Connect with us

ACTUALITATE

ŞCOALA ALTFEL: Ateliere interactive la Curtea Domnească din Târgovişte!

Publicat

pe

Complexul Naţional Muzeal „Curtea Domnească” Târgovişte organizează, în perioada 26 martie – 25 mai 2018, ateliere interactive pentru elevi, în cadrul programului naţional de activităţi extraşcolare „Şcoala Altfel – Să ştii mai multe, să fii mai bun”.

Participarea se va face pe bază de programare la numărul de telefon 0736.394.086. Se percepe o taxă de 5 lei/atelier. Atenţie! O clasă se poate înscrie la cel mult două activităţi educative. Vizitarea expoziţiilor permanente ale muzeelor se poate face şi fără programare.

De asemenea, s-a luat decizia ca, în următoarele două luni, muzeele din Târgovişte să poată fi vizitate şi în zilele de luni, când în mod normal sunt închise pentru curăţenie, cu condiţia să se solicite acest lucru la numărul de telefon 0736.394.086.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Recital de muzică clasică la Muzeul de Istorie din Târgoviște. Intrarea este liberă

Publicat

pe

De

Marți – 12 decembrie, de la ora 17:00, Orchestra Simfonică „Muntenia” a Centrului Județean de Cultură Dâmbovița va susține, la Muzeul de Istorie din Târgoviște, un recital de muzică clasică dedicat sărbătorilor de iarnă. Accesul este liber.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

ENGIE nu va emite facturi între 1 și 22 ianuarie 2024. Vezi în material și alte informații importante!

Publicat

pe

De

ENGIE România nu va emite facturi în perioada 1 – 22 ianuarie 2024, întrucât își va actualiza sistemul informatic – se precizează într-un comunicat transmis către mass-media.

„Facturarea serviciilor va fi reluată după 22 ianuarie, iar termenul de plată agreat nu va fi modificat, va curge din momentul în care facturile vor fi emise. Plățile efectuate de clienți în perioada 1-22 ianuarie vor fi recepționate de către companie, însă vor deveni vizibile în sistemele acesteia și în contul de client, MyENGIE, după data de 22 ianuarie 2024.

Între 8 și 22 ianuarie, formularul de contact online de pe site-ul engie.ro nu va fi disponibil. Clienții vor avea la dispoziție celelalte canale de contact (Call Center 021.9366, centre de relații cu clienții etc.), în măsura în care solicitările clienților nu vizează aspecte care necesită consultarea situațiilor specifice fiecărui client în sistemele informatice. (…)

În intervalul 12 – 22 ianuarie, accesul în contul de client și în aplicația mobilă MyENGIE, transmiterea indexului autocitit, plata facturilor prin intermediul site-ului engie.ro, activarea facturii prin e-mail, precum și programarea online a serviciilor tehnice nu vor fi disponibile”.

Furnizarea de gaze naturale, energie electrică și servicii tehnice nu va fi afectată de operațiunile de actualizare a sistemului informatic.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite