Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Sala Sporturilor din Târgovişte nu mai are probleme cu acoperişul şi încălzirea!

Publicat

pe

Directorul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa, Claudiu Mănescu, este mulţumit că a reuşit să rezolve, în ultimele luni, două probleme deosebit de importante: repararea acoperişului Sălii Polivalente din Târgovişte şi eliminarea deficienţelor existente la sistemul de încălzire, astfel că, în momentul de faţă, activităţile sportive şi de tineret se pot organiza la parametri normali.

„Sala Polivalentă a fost construită în anul 1979. Gândiţi-vă că, de atunci încoace, s-a intervenit de puţine ori pentru realizarea unor lucrări de modernizare şi de reparaţii. La acoperiş, s-a mai făcut câte ceva în anul 2001.

Am reuşit, cu sprijinul nemijlocit al senatorului Adrian Ţuţuianu şi al deputatului Corneliu Ştefan, să obţinem fonduri de la Ministerul Tineretului şi Sportului pentru efectuarea reparaţiilor la acoperiş. Este vorba de 330.000 de lei. Fără implicarea celor doi demnitari, nu cred că aveam sorţi de izbândă.

În luna februarie, am rezolvat şi problema căldurii în sala sporturilor. Ne bucurăm că am îndepărtat şi acest neajuns”, a precizat Claudiu Mănescu.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Nu rata „Zilele comunei Gura Ocniţei”! Programul este deosebit

Publicat

pe

de

Comuna Gura Ocniţei se pregăteşte de sărbătoare. Vor fi două zile de neuitat, pe 19 şi 20 iulie, cu artişti renumiţi, târg popular, parc de distracţii, focuri de artificii, terase, ateliere de civilizaţie dacă şi romană, foc de tabără şi multe alte surprize.

Vor urca pe scenă: Alex Velea, Doiniţa şi Ionuţ Dolănescu, Florica Jinga, Ansamblul Kremilovsti (Bulgaria), Macoveiul, Comorile Satului, Hupnosis Fire, Danais, Loredana, Viorela Stoian, Ioan Alungulesei etc.

La Căminul Cultural, va fi verniată expoziţia de păpuşi de porţelan „Aripi de vis”. De asemenea, nu trebuie să rataţi cea de-a V-a ediţie a „Festivalului Florilor de Câmp”, joi – 19 iulie, în Dealul Crucii.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Tânăr din Valea Voievozilor, decedat într-o maşină plină cu bani!

Publicat

pe

Grav accident de circulaţie, azi-noapte, pe DN 71, Târgovişte-Bucureşti, pe teritoriul satului Mircea Vodă, comuna Sălcioara. Un tânăr de 30 de ani din Valea Voivozilor a decedat.

Bărbatul, care se afla la volanul unui autourism Porche, conducea cu mare viteză, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra direcţei, răsturnându-se în afara carosabilului. În maşină, poliţiştii au descoperit, în două sacoşe, o mare sumă de bani, în lire de 20 şi 50.

Poliţia efectuează cercetări pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs accidentul şi provenienţa banilor. Nu este exclus ca bărbatul să facă parte dintr-un grup infracţional organizat.

Citește în continuare

PUBLICITATE

ad

ad

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!