Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

ACCIDENT: Parcare laterală perfectă, fix pe terasa unui magazin din Voineşti!

Publicat

pe

Un şofer din Suduleni, comuna Voineşti, a fost la un pas să provoace o tragedie, în această după-amiază. Bărbatul a pierdut se pare controlul asupra volanului şi a intrat într-un magazin amplasat în satul Izvoarele, la intersecţia cu drumul spre Pietrari.

Fără să-şi dorească acest lucru, conducătorul auto a executat o parcare laterală perfectă fix pe terasa respectivei unităţi de alimentaţie publică. Noroc că, din cauza ploii, clienţii au stat astăzi acasă, altfel se lăsa cu răniţi grav, dacă nu şi cu decese!

Tot Dumnezeu a făcut şi ca şoferul şi cei doi copii ai săi, care se aflau în maşină, să nu păţească nimic!

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Delegaţie academică din Bulgaria, în vizită la Universitatea Valahia din Târgovişte

Publicat

pe

de

Universitatea „Valahia” din Târgoviște a primit astăzi, 22 iunie 2018, vizita unei delegații a Academiei de Științe Economice D.A. Tsenov, din Sviştov, Bulgaria, condusă de rectorul universității – prof. dr. Ivan Marchevski.

În cadrul discuțiilor, au fost abordate aspecte privind mobilitățile Erasmus, cooperare bilaterală în domeniul cercetării științifice, posibile colaborări în cadrul Programului Orizont 2020, participări la conferințe, precum și apariții editoriale în jurnalele celor două universități.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Tabără internaţională de pictură la „Curtea Domnească” din Târgovişte

Publicat

pe

Nouă artişti din ţară şi din străinătate participă la cea de-a doua ediţie a Taberei internaţionale de pictură „Târgoviştea veche”, organizată de Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa, în perioada 24 iunie – 1 iulie, la Curtea Domnească din Târgovişte. Amfitrion va fi cunoscutul artist plastic Mihai Şerbănescu, expert la clasa de pictură a Şcolii Populare de Arte “Octav Enigărescu”.

Lucrările realizate în cadrul taberei de pictură vor face obiectul unei expoziţii al cărei vernisaj se va desfăşura sâmbătă, 30 iunie 2018, la ora 18:00, tot la Curtea Domnească.

Citește în continuare

PUBLICITATE

ad

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!