Conectați-vă cu noi

SPORT

FOTBAL: „Petrolul trebuie să promoveze și nu știe altceva!” – Romulus Ciobanu, antrenor

Publicat

pe

Sâmbătă – 17 martie 2018, Petrolul Ploieşti întâlneşte în deplasare, de la ora 15:00, FC Aninoasa, în etapa cu numărul 16 a Ligii a III-a. „Lupii galbeni” ocupă primul loc în Seria a III-a şi sunt aproape de a-şi îndeplini obiectivul: promovarea.

Ploieştenii au un avans de două puncte faţă de principala contracandidată, FCM Alexandria, echipă pe care au slăbit-o prin transferul antrenorului Romulus Ciobanu, în noiembrie 2017.

„Modul în care încerc să abordez acest retur este unul ofensiv și care cere jucătorilor să fie agresivi până la limita regulamentului. Nu sunt dur, sunt pretențios. Petrolul trebuie să promoveze și nu știe altceva”, spune tehnicianul.

Romulus Ciobanu – antrenor Petrolul Ploieşti

Prahovenii au debutat cu dreptul în anul 2018, după ce au obținut victoria în meciul de pe teren propriu cu Sporting Roșiori, scor 1-0, în cadrul etapei cu numărul 15.

Romulus Ciobanu, comparat cu „Guriță”

Preşedintele Petrolului, Cristi Vlad – fost jucător al echipei, îl aseamănă pe actualul antrenor cu Cosmin Contra, tehnician pe care și-ar dori să îl readucă într-o zi la Ploiești.

„Romică este un antrenor tânăr, un antrenor care cunoaște foarte bine Liga a III-a. A adus un suflu nou, a adus din răutatea lui. N-aș vrea să fie o comparație forțată, dar are ceva din Cosmin Contra și pentru minte, Cosmin Contra înseamnă foarte mult. Mi-aș dori ca într-o zi să am posibilitatea să îl chem la discuții să îl readuc pe «Ilie Oană»”, spune Cristi Vlad.

Cristi Vlad – preşedinte Petrolul

Jucătorii sunt încrezători

Georgian Păun, cel mai titrat jucător al Petrolului, nu se teme de nicio echipă din serie și este convins că va merge cu „lupii galbeni” până în Liga I.

„Se vede promovarea. Ne dorim cu toții acest lucru. Vrem să promovăm an de an și să ajungem cât mai repede în Liga I, acolo unde își dorește toată suflarea petrolistă să fim. Acesta este obiectivul nostru, iar eu sunt sigur și optimist că vom reuși”, spune atacantul.

Câștigătoare a Cupei României în anul 2013, Petrolul se bucură de o medie de 5.000 de spectatori la fiecare meci din Liga a III-a. Păun este convins că tribunele vor fi pline când echipa va bifa încă o promovare:

„Și anul trecut când am promovat a fost stadionul plin. Nu s-a mai văzut așa ceva în România, la Liga a IV-a. E nebunie ce se întâmplă la Ploiești și pentru asta le mulțumim tuturor suporterilor care sunt alături de noi. Îi așteptăm în continuare să ne susțină”.

SPORT

13 medalii naționale pentru CS Marin Marius Mihai Marțial Arts Târgoviște

Publicat

pe

Clubul Sportiv Marin Marius Mihai Marțial Arta Târgoviște a obținut, în data de 9 mai, 13 medalii la Campionatul Naționale de Forme Freestyle Kicboxing Online: 9 de aur și 4 de argint – Arme Pudao, Wing Chun Kung Fu Manechinul de luptă, Tai Chi și Nunchaku Fight.

„Sunt poate cele mai importante medalii pentru noi, având în vedere situația dificilă pe care o traversăm din cauza pandemiei de COzvID-19. Probele la care am participat majoritatea sunt noi pentru clubul nostru. Ne-am antrenat și 6 ore pe zi să reușim să învățăm în scurt timp aceste probe”, ne-a spus antrenorul Marin Marius Mihai – 4 Dani Freestyle Kicboxing și 2 Dani Wushu Kung Fu.

– Marin George Mihai: 3 medalii de argint la Pudao arme, Tai Chi și Nunchaku Fight.
– Marin Ovidiu David: 3 medalii de aur la Pudao arme, Tai Chi și Nunchaku Fight.
– Marin Alexandru Gabriel: 2 medalii de aur la Pudao arme și Tai Chi și o medalie de argint la Nunchaku Fight.
– Antrenorul clubului, Marin Marius: 4 medalii de aur la Pudao, Tai Chi, Nunchaku Fight și Wing Chun Kung fu manechinul de luptă.

Citește în continuare

SPORT

CS Marin Marius Mihai Martial Arts Târgovişte, pregătiri asidue pentru competiţii

Publicat

pe

Un sportiv care vrea să performeze nu renunţă la antrenamente, indiferent că ne confruntăm cu o criză generată de pandemia de coronavirus. În caz contrar, competiţiile, atunci când vor fi reluate, vor fi compromise.

„În toată perioada stării de urgenţă, ne-am pregătit, am fost în contact online cu toţi elevii, pentru că vrem să fim într-o formă cât mai bună. Am început chiar şi cursuri de iniţiere noi.

Am organizat antrenamente online chiar şi în comun cu Federația Română de Freestyle Kicboxing şi cu cluburile afiliate din ţară, iar atmosfera a fost cu adevărat una extraordinară.

La sfârşitul săptămânii, vom participa la o competiţie online şi sper să aducem cât mai multe medalii pentru judeţul Dâmboviţa”, ne-a mărturisit instructorul de arte marţiale Marin Marius Mihai.

Clubul Sportiv Marin Marius Mihai Martial Arts Târgovişte oferă o reducere de 50% pentru elevi, studenţi şi persoanele cu venituri reduse. Detalii la numărul de telefon 0728.393.649.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!