Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

FINANŢARE: Se deschide o nouă sesiune de depunere proiecte Start Up Nation!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: economica.net)

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert şi Antreprenoriat intenţionează să lanseze, în perioada aprilie – mai 2018, o nouă sesiune de înscriere a proiectelor de finanţare în cadrul Programului START-UP NATION.

Alocarea financiară nerambursabilă acoperă în procent de 100% costurile eligibile, dar nu mai mult de 200.000 de lei. beneficiari eligibili sunt IMM-urile înfiinţate după data de 30.01.2017 de persoane fizice care nu au sau nu au avut calitatea de acţionar sau asociat într-un alt IMM cu acelaşi obiect de activitate.

Banii se pot investi în echipamente tehnologice, maşini, utilaje, instalaţii, software, achiziţionarea de spaţii de lucru, realizare pagini web etc.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Delegaţie academică din Bulgaria, în vizită la Universitatea Valahia din Târgovişte

Publicat

pe

de

Universitatea „Valahia” din Târgoviște a primit astăzi, 22 iunie 2018, vizita unei delegații a Academiei de Științe Economice D.A. Tsenov, din Sviştov, Bulgaria, condusă de rectorul universității – prof. dr. Ivan Marchevski.

În cadrul discuțiilor, au fost abordate aspecte privind mobilitățile Erasmus, cooperare bilaterală în domeniul cercetării științifice, posibile colaborări în cadrul Programului Orizont 2020, participări la conferințe, precum și apariții editoriale în jurnalele celor două universități.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Tabără internaţională de pictură la „Curtea Domnească” din Târgovişte

Publicat

pe

Nouă artişti din ţară şi din străinătate participă la cea de-a doua ediţie a Taberei internaţionale de pictură „Târgoviştea veche”, organizată de Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa, în perioada 24 iunie – 1 iulie, la Curtea Domnească din Târgovişte. Amfitrion va fi cunoscutul artist plastic Mihai Şerbănescu, expert la clasa de pictură a Şcolii Populare de Arte “Octav Enigărescu”.

Lucrările realizate în cadrul taberei de pictură vor face obiectul unei expoziţii al cărei vernisaj se va desfăşura sâmbătă, 30 iunie 2018, la ora 18:00, tot la Curtea Domnească.

Citește în continuare

PUBLICITATE

ad

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!