Connect with us

Dâmboviţa

Alimentarea cu gaze în Bucşani se sistează temporar!

Publicat

pe

Miercuri, 21 martie 2018, alimentarea cu gaze naturale la consumatorii casnici şi non-casnici din satul Bucşani, judeţul Dâmboviţa, va fi sistată între orele 09:00 – 13:00, în vederea efectuării unor lucrări la reţeaua de distribuţie.

Sunt afectate următoarele străzi: Bucureşti, Bradului, Viilor, Adventiştilor, Turtura, Principală, Păduri şi Mirtan II.

Call-center apeluri de urgenţă Distrigaz Sud Reţele: 021.9281.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Recital de muzică clasică la Muzeul de Istorie din Târgoviște. Intrarea este liberă

Publicat

pe

De

Marți – 12 decembrie, de la ora 17:00, Orchestra Simfonică „Muntenia” a Centrului Județean de Cultură Dâmbovița va susține, la Muzeul de Istorie din Târgoviște, un recital de muzică clasică dedicat sărbătorilor de iarnă. Accesul este liber.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Dâmboviţa

La Titu, interesul cetățeanului este mai presus de orice dispute politice

Publicat

pe

Am remarcat, cu surprindere, că în politica mare pătrund și tineri care vor să facă într-adevăr treabă, animați de ideea de a aduce prin acțiunile lor, prin implicare și inițiative, plus valoare comunității de unde provin. Vor să arate că există și alternative, că din spate vine totuși ceva. De obicei, tinerii care intră în politică au un soi de ardoare de a primi o funcție, un post, de a se simți importanți. Prin urmare, este bine ca liderii să le explice rapid că nu asta înseamnă să faci politică. De fapt, este nevoie de muncă, de spirit de echipă, de implicare și dorință de a face bine țării, de a lupta pentru dezvoltare, pentru prosperitate, pentru păstrarea valorilor libertății și democrației. Unii înțeleg și rămân, alții, probabil negăsindu-se împliniți în asemenea idealuri, pleacă.

Laurențiu Costache, liderul PSD Titu, este unul dintre cei care au rămas și care promite pe tărâmul politicii și al implicării în viața socială a comunității. În puținul timp de când conduce această organizație, sprijinit evident de președintele social-democraților dâmbovițeni, Corneliu Ștefan, care își pune mare încredere în noua generație de politicieni, Laurențiu Costache a reușit să atragă noi membri, să îi determine pe tinerii din oraș să acceadă către social-democrație, chiar dacă activitatea profesională le ocupă mare parte din timp. Nu este tocmai ușor în vremurile acestea de nesiguranță, de neîncredere și incertitudine, să mai poți determina oamenii, mai ales pe cei tineri, să se apropie de politică, să devină militanți ai unui partid. Uite că Laurențiu Costache a reușit! Sunt chichițele sale de marketing politic, de a demonstra semenilor că argumentul suprem nu este neapărat acela de a ne bălăcări și a lupta la baionetă cu adversarul politic, ci de a arăta că există alternative, că sunt și alții cu o sumedenie de idei care pot prelua cârma unei localități și că pot continua meritos dezvoltarea socio-economică, culturală și educațională a unei comunități. Ăsta este tipul de lider Laurențiu Costache.

La ultima conferință de presă organizată la sediul PSD Dâmbovița, președintele filialei Titu, Laurențiu Costache, a avut un discurs în ton cu cele exprimate de noi mai sus. Nu a divagat pe teme de militantism politic feroce, nu a făcut un larg inventar al realizărilor pe plan politic și administrativ, așa cum se obișnuiește, nu a lovit în adversarii politici, metodă învechită, neconstructivă și care nu mai este tocmai agreată de cetățean. Nu! Și-a expus simplu, parcă cu oarecare discreție și politețe, gândurile, planurile, acțiunile întreprinse în plan civic, obiectivele sale și ale structurii politice pe care o coordonează la Titu.

A vorbit Laurențiu Costache, în primul rând despre acțiunile sale de capacitare a tineretului și seniorilor din Titu într-o serie de activități educativ-sportive, care să dezvolte spiritul de comunicare și de socializare.

„În această perioadă, ne-am preocupat să organizăm diferite activități și ateliere de creație, pe diverse teme, care au avut ca scop educația și lărgirea orizontului copiilor școlari și preșcolari. Am organizat concursuri de gaming, tenis și fotbal, care au avut ca scop dezvoltarea coeziunii grupurilor de adolescenți și, nu în ultimul rând, am organizat concursuri de șah și table, care au avut ca scop încurajarea și susținerea socializării între seniorii orașului nostru, într-un mediu și într-o ambianță cât mai plăcută și cât mai familiară. Vom continua să organizăm tot mai des astfel de evenimente de socializare” a spus Laurențiu Costache.

Tot în cadrul acestor activități cu caracter social se înscrie și tombola cu caracter consultativ care a avut ca scop identificarea problemelor cu care se confruntă oamenii din toate zonele orașului Titu. A mai menționat Laurențiu Costache și activitățile dedicate sărbătorilor naționale și pe cele de marcare a unor momente importante din istoria țării.

„Noi, cei care formăm echipa PSD Titu, nu ne-am concentrat doar pe activități cultural-sportive și educative, ci ne-am implicat într-un mod cât mai activ și în activitatea administrativă, astfel încat să creăm suportul legal pentru creșterea nivelului de confort, civilizație și prosperitate pentru toți locuitorii orașului. Drept dovadă sunt proiectele de hotărâre propuse de noi și susținute de toți membrii Consiliului Local Titu, proiecte care au fost adoptate cu votul tuturor aleșilor locali, indiferent de culoarea lor politică – PSD, PNL, PMP sau PRO România. Le mulțumesc tuturor, pentru că, nu de puține ori, pun interesul cetățenilor mai presus de orice adversitate politică”, a spus Laurențiu Costache.

Tânărul lider PSD a dat ca exemplu proiectul prin care, începând cu anul 2024, se va acorda un sprijin financiar pentru fiecare nou-născut, în valoare de 2.000 de lei în tichete valorice, pentru achizița de produse destinate copiilor. Reprezentanții PSD au mai susținut premierea cuplurilor care aniversează 50, respectiv 75 de ani de căsnicie.

„Acest lucru se va întâmpla tot din anul 2024, când sărbătoriții vor primi, într-un cadru festiv, o diplomă de apreciere și o recompensă substanțială în bani. Este vorba de 2.000 de lei pentru „cuplurile de aur” și 2.500 de lei pentru cele de „diamant”. Prin aceste proiecte de hotărâre, ne dorim să încurajăm atât creșterea natalității în orașul nostru care este într-o scădere abruptă, cât și să promovăm valorile tradiționale, mai ales în această perioadă nesigură, în care foarte multe dintre cupluri cedează în fața provocărilor vieții și renunță mult prea ușor la căldura și căminul familiei”, a declarat președintele PSD Titu – Laurențiu Costache.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite