Conectați-vă cu noi

SPORT

FOTBAL: „Petrolul trebuie să promoveze și nu știe altceva!” – Romulus Ciobanu, antrenor

Publicat

pe

Sâmbătă – 17 martie 2018, Petrolul Ploieşti întâlneşte în deplasare, de la ora 15:00, FC Aninoasa, în etapa cu numărul 16 a Ligii a III-a. „Lupii galbeni” ocupă primul loc în Seria a III-a şi sunt aproape de a-şi îndeplini obiectivul: promovarea.

Ploieştenii au un avans de două puncte faţă de principala contracandidată, FCM Alexandria, echipă pe care au slăbit-o prin transferul antrenorului Romulus Ciobanu, în noiembrie 2017.

„Modul în care încerc să abordez acest retur este unul ofensiv și care cere jucătorilor să fie agresivi până la limita regulamentului. Nu sunt dur, sunt pretențios. Petrolul trebuie să promoveze și nu știe altceva”, spune tehnicianul.

Romulus Ciobanu – antrenor Petrolul Ploieşti

Prahovenii au debutat cu dreptul în anul 2018, după ce au obținut victoria în meciul de pe teren propriu cu Sporting Roșiori, scor 1-0, în cadrul etapei cu numărul 15.

Romulus Ciobanu, comparat cu „Guriță”

Preşedintele Petrolului, Cristi Vlad – fost jucător al echipei, îl aseamănă pe actualul antrenor cu Cosmin Contra, tehnician pe care și-ar dori să îl readucă într-o zi la Ploiești.

„Romică este un antrenor tânăr, un antrenor care cunoaște foarte bine Liga a III-a. A adus un suflu nou, a adus din răutatea lui. N-aș vrea să fie o comparație forțată, dar are ceva din Cosmin Contra și pentru minte, Cosmin Contra înseamnă foarte mult. Mi-aș dori ca într-o zi să am posibilitatea să îl chem la discuții să îl readuc pe «Ilie Oană»”, spune Cristi Vlad.

Cristi Vlad – preşedinte Petrolul

Jucătorii sunt încrezători

Georgian Păun, cel mai titrat jucător al Petrolului, nu se teme de nicio echipă din serie și este convins că va merge cu „lupii galbeni” până în Liga I.

„Se vede promovarea. Ne dorim cu toții acest lucru. Vrem să promovăm an de an și să ajungem cât mai repede în Liga I, acolo unde își dorește toată suflarea petrolistă să fim. Acesta este obiectivul nostru, iar eu sunt sigur și optimist că vom reuși”, spune atacantul.

Câștigătoare a Cupei României în anul 2013, Petrolul se bucură de o medie de 5.000 de spectatori la fiecare meci din Liga a III-a. Păun este convins că tribunele vor fi pline când echipa va bifa încă o promovare:

„Și anul trecut când am promovat a fost stadionul plin. Nu s-a mai văzut așa ceva în România, la Liga a IV-a. E nebunie ce se întâmplă la Ploiești și pentru asta le mulțumim tuturor suporterilor care sunt alături de noi. Îi așteptăm în continuare să ne susțină”.

ACTUALITATE

Campionatul Naţional de Off Road 2019 are, pentru al şaselea an, o etapă la Târgovişte

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: https://www.autoexpert.ro)

În perioada 31 octombrie – 3 octombrie, Clubul Off Road București CORB 44 organizează la Târgovişte, cea de a VII-a etapa a Campionatului Naţional de Off Road 2019, în parteneriat cu Primăria Târgovişte, Instituţia Prefectului Dâmboviţa, Consiliul Judeţean şi Regia Naţională a Pădurilor Romsilva.

„Echipa de organizare CORB44 promite și pentru acest an trasee inedite care vor pune la încercare atât abilitățile de pilotaj cât și pe cele de navigare, pentru toate clasele sportive Standard A, B și C, Open, SSV, Extrem cât și pentru cele două clase Promo și Hobby. Fiecare zi de competiție are pentru toate clasele, diferențiat ca dificultate, trasee între 60 și 90 km lungime.

Este al șaselea an cand CORB 44 orgganizeaza etape în Campionat iar anul acesta, clubul sportiv vine și cu o surpriză pentru concurenții ce nu au reusit să își pună la punct mașinile pentru a participa în cadrul Campionatului. Se ofera astfel șansa de a parcurge traseele clasei Standard cot la cot cu echipajele deja consacrate ale acestui sport, dacă se înscriu la clasa Promo în cadrul CORB Adventure Days 2019 powered by FORD TRUCKS. Pentru a putea participa la această clasă, care nu punctează în cadrul Campionatului National, mașinile trebuie sa respecte specificatiile tehnice ale masinilor de la clasa Standard, dar NU trebuie să fie dotate cu rollcage sau rollbar.

Clasa Hobby este tratată și în acest an ca o clasă pentru începători, antrenament pentru navigatori și verificare a capacității fiecăruia de a participa, in echipa, la clasele superioare din cadrul Campionatului, oferind astfel ocazia concurenților de a se acomoda cu atmosfera unei etape și cu viitorii adversari. Copiloții vor avea ocazia să navigheze pe road book, dar ca masură de siguranță li se va oferi și track pentru confirmarea pozițiilor. Traseul va fi unul foarte apropiat ca nivel de dificultate de clasa Standard, în consecință vor putea intra în teren numai masini de teren cu tracțiune 4×4 și anvelope cu profil minim AT”, precizează echipa CORB44 pe pagina de Facebook dedicată evenimentului.

Programul competiţiei:
Joi, 31 octombrie – hotel Valahia
10:00 – 22:00 inscrierea, verificarea tehnica, cazare
19:00 – 23:00 cina

Vineri, 1 noiembrie – ziua 1 concurs
08:00 – 09:00 mic dejun
09:00 breifing/ sedinta tehnica in zona parcului tehnic
9:30 start oficial CAD 2019
10:00 start tehnic din zona comunei Sotanga
17:00 finish preconizat ziua 1
20:00 cina

Sâmbătă, 2 noiembrie
08:00 – 09:00 mic dejun
09:00 breifing/ sedinta tehnica in zona parcului tehnic
10:00 start ziua 2 din zona comunei Sotanga
17:00 finish preconizat ziua 2
20:00 cina

Duminică, 3 noiembrie – ziua 3 concurs (Proba Speciala + Trial)
08:30 – 09:30 mic dejun
10:00 start Proba Speciala/Trial
14:00 terminarea Probei Speciale/Trialului (estimare)
14:30 Festivitatea de Premiere

Citește în continuare

ACTUALITATE

Concursul montan „Cupa Floare de Colţ” a ajuns la cea de-a IV-a ediţie

Publicat

pe

Asociaţia Ecologică Floare de Colţ derulează, în perioada 18-20 octombrie 2019, în parteneriat cu Organizaţia Naţională „Cercetaşii României” – Centrul Local „Naparis”, activităţile practice ale proiectului „Cupa Floare de Colţ”, ediţia a IV-a. Este vorba despre un concurs tematic cu probe de turism montan specializat organizat în Munţii Bucegi şi Leaota, cu finanţare din partea Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa.

Vor participa şapte echipe de câte patru tineri (două fete şi doi băieţi), cu vârsta între 14 şi 20 de ani, din judeţul Dâmboviţa, reprezentând unităţi de învăţământ sau ONG-uri. Printre probele de concurs se numără: drumeţie montană, orientare turistică, căţărare la stâncă, coborâre în rapel, activităţi de ecologizare şi probe teoretice specifice.

„Proiectul reprezintă a 90-a etapă a programului «Natura ne învaţă primii paşi în viaţă» al Asociaţiei Ecologice Floare de Colţ, program care a implicat până în prezent peste 4.400 de persoane”, ne-a spus Ileana Bocanciu – preşedinte AEFC.

Citește în continuare

PUBLICITATE ELECTORALĂ

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Web