Connect with us

Dâmboviţa

LIDER PNL: Singurul „bărbat politic” de la congresul PSD a fost Ecaterina Andronescu!

Publicat

pe

Marius Caraveţeanu - preşedinte PNL Dâmboviţa

Marius Caraveţeanu, preşedintele PNL Dâmboviţa, a criticat dur congresul PSD desfăşurat la Bucureşti, în data de 10 martie 2018, catalogându-l drept o mascaradă de prost gust, după un scenariu ieftin şi cu o regie de doi lei.

„Dacă la acea întâlnire identificasem câţiva oameni, câteva persoane cu alură de oameni politici adevăraţi, printre care am avut uşoara tentaţie de a-l număra şi pe preşedintele PSD Dâmboviţa, senatorul Adrian Ţuţuianu, mi-am dat seama până la urmă că toţi au intrat în acea turmă de oiţe pe care o vedem pe reţelele de socializare”, a declarat liderul liberal.

Marius Caraveţeanu a mai spus că, la congresul extraordinar al PSD, singurul „bărbat politic” a fost… Ecaterina Andronescu, care a dat dovadă de verticalitate şi care a avut curajul să se lupte cu sistemul politic intern creat de Liviu Dragnea.

„Nu sunt un fan al nici unui PSD-ist, dar am văzut că, după ce ani de zile, câţiva bătăioşi care au ţinut piept în faţă la toată media, când i-a fost bine sau mai puţin bine lui Dragnea, aşa, peste noapte, au devenit persoane non grata şi au fost extraşi din conducerea PSD fără nici un regret”, a precizat preşedintele PNL Dâmboviţa.

În opinia lui Caraveţeanu, social-democraţii construiesc o groapă în care va intra cu totul economia românească.

„Partidul Naţional Liberal îşi doreşte dezvoltarea ţării, a societăţii. Numai dezvoltarea economică va duce la creşterea salariilor, pensiilor, ajutoarelor sociale şi altor venituri. PNL vrea un guvern mai suplu, format din 14-15 ministere, în condiţiile în care acum sunt 28 de ministere”, a spus Marius Caraveţeanu.

Liberalii nu sunt de acord nici cu aparatul bugetar supradimensionat. Un milion de oameni lucrează la stat, iar presiunea asupra bugetului României este enormă!

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. tass

    martie 16, 2018 at 11:16 am

    cainele moare de drum lung si……

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Accident pe DN7, în comuna Valea Mare

Publicat

pe

Accident de circulație, în această dimineață, pe DN 7, pe teritoriul comunei Valea Mare, județul Dâmbovița.

Evenimentul rutier, în care au fost implicate două autovehicule, s-a soldat cu două victime care au fost asistate medical la fața locului. Acestea au refuzat transportul la spital.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Târgoviște: Dăm like în parc! Ediția a IV-a. Vino și tu!

Publicat

pe

Marţi – 27 iulie 2021, de la ora 10:00, târgoviștenii și nu doar ei sunt așteptați în Parcul Chindia, unde se va desfășura cea de-a IV-a ediție a proiectului „Dăm like în parc!”, menit să descopere alternative de petrecere a timpului liber.

Activitatea este realizată de Biblioteca Judeţeană „I. H. Rădulescu” Dâmboviţa, Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa şi Arhiepiscopia Târgoviștei, în parteneriat cu Filiala de Cruce Roşie Dâmboviţa, Organizaţia „Salvaţi Copiii”, Europe Direct Târgovişte, Complexul Naţional Muzeal ”Curtea Domnească Târgovişte”, Asociaţia ”Noi Zidim Viitorul”, Consiliul Judeţean al Elevilor şi DGASPC Dâmboviţa.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT