Connect with us

ADMINISTRAŢIE

DÂMBOVIȚA: Centrul de zi pentru bătrânii din Voineşti intră în linie dreaptă!

Publicat

pe

Primarul comunei Voineşti, Dănuț Gabriel Sandu, va semna astăzi, 14 martie 2018, cu ADR Sud Muntenia, contractul de finanțare a proiectului care vizează transformarea fostei şcoli din satul Manga, desființată în anul 2009, într-un centru de zi pentru bătrâni.

Investiția are o valoare de 1.597.397, 88 lei (aproape 16 miliarde de lei vechi), în mare parte fonduri europene nerambursabile, administrația locală urmând să contribuie doar cu 2%. Durata de execuție, cu tot cu procedurile de licitație, este de 35 de luni, până în februarie 2021.

La final, bătrânii vor beneficia de spații generoase şi echipamente care să le permită petrecerea timpului liber într-un mod plăcut. Centrul va avea: sală de recreere şi sală pentru inițiere în informatică, bibliotecă, cabinet pentru terapie etc. De asemenea, în curte va fi amenajat un parc de fitness, dar şi bănci cu table de şah încorporate. VOM REVENI.

ADMINISTRAŢIE

Primăria Dragomirești, acțiune de igienizare a zonelor transformate în gropi de gunoi

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Primăria Dragomirești atrage atenția cetățenilor că aruncarea gunoaielor de orice natură în locuri neamenajate se sancționează cu amenzi între 3.000 și 6.000 de lei – pentru persoanele fizice și între 20.000 și 40.000 de lei – pentru persoanele juridice. De asemenea, se poate dispune și confiscarea atelajului sau a mașinii cu care se transportă deșeurile respective, vinovații având totodată obligația de a curăța întreaga zonă unde au fost depistați încălcând legea.

De precizat că administrația publică de la Dragomirești a acționat, cu ajutorul persoanelor care primesc ajutor social, pentru curățarea și igienizarea punctelor considerate „fierbinți” din acest punct de vedere, identificate ca urmare a unor controale inopinate ale Gărzii de Mediu Dâmboviţa.

„Informăm cetățenii că toate zonele identificate cu risc de depozitare necontrolată a deșeurilor menajere au fost semnalizate prin montarea unor panouri care interzic aruncarea deșeurilor menajere și afișează cuantumul amenzilor care sunt aplicate în caz că vor fi prinși.

Totodată, vă avertizăm că locurile în care se aruncă de obicei gunoaie menajere sau de orice altă natură sunt atent monitorizate, inclusiv prin mijloace video, riscul de a fi prinși fiind extrem de mare”, se precizează într-o comunicare a Primăriei Dragomirești.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

CJ Dâmboviţa, finanțare pentru sărbătoarea Sf. Ierarh Nifon (10-11 august 2021)

Publicat

pe

Consiliul Județean Dâmbovița a răspuns favorabil solicitării Arhiepiscopiei Târgoviștei și a alocat suma de 100.000 lei pentru susținerea cheltuielilor prilejuite de organizarea manifestărilor dedicate sărbătorii Sfântului Ierarh Nifon (10-11 august 2021).

De asemenea, în aceeași ședință a CJ Dâmbovița, s-a aprobat un proiect de hotărâre privind acordarea unui sprijin financiar de 350.000 de lei pentru efectuarea de lucrări la mai multe biserici din județ.

VIDEO

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT