Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Coşmar în tunelul de coborâre în Salina Slănic Prahova!

Publicat

pe

Un accident nefericit a avut loc în această după-amiază în tunelul de coborâre în Salina Slănic Prahova. Un microbuz care efectua o cursă către interior s-a răsturnat la jumătatea traseului, sub muntele de sare.

22 de cetăţeni israelieni, printre care 8 copii, au ajuns la spitalul din Ploieşti cu diferite traumatisme. Turiştii au fost scoşi din mină cu ajutorul unui alt microbuz. La faţa locului au intervenit rapid reprezentanţii ISU Prahova cu mai multe echipaje de salvatori.

Accesul în salină se efectuează de mai mulţi ani cu microbuzele. Liftul cu care se cobora în mină s-a defectat şi nimeni nu s-a mai preocupat de reparararea acestuia.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Liberala Adriana Săftoiu îl critică pe Orban pentru cheful de la Guvern

Publicat

pe

Adriana Săftoiu, membru PNL, îl taxează pe premierul Ludovic Orban pentru gafa impardonabilă de a petrece fără probleme în Palatul Victoria, fără să îi pese de normele pe care le tot promovează și fără să îi pese de popor. Mai mult, să ieși apoi și să spui că vei plăti amenda sună tot a a sfidare! Cel mai bun lucru era demisia.

„Îmi place scuza că toți suntem oameni. Suntem, cum nu, dar atunci când deții o funcție publică ai niște privilegii pe care „oamenii de rând” nu le au. Deci nu suntem egali. De la mașina care te asteaptă la scară până la benzina/motorina pe care nu o plătești. Omul de rând nu prea are aceste beneficii. De aceea, când ești într-o funcție publică și ai greșit, nu poți fi scuzat că și omul de rând face la fel. Trebuie să fii marcă a moralei și eticii ca să impui modelul de urmat. Apreciez însă gestul de a plăti amenda. E un bun început”, a scris liberala Adriana Săftoiu pe pagina sa de Facebook. 

Citește în continuare

ACTUALITATE

Liceul Voievodul Mircea Târgoviște face înscrieri la clasa de volei-baschet

Publicat

pe

de

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!