Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

DEPUTAT: Neputinţa de idei a fost înlocuită de radicalism!

Publicat

pe

Anul Centenar ar trebui să însemne mai mult decât o serie de manifestări cultural-istorice sau declaraţii despre unitate şi solidaritate! Anul Centenar ar trebui să însemne colaborare şi dialog, pentru că astfel se clădeşte viitorul! Este ceea ce au înţeles înaintaşii noştri şi s-au sacrificat pentru naţiunea română! Acesta este mesajul pe care l-a transmis colegilor parlamentari deputata PSD de Dâmboviţa Oana Vlăducă.

„Din păcate, ne-am obișnuit ca propunerile și proiectele să primească, în loc de răspunsuri argumentate, incitări la ură sau la violență și jigniri. (…) Într-adevăr, opoziția are dreptul și chiar datoria să critice. (…) Dar, ce ne facem când, în loc de opoziție parlamentară cu valori democratice, ne trezim cu o grupare de indivizi agresivi, fără nicio raportare la decență sau bună credință? (…)

Ce viitor vom fi noi în stare să construim, dacă ne călcăm în picioare prezentul? Ce dialog vom putea să avem dacă singura opțiune politică a celor de lângă noi este «bâta»? Cum vom putea să depășim această neputință de idei care a fost înlocuită de radicalism?

Răspundeți-mi, dragi colegi din opoziție, la aceste întrebări și vom ști (și noi, și românii) ce să facem mai departe!”, a punctat Oana Vlăducă în declaraţia politică intitulată „Retorica urii, promovată la rang de politică, în Anul Centenar”.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Atenție! Se întrerupe furnizarea apei potabile în comuna Dragomirești

Publicat

pe

de

Joi – 25 aprilie 2021, între orele 08:00-16:00, se întrerupe alimentarea cu apa potabilă în satele Dragomirești, Decindeni, Râncaciov, Geangoești, Mogoșești, comuna Dragomirești, pentru lucrări de reabilitare a rețelelor de apă.

„Reluarea alimentării cu apă se va face conform procedurilor legale, vor fi prelevate probe de apă care vor fi analizate pentru asigurarea gradului de potabilitate a acesteia, în conformitate cu reglementările în vigoare.

Se recomandă a nu se folosi apa în scop potabil imediat după pornire, până la limpezire. Preventiv, până la primirea buletinului de analize microbiologice (cca. 72 ore) vă recomandăm să fierbeţi apa utilizată în scop potabil timp de 10 minute.

Rezultatele analizelor de laborator vor fi afișate pe site-ul Companiei de Apă Targoviște Dâmbovița, la adresa: catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa”, se precizează într-un comunicat remis de Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița.

Citește în continuare

ACTUALITATE

SC Stones Business Development, anunț public parcurgere etapă de încadrare

Publicat

pe

de

SC STONES BUSINESS DEVELOPMENT SRL, cu sediul in municipiul Bucuresti, sectorul 1, str. Căderea Bastiliei, nr. 41, titular al planului / programului”Realizare lac pentru agrement prin exploatarea agregatelor minerale, stație de sortare și concasare agregate minerale”, în amplasamentul din comuna Salcioara, județul Dâmbovița, anunţă publicul interesat asupra parcurgerii etapei de încadrare în cadrul ședinței Comitetului Special Constituit din data de 12.04.2021, urmând ca planul / programul propus să fie supus procedurii de adoptare fără aviz de mediu.

Comentarii privind decizia etapei de încadrare se primesc în scris la sediul APM DÂMBOVIȚA, str. Calea Ialomiței, nr.1, județul Dâmbovița, în termen de 10 zile calendaristice de la publicarea anunțului.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT