Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

DÂMBOVIŢA: Se sistează alimentarea cu gaze naturale în Săcuieni!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: www.capital.ro)

Miercuri, 14 martie 2018, Distrigaz Sud Reţele are programate lucrări la reţeaua de distribuţie a gazelor naturale în satul Săcuieni, judeţul Dâmboviţa. Prin urmare, furnizarea serviciilor către consumatorii casnici şi non-casnici va fi întreruptă, între orele 09:00 – 14:00, pe străzile Luncii, Bisericii, Băcioieşti, Stadion şi învăţător Popescu Gheorghe.

În situaţia în care se confruntă cu probleme, clienţii pot apela serviciul de urgenţă la numărul unic 021.9281.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Felicit farmaciştii pentru modul în care onorează această profesie. Carmen Holban, deputat

Publicat

pe

Deputata PSD de Dâmboviţa Carmen Holban, membru în Comisia Parlamentară pentru Sănătate şi Familie, a adresat astăzi, 25 septembrie, un mesaj de felicitare farmaciştilor din România, cu ocazia „Zilei Internaţionale a Farmaciştilor”.

„În fapt, este o zi despre conștientizarea utilizării adecvate a medicamentelor, despre măsurile preventive împotriva bolilor și despre sistemul de sănătate, în general.

Farmacistul este o componentă foarte importantă a sistemului de asistență medicală, alături de medici și de asistente. Este ultima verigă în drumul medicamentului către pacienții care au nevoie de tratament, având responsabilitatea avertizării asupra utilizării defectuoase a acestuia.

Le urez «La mulţi ani» tuturor celor 250 de colegi farmaciști din Dâmbovița, dar și miilor de farmaciști din țară. Îi felicit pentru modul în care onorează această profesie”, a scris deputata Carmen Holban pe pagina sa de Facebook.

Citește în continuare

ACTUALITATE

„Livada cu vişini”, prima premieră a stagiunii 2018/2019 la „Tony Bulandra” Târgovişte

Publicat

pe

Teatrul Tony Bulandra Târgovişte vă invită, , sâmbătă – 29 septembrie, de la ora 19:00, la prima premieră a stagiunii 2018/2019: „Livada de vişini”, după A.P. Cehov, în adaptarea dramaturgului Kihoon We, în regia lui Jeungwoo Son, scenografia Mariei Miu și coregrafia lui Hugo Wolff.

Este pentru prima dată când un regizor de origine coreeană montează în spațiul românesc, ceea ce face ca producția să fie un adevărat eveniment atât pentru România, cât și pentru Coreea de Sud – se arată într-un comunicat remis de Teatrul Tony Bulandra.

„Personajele din Livada de vișini trăiesc o viață precum praful. Schimbarea este inevitabilă și cauzează o încovoiere a vieții, un șoc emoțional. Ființele umane trăiesc cu propriile lor defecte din obișnuință. Nu există niciun om fără greșeli… lumina și umbra. Această piesă exprimă dualitatea, coexistența. Simbolismul copacilor combină trecutul, prezentul și viitorul necunoscut”, mărturiseşte regizorul.

Jeungwoo Son a absolvit „Master of Fine Arts” la Universitatea Syracuse din New York, Statele Unite ale Americii. Este profesor de actorie la Universitatea Kyonggi încă din 2001 și a regizat zeci de spectacole. A primit Premiul pentru Regie la Festivalul de Teatru din Seul în 2012 și în 2013. Tot în 2013 a primit Premiul pentru Regie intitulat Shakespeare Performance Award. A fost director artistic al Festivalului ST-Bomb din Seul și membru în board-ul mai multor festivaluri internaționale, printre care și Festivalul Internațional al Artelor Spectacolului Târgoviște, Babel.

Distribuția:
Liubov Andreevna Ranevskaia – Adriana IRIMESCU TITIENI
Ermolai Alekseevici Lopahin – Mircea SILAGHI
Leonid Andreevici Gaev – Ilie IORDAN
Varia – Andrada FUSCAȘ
Ania –Teodora COLȚ
Peter Sergheievici Trofimov – Emanuel BIGHE
Boris Borisovici Simeonov Pișcik – Ilie GHERGU
Firs – Corneliu JIPA
Funcționar la poștă / Țăran – Florin GEORGESCU

Regia tehnică: Radu Ilicea & Alexandru Sandu
Sunet: Cătălin Buzea
Lumini: Oana Caibăr

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!