Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

VIDEO: Autorităţile române primeau ordin din afară pe cine să aresteze!

Publicat

pe

În emisiunea „Sinteza Zilei” de la Antena 3, a fost prezentat, duminică – 18 martie 2018, un document, care arată cum s-a implicat Comisia Europeană în justiţia din ţara noastră. În actul oficial, datat 10.10.2012 şi care este adresat Guvernului României, sunt prezentate mai multe cerinţe în legătură cu MCV.

Practic, se cere autorităţilor române să trimită rapid după gratii anumiţi oameni aflaţi în funcţii de conducere sau în alte demnităţi, invocându-se înalta corupţie. Înfiorător!

Printre cei nominalizaţi pe lista neagră se află şi dâmboviţeanul Ion Dumitru, fost deputat PSD, fost director general al Regiei Naţionale a Pădurilor Romsilva. Dumitru se luptă de mai mulţi ani cu sistemul diabolic creat în România. A reuşit, parţial, să-şi demonstreze nevinovăţia.

Mai sunt menţionate numele lui Adrian Năstase, fost premier al României, George Copos, medicul Şerban Brădişteanu, Decebal Traian Remeş, Dan Voiculescu, George Becali, Cătălin Voicu şi Tudor Chiuariu. Solicitarea înaltului for european era una imperativă!

ACTUALITATE

„Suflet şi culoare”, expoziţie de pictură la muzeul de Istorie din Târgovişte

Publicat

pe

Miercuri – 26 iunie 2019, la Muzeul de Istorie din Târgovişte, va fi vernisată, începând cu ora 13:00, expoziţia de pictură „Suflet şi culoare”, semnată de artistul plastic Teodor Vişan, câştigător a numeroase premii şi distincţii, între care Premiul Municipiului Galaţi (2010), „Personalitatea Culturală a Anului” – premiu acordat de redacţiile publicaţiilor „Realitatea” şi „Realitatea în diaspora” (2010), Premiul I la Festivalul Internaţional de Artă de la Moscova (1987) și Premiul I la Salonul Artelor din Bucureşti (1986).

Născut la Galaţi pe 31 ianuarie 1943, Teodor Vişan este absolvent al Facultăţii de Artă – secţia pictură a Universităţii „Dunărea de Jos”. Expune în cadrul Uniunii Artiștilor Plastici, filiala Galaţi începând cu anul 1967, iar din 1983 participă la majoritatea expoziţiilor republicane bienale de pictură şi grafică. A deschis peste 40 de expoziţii personale în ţară şi în străinătate (Anglia, Belgia, Franţa, Cehia). Realizează și afișe, postere sau ilustraţii de carte.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Program prelungit la Paşapoarte, până în data de 16 august

Publicat

pe

Conducerea Ministerului Afacerilor Interne a decis să prelungească programul zilnic de lucru cu publicul al structurilor teritoriale de paşapoarte, pe perioada verii, pentru a reduce aglomeraţia.

La nivelul judeţului Dâmboviţa, ghişeele Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple vor fi deschise între orele 08:30-18:30, până în data de 16 august.

Reamintim că solicitanţii au şi posibilitatea de a se programa online, pe site-ul https://www.epasapoarte.ro.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!