Connect with us

Dâmboviţa

LIDER PNL: Singurul „bărbat politic” de la congresul PSD a fost Ecaterina Andronescu!

Publicat

pe

Marius Caraveţeanu - preşedinte PNL Dâmboviţa

Marius Caraveţeanu, preşedintele PNL Dâmboviţa, a criticat dur congresul PSD desfăşurat la Bucureşti, în data de 10 martie 2018, catalogându-l drept o mascaradă de prost gust, după un scenariu ieftin şi cu o regie de doi lei.

„Dacă la acea întâlnire identificasem câţiva oameni, câteva persoane cu alură de oameni politici adevăraţi, printre care am avut uşoara tentaţie de a-l număra şi pe preşedintele PSD Dâmboviţa, senatorul Adrian Ţuţuianu, mi-am dat seama până la urmă că toţi au intrat în acea turmă de oiţe pe care o vedem pe reţelele de socializare”, a declarat liderul liberal.

Marius Caraveţeanu a mai spus că, la congresul extraordinar al PSD, singurul „bărbat politic” a fost… Ecaterina Andronescu, care a dat dovadă de verticalitate şi care a avut curajul să se lupte cu sistemul politic intern creat de Liviu Dragnea.

„Nu sunt un fan al nici unui PSD-ist, dar am văzut că, după ce ani de zile, câţiva bătăioşi care au ţinut piept în faţă la toată media, când i-a fost bine sau mai puţin bine lui Dragnea, aşa, peste noapte, au devenit persoane non grata şi au fost extraşi din conducerea PSD fără nici un regret”, a precizat preşedintele PNL Dâmboviţa.

În opinia lui Caraveţeanu, social-democraţii construiesc o groapă în care va intra cu totul economia românească.

„Partidul Naţional Liberal îşi doreşte dezvoltarea ţării, a societăţii. Numai dezvoltarea economică va duce la creşterea salariilor, pensiilor, ajutoarelor sociale şi altor venituri. PNL vrea un guvern mai suplu, format din 14-15 ministere, în condiţiile în care acum sunt 28 de ministere”, a spus Marius Caraveţeanu.

Liberalii nu sunt de acord nici cu aparatul bugetar supradimensionat. Un milion de oameni lucrează la stat, iar presiunea asupra bugetului României este enormă!

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. tass

    martie 16, 2018 at 11:16 am

    cainele moare de drum lung si……

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Primar Târgoviște: Terminăm stadionul și se dărâmă subiectul electoral al liberalilor

Publicat

pe

Liberalii încearcă să reducă tot ceea ce s-a întâmplat în ultimii ani, din punct de vedere investițional, în municipiul Târgoviște la o singură chestiune: lucrările de la stadionul „Eugen Popescu” – spune primarul Daniel Cristian Stan, după ce, ieri – 20 martie 2023, consilierul local PNL Dan Alexandru Tică a formulat mai multe acuze într-un comunicat transmis către mass-media.

„Nici măcar nu e o replică sau un răspuns. Când auziți un liberal vorbind despre Târgoviște, despre câte sunt rele aici și câte puteau fi bune, puteți să-l blocați brusc: Ce-a făcut partidul dumitale pentru acest oraș? Ce bani a adus partidul dumitale pentru acest oraș cât a fost la putere cu USR? Câți bani a primit acest oraș pentru Stadion? Dar pentru alte proiecte? Veți auzi o tăcere rușinoasă. Pentru că atât au putut produce aceste personaje, care și-au construit o iluzie de campanie pe o ipocrizie.

Terminăm rapid Stadionul și se dărâmă și subiectul lor electoral, pentru că altceva n-au găsit. Încearcă să reducă tooooot ce s-a întâmplat în Târgoviște, în acești ani, la o singură chestiune. Mare bogăție de idei! În fine, nu vreau nici să le acord prea multă importanță, pentru că avem multe de făcut, dar nici să le permit unora care n-au adus nici 0,1% beneficiu acestui oraș să creadă că oamenii sunt plastilina lor electorală. Vor vedea asta în 2024!”, a scris primarul municipiului Târgoviște, pe pagina sa de Facebook.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Biblioteca din Gura Ocniței va deveni centru pentru dezvoltarea abilităților digitale

Publicat

pe

Primarul comunei Gura Ocniței, Sorin Vasile Ioniță, a semnat cu reprezentanții Consiliului Județean Dâmbovița un acord privind implementarea investiției „Hub-uri de dezvoltare a competențelor digitale la biblioteci”. Proiectul se va materializa prin Planul Național de Redresare și Reziliență.

„Vom reabilita energetic Biblioteca Comunală Gura Ocniței și vom moderniza spațiile destinate activităților de educație și formare în domeniul digital. Biblioteca Comunală Gura Ocniței va fi echipată cu tehnologie digitală modernă, inclusiv tablete interactive, calculatoare desktop, laptopuri, tablete, dispozitive de proiectare și prezentare, cameră videoconferință, casetofon cu microfon, sistem de sunet, imprimantă multifuncțională. Suntem bucuroși să fim parte în acest proiect care va sprijini deopotrivă tinerii și adulții din comunitatea noastră pentru a dobândi abilități digitale esențiale pentru viitor”, a precizat primarul Sorin Vasile Ioniță.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats