Conectați-vă cu noi

Argeș

PERCHEZIŢII: Anchetatorii din Piteşti au ridicat 1 kg de droguri, bani şi ustensile!

Publicat

pe

Poliţiştii de la Brigada de Combatere a criminalităţii Organizate Piteşti au efectuat astăzi, sub coordonarea DIICOT, trei percheziţii domiciliare, în judeţele Argeş şi Olt, la persoane bănuite că efectuează operaţiuni cu produse susceptibile a avea efect psihoactiv. Este vorba despre indivizi care aveau legături cu tânărul care a murit duminică după ce a consumat droguri, iar prietenii cu care se afla în maşină l-au abandonat pe o stradă din apropierea locuinţei.

Potrivit anchetatorilor, acesta şi-a cumpărat canabinoizi sintetici de la unul dintre suspecţii la care au descins astăzi poliţiştii. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 28 de ani, din Slatina. trei persoane au fost duse la DIICOT Piteşti pentru audieri.

CITEŞTE ŞI: A fost aruncat din maşină de prietenii cu care a consumat droguri

În urma percheziţiilor, au fost identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor aproximativ 1 kg. de fragmente vegetale, 4.500 de lei, telefoane mobile şi ustensile folosite la porţionarea şi ambalarea substanţelor interzise. Din cercetări a reieșit că membrii grupării ar fi achiziționat on-line diverse cantități de canabinoizi sintetici, de pe site-uri de specialitate din străinătate, pe care ulterior le-ar fi preparat, porționat și distribuit pe teritoriul județului Argeș.

ACTUALITATE

Polițiștii din Pitești, acuzați că au omorât un bărbat când îl imobilizau. VIDEO

Publicat

pe

Un bărbat, în vârstă de 63 de ani, a intrat în stop cardio-respirator și a murit la puțin timp după ce a fost imobilizat de polițiștii din Pitești.

Potrivit unor martori, acesta a refuzat să iasă dintr-un local în bucătăria căruia izbucnise un incendiu, astfel că oamenii legii l-au luat pe sus și l-au scos afară.

Apoi, bărbatul se tot apropia de zona de intervenție, moment în care polițiștii l-au pus la pământ, ba chiar s-au urcat peste el.

VIDEO – Momentul încătușării

Citește în continuare

Argeș

Jandarmii din Argeș au aplicat 100 de amenzi în acest weekend

Publicat

pe

Jandarmii din Argeș au sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 2.000 de lei fiecare, trei administratori de restaurante din municipiul Pitești, pentru că localurile au funcționat cu barul deschis publicului.

În total, în weekendul trecut, jandarmii argeșeni au aplicat 100 de amenzi, valoarea acestora depășind 27.000 de lei. Cea mai mare sancțiune, în sumă de 4.000 de lei, a fost dată unui bărbat care folosea un tractor forestier pentru a trata bușteni prin albia râului Bratia, în Albeștii de Muscel.

Celelalte amenzi au fost aplicate unor persoane care nu purtau corespunzător mască de protecție sau care nu și-au putut justifica deplasarea în afara locuinței pe timpul nopții.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT