Conectați-vă cu noi

SPORT

Două medalii de aur şi una de bronz pentru Târgovişte la europenele de Wushu!

Publicat

pe

Fraţii Marin au reprezentat cu succes municipiul Târgovişte la Campionatul European de Wushu Kung Fu Shaolin, care s-a desfăşurat în acest sfârşit de săptămână în Ungaria. George Mihai şi Alexandru Gabriel şi-au adjudecat aurul, iar David Ovidiu a fost medaliat cu bronz.

„Ne întoarcem acasă mai mult decât victorioși şi demonstrăm că suntem o forță în artele marţiale de contact. Felicit pe această cale toți sportivii români care au participat la acest campionat, precum şi pe antrenorii acestora”, spune Marius Mihai Marin – antrenorul şi tatăl celor trei sportivi.

George Mihai (18 ani) a reuşit o revenire spectaculoasă în finala categoriei Seniori – 70 kg. Târgovişteanul nu s-a lăsat intimidat de adversarii extrem de experimentaţi pe care i-a întâlnit, deşi a fost prima sa participare la Seniori.

Fratele său mai mic, Alexandru Gabriel, a făcut spectacol la categoria Juniori – 60 kg. Cât îl priveşte pe David Ovidiu, antrenorul Marius Mihai Marin spune că, regulamentar, a câştigat toate meciurile, însă arbitrii au favorizat ţări precum Rusia şi Ungaria.

SPORT

13 medalii naționale pentru CS Marin Marius Mihai Marțial Arts Târgoviște

Publicat

pe

Clubul Sportiv Marin Marius Mihai Marțial Arta Târgoviște a obținut, în data de 9 mai, 13 medalii la Campionatul Naționale de Forme Freestyle Kicboxing Online: 9 de aur și 4 de argint – Arme Pudao, Wing Chun Kung Fu Manechinul de luptă, Tai Chi și Nunchaku Fight.

„Sunt poate cele mai importante medalii pentru noi, având în vedere situația dificilă pe care o traversăm din cauza pandemiei de COzvID-19. Probele la care am participat majoritatea sunt noi pentru clubul nostru. Ne-am antrenat și 6 ore pe zi să reușim să învățăm în scurt timp aceste probe”, ne-a spus antrenorul Marin Marius Mihai – 4 Dani Freestyle Kicboxing și 2 Dani Wushu Kung Fu.

– Marin George Mihai: 3 medalii de argint la Pudao arme, Tai Chi și Nunchaku Fight.
– Marin Ovidiu David: 3 medalii de aur la Pudao arme, Tai Chi și Nunchaku Fight.
– Marin Alexandru Gabriel: 2 medalii de aur la Pudao arme și Tai Chi și o medalie de argint la Nunchaku Fight.
– Antrenorul clubului, Marin Marius: 4 medalii de aur la Pudao, Tai Chi, Nunchaku Fight și Wing Chun Kung fu manechinul de luptă.

Citește în continuare

SPORT

CS Marin Marius Mihai Martial Arts Târgovişte, pregătiri asidue pentru competiţii

Publicat

pe

Un sportiv care vrea să performeze nu renunţă la antrenamente, indiferent că ne confruntăm cu o criză generată de pandemia de coronavirus. În caz contrar, competiţiile, atunci când vor fi reluate, vor fi compromise.

„În toată perioada stării de urgenţă, ne-am pregătit, am fost în contact online cu toţi elevii, pentru că vrem să fim într-o formă cât mai bună. Am început chiar şi cursuri de iniţiere noi.

Am organizat antrenamente online chiar şi în comun cu Federația Română de Freestyle Kicboxing şi cu cluburile afiliate din ţară, iar atmosfera a fost cu adevărat una extraordinară.

La sfârşitul săptămânii, vom participa la o competiţie online şi sper să aducem cât mai multe medalii pentru judeţul Dâmboviţa”, ne-a mărturisit instructorul de arte marţiale Marin Marius Mihai.

Clubul Sportiv Marin Marius Mihai Martial Arts Târgovişte oferă o reducere de 50% pentru elevi, studenţi şi persoanele cu venituri reduse. Detalii la numărul de telefon 0728.393.649.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!