Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

FINANŢARE: Se deschide o nouă sesiune de depunere proiecte Start Up Nation!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: economica.net)

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert şi Antreprenoriat intenţionează să lanseze, în perioada aprilie – mai 2018, o nouă sesiune de înscriere a proiectelor de finanţare în cadrul Programului START-UP NATION.

Alocarea financiară nerambursabilă acoperă în procent de 100% costurile eligibile, dar nu mai mult de 200.000 de lei. beneficiari eligibili sunt IMM-urile înfiinţate după data de 30.01.2017 de persoane fizice care nu au sau nu au avut calitatea de acţionar sau asociat într-un alt IMM cu acelaşi obiect de activitate.

Banii se pot investi în echipamente tehnologice, maşini, utilaje, instalaţii, software, achiziţionarea de spaţii de lucru, realizare pagini web etc.

ACTUALITATE

Arhitecta şefă a Ploieştiului şi fotografia care a indignat oraşul!

Publicat

pe

Cristina Herţia, fosta arhitectă şefă a judeţului Dâmboviţa, face furori în Prahova cu o fotografie postată pe Facebook în care funcţionara, arhitectă şef al municipiului Ploieşti, apare alături de alte două colege în ţinute de vodevil.

Scriu jurnaliştii prahoveni că, prin publicarea pe reţelele de socializare a unei astfel de imagini, a fost încălcat Codul etic şi de integritate al funcţionarilor publici şi al personalului contractual din cadrul Primăriei Ploieşti.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Felicit farmaciştii pentru modul în care onorează această profesie. Carmen Holban, deputat

Publicat

pe

Deputata PSD de Dâmboviţa Carmen Holban, membru în Comisia Parlamentară pentru Sănătate şi Familie, a adresat astăzi, 25 septembrie, un mesaj de felicitare farmaciştilor din România, cu ocazia „Zilei Internaţionale a Farmaciştilor”.

„În fapt, este o zi despre conștientizarea utilizării adecvate a medicamentelor, despre măsurile preventive împotriva bolilor și despre sistemul de sănătate, în general.

Farmacistul este o componentă foarte importantă a sistemului de asistență medicală, alături de medici și de asistente. Este ultima verigă în drumul medicamentului către pacienții care au nevoie de tratament, având responsabilitatea avertizării asupra utilizării defectuoase a acestuia.

Le urez «La mulţi ani» tuturor celor 250 de colegi farmaciști din Dâmbovița, dar și miilor de farmaciști din țară. Îi felicit pentru modul în care onorează această profesie”, a scris deputata Carmen Holban pe pagina sa de Facebook.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!