Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Sala Sporturilor din Târgovişte nu mai are probleme cu acoperişul şi încălzirea!

Publicat

pe

Directorul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa, Claudiu Mănescu, este mulţumit că a reuşit să rezolve, în ultimele luni, două probleme deosebit de importante: repararea acoperişului Sălii Polivalente din Târgovişte şi eliminarea deficienţelor existente la sistemul de încălzire, astfel că, în momentul de faţă, activităţile sportive şi de tineret se pot organiza la parametri normali.

„Sala Polivalentă a fost construită în anul 1979. Gândiţi-vă că, de atunci încoace, s-a intervenit de puţine ori pentru realizarea unor lucrări de modernizare şi de reparaţii. La acoperiş, s-a mai făcut câte ceva în anul 2001.

Am reuşit, cu sprijinul nemijlocit al senatorului Adrian Ţuţuianu şi al deputatului Corneliu Ştefan, să obţinem fonduri de la Ministerul Tineretului şi Sportului pentru efectuarea reparaţiilor la acoperiş. Este vorba de 330.000 de lei. Fără implicarea celor doi demnitari, nu cred că aveam sorţi de izbândă.

În luna februarie, am rezolvat şi problema căldurii în sala sporturilor. Ne bucurăm că am îndepărtat şi acest neajuns”, a precizat Claudiu Mănescu.

ACTUALITATE

Târgovişte: Noaptea, circulaţie cu restricţie pe podul de la Valea Voievozilor

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: dbonline.ro)

Începând de marţi, 25 septembrie 2018, circulația rutieră pe podul care face legătura între municipiul Târgoviște și comuna Răzvad (sat Valea Voievozilor) se va desfășura alternativ, pe o singură bandă, în intervalul orar 18:00-07:00, precum și în zilele de weekend.

Măsura este impusă de continuarea lucrărilor şi montarea rosturilor de dilataţie – anunţă Primăria Târgovişte.

În scopul evitării disconfortului în trafic, lucrările se vor desfășura exclusiv seara și noaptea, urmând ca în intervalul orar 07:00 – 18:00 circulația să se desfășoare pe două sensuri.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Agenţiile de turism din Dâmboviţa, controlate de inspectorii ITM

Publicat

pe

Marius Lixandru - inspector şef ITM Dâmboviţa

ITM Dâmboviţa a organizat o acţiune de verificare a modului în care agenţiile de turism respectă prevederile legale privind relaţiile de muncă.

Potrivit inspectorului şef Marius Lixandru, controalele au urmărit:
– identificarea cazurilor de muncă nedeclarată;
– identificarea agențiilor de turism care nu respectă legislația privind încheierea, modificarea, executarea, suspendarea, înregistrarea și transmiterea în Registrul general de evidență a salariaților (Revisal) a contractelor individuale de muncă;
– respectarea timpului de muncă și a celui de odihnă;
– verificarea asigurării repausului periodic;
– verificarea angajării persoanelor cu contracte individuale de muncă cu normă întreagă sau timp parțial, pe perioadă determinată sau nedeterminată;
– garantarea în plată a salariului minim pe economie.

Deficienţe constatate la cele nouă agenţii de turism verificate: neevidențierea timpului de lucru prestat de salariați, nerespectarea legislației privind acordarea repausului săptămânal, transmiterea cu întarziere a elementelor contractuale in Registrul de evidență a salariaților. Inspectorii ITM au dispus măsuri de intrare în legalitate.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!