Connect with us

Dâmboviţa

LIDER PNL: Singurul „bărbat politic” de la congresul PSD a fost Ecaterina Andronescu!

Publicat

pe

Marius Caraveţeanu - preşedinte PNL Dâmboviţa

Marius Caraveţeanu, preşedintele PNL Dâmboviţa, a criticat dur congresul PSD desfăşurat la Bucureşti, în data de 10 martie 2018, catalogându-l drept o mascaradă de prost gust, după un scenariu ieftin şi cu o regie de doi lei.

„Dacă la acea întâlnire identificasem câţiva oameni, câteva persoane cu alură de oameni politici adevăraţi, printre care am avut uşoara tentaţie de a-l număra şi pe preşedintele PSD Dâmboviţa, senatorul Adrian Ţuţuianu, mi-am dat seama până la urmă că toţi au intrat în acea turmă de oiţe pe care o vedem pe reţelele de socializare”, a declarat liderul liberal.

Marius Caraveţeanu a mai spus că, la congresul extraordinar al PSD, singurul „bărbat politic” a fost… Ecaterina Andronescu, care a dat dovadă de verticalitate şi care a avut curajul să se lupte cu sistemul politic intern creat de Liviu Dragnea.

„Nu sunt un fan al nici unui PSD-ist, dar am văzut că, după ce ani de zile, câţiva bătăioşi care au ţinut piept în faţă la toată media, când i-a fost bine sau mai puţin bine lui Dragnea, aşa, peste noapte, au devenit persoane non grata şi au fost extraşi din conducerea PSD fără nici un regret”, a precizat preşedintele PNL Dâmboviţa.

În opinia lui Caraveţeanu, social-democraţii construiesc o groapă în care va intra cu totul economia românească.

„Partidul Naţional Liberal îşi doreşte dezvoltarea ţării, a societăţii. Numai dezvoltarea economică va duce la creşterea salariilor, pensiilor, ajutoarelor sociale şi altor venituri. PNL vrea un guvern mai suplu, format din 14-15 ministere, în condiţiile în care acum sunt 28 de ministere”, a spus Marius Caraveţeanu.

Liberalii nu sunt de acord nici cu aparatul bugetar supradimensionat. Un milion de oameni lucrează la stat, iar presiunea asupra bugetului României este enormă!

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. tass

    martie 16, 2018 at 11:16 am

    cainele moare de drum lung si……

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

SC Stones Business Development SRL, anunț organizate dezbatere publică

Publicat

pe

de

SC Stones Business Development SRL, cu sediul în București, sector 1, str. Căderea Bastiliei Nr. 41, etaj P, ap. 3, anunță publicul interesat asupra depunerii raportului privind impactului asupra mediului pentru proiectul „Realizare lac pentru agrement prin explorarea agregatelor minerale, organizare de șantier, cântar și birouri”, propus a fi amplasat în comuna Sălcioara, județul Dâmbovița.

Tipul deciziei posibile luate de APM Dâmbovița poate fi emiterea sau respingerea acordului de mediu.

Documentația supusă dezbaterii (raportul privind impactul asupra mediului) este afișată pe site-ul APM Dâmbovița http://www.anpm.ro/ro/web/apm-dambovita.

Dezbaterea publică a raportului privind impactul asupra mediului va avea loc la sediul Primăriei Sălcioara, în data de 20.06.2022, începând cu ora 16:00.

Observațiile, sugestiile, propunerile publicului se primesc în scris (în termen de 30 de zile de la data publicării anunțului) la adresa de e-mail office@apmdb.anpm.ro sau la sediul APM Dâmbovița din municipiul Târgoviște, str. Calea Ialomiței Nr. 1, județul Dâmbovița, până la data de 10.06.2022 (o zi înainte de data dezbaterii).

Citește în continuare

Dâmboviţa

Biciclist, lovit mortal de o mașină în comuna Corbii Mari

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Aseară, în jurul orei 21:30, pe DN 61, Găești-Ghimpați, pe teritoriul comunei Corbii Mari, județul Dâmbovița, s-a produs un grav accident de circulație. Un autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat de 44 de ani, a lovit un localnic de 65 de ani, care se deplasa pe o bicicletă.

Se pare că biciclistul ar fi pătruns fără să se asigure pe drumul național de pe o stradă din sat, moment în care a fost acroșat de autovehicul. În urma impactului, bărbatul aflat pe bicicletă a decedat.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT