Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

DÂMBOVIŢA: Fiul primarului de la Braniştea a fost numit secretar de stat în Ministerul Agriculturii

Publicat

pe

Premierul Viorica Dăncilă l-a numit pe Alexandru Ţachianu, fiul primarului comunei Braniştea, din judeţul Dâmboviţa, secretar de stat în Ministerul Agriculturii. Decizia primului ministru a fost publicată astăzi, 22 martie 2018, în Monitorul Oficial.

Din martie 2017, Ţachianu junior este preşedinte al Agenţiei Domeniilor Statului. Are 39 de ani, este inginer, a fost desemnat „fermierul anului 2015” şi deţine o firmă profitabilă, care se ocupă cu producţia, prelucrarea şi distribuţia de seminţe.

Tatăl său, Marian Ţachianu, este primar la al doilea mandat şi vicepreşedinte al PSD Dâmboviţa. De asemenea, este un fermier cunoscut în judeţ.

ACTUALITATE

S-a deschis o nouă sesiune de depunere cereri pentru prima împădurire

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: primariaslanicmoldova.ro)

13 decembrie 2019, ora 14:00, este termenul până la care se primesc cereri de sprijin pentru schema de ajutor de stat „Sprijin pentru prima împădurire şi crearea de suprafeţe împădurite” – informează Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Dâmboviţa.

Alocarea financiară pentru cea de-a patra sesiune este de 15.000.000 euro. Condițiile privind depunerea și selectarea cererilor de sprijin, respectiv semnarea angajamentelor multianuale, pot fi consultate pe site-ul APIA. (Link aici).

Citește în continuare

ACTUALITATE

Prim-adjunctul de la IJJ Argeş, lector în cadrul Centrului de Excelenţă NATO din Italia

Publicat

pe

Prim-adjunctul inspectorului șef al IJJ Argeș, col. Toma Marius-Cezar, a fost selectat să fie lector în cadrul Centrului de Excelenţă NATO pentru Operații de Stabilitate din Vicenza, Italia, care organizează, în perioada 16-20 septembrie 2019, un nou curs de pregătire. Col. Toma Marius-Cezar nu este la prima activitate de acest gen.

Este licenţiat în ştiinţe juridice şi ştiinţe economice. De asemenea, a urmat cursuri post-universitare în domeniile ştiinţe penale, securitate naţională şi teologie. În Jandarmerie a intrat în anul 2000, când a absolvit Academia de Poliţie Alexandru Ioan Cuza Bucureşti. A fost pe rând comandant de pluton, ofiţer specialist, împuternicit prim-adjunct şi, din anul 2016, prim-adjunct. Pentru o perioadă de două luni, în anul 2017, a fost desemnat să îndeplinească atribuţiile inspectorului şef al IJJ Argeş.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!