodată în seamă de autorităţile locale. Probabil, eşantionul de electorat nu este chiar aşa de reprezentativ.

Reprezentanţii Primăriei, într-o încercare de a-şi spăla imaginea, le promite localnicilor, pe Facebook, că imediat ce se va îndrepta vremea va trece la pietruiri…

ACTUALITATE

„Caravana Tricolorul” ajunge la Târgovişte pe 27 septembrie

Publicat

pe

Tineretul Național Liberal a lansat „Caravana Tricolorul”, acţiune prin care marchează 100 de ani de la Marea Unire. Începând cu 18 septembrie, organizaţiile TNL vor purta drapelul național prin toate județele țării, iar în data de 25 noiembrie tricolorul va fi arborat la Alba Iulia.

„Suntem datori să recunoaștem și să celebrăm efortul înaintașilor noștri în crearea statului național unitar, zi de zi, dar cu atât mai mult la 100 de ani de la Marea Unire – cel mai semnificativ și emoționant moment din istoria noastă”, spune Adrian Mocanu – preşedintele TNL Dâmboviţa.

Joi – 27 septembrie, la ora 18:00, „Caravana Tricolorul” va ajunge în judeţul Dâmbovița, în Piața Mihai Viteazu din Târgoviște.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Biserică din Prahova, transformată în sală de şedinţe ca la partid!

Publicat

pe

Foto: Facebook / Oana Despa

Avem noi, românii, capacitatea de a băga uneori în derizoriu acţiunile importante, care ar trebui tratate cu seriozitate şi atenţie la orice detaliu.

Spre exemplu, politicienii din Prahova au organizat, cam pe negândite, o întâlnire pe tema referendumului pentru redefinirea familiei. Nu şi-au găsit alt loc mai bun de a ţine o şedinţă cu această temă decât într-o sfântă biserică.

Foto: Facebook / Oana Despa

Preoţii din Protoieria Câmpina şi primarii din aceeaşi zonă, plus o garnitură solidă de politicieni de la mai toate partidele, au transformat sfântul lăcaş de închinăciune în sală de dezbatere. Parcă şi-a băgat dracul coada!

Au fost instalate mese ca la partid, cu tot tacâmul folosit în astfel de împrejurări, iar şefii, că aşa sunt învăţaţi, s-au aşezat pe scaune, cu spatele la Sfântul Altar!

Iniţiativa ar fi aparţinut primarului comunei Băneşti, Gheorghe Stoica, iar la incredibila şedinţă a participat şi vicepremierul Graţiela Gavrilescu.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!