Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Ateliere de ţesut şi pictură pentru copii, la Muzeul Municipal Câmpulung

Publicat

pe

Copiii din zona Câmpulung Muscel, judeţul Argeş, îşi vor putea da frâu liber imaginaţiei, creativităţii, talentului şi unicităţii, în cadrul unor ateliere de ţesut şi pictură, organizate de Muzeul Municipal Câmpulung, sub îndrumarea artistului plastic Malvine Mocenco – șef secție Restaurare Conservare la Muzeul Golești.

Taxa de participare este 20 de lei şi include şi vizitarea Secţiei de Etnografie și Artă Populară (str. Republicii nr. 5). Atelierele se vor desfăşura în zilele de 26 şi 27 aprilie, între orele 09:00-17:00, şi durează o oră (pictură) şi o oră şi jumătate (ţesut). La final, copiii vor primi diplome de participare.

Pentru înscrieri și mai multe detalii sunați la 0748.165.819 – dr. Sanda Safta.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Termen pentru stingerea litigiului pe cale amiabilă în procesul Volintiru-Plumb

Publicat

pe

de

Nou termen de judecată în dosarul Mihai Volintiru (fost lider PNL Dâmboviţa) – Răzvan Plumb (fiul cel mic al europarlamentarei Rovana Plumb).

Potrivit datelor publicate pe portalul instanţelor, procesul având ca obiect al cauzei „pretenţii”, aflat pe rolul Judecătoriei Sector 2 Bucureşti, a fost amânat până în data de 4 februarie 2020, ora 10:00, pentru „stingerea litigiului pe cale amiabilă”.

Potrivit surselor noastre Volintiru l-ar fi chemat în judecată pe băiatul Rovanei Plumb pentru o datorie neonorată. Reamintim că Mihai Volintiru este finul Rovanei Plumb.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Prinşi în Hora Unirii, dar fiecare cam cu grupul său…

Publicat

pe

O dată pe an, pe 24 ianuarie, când se sărbătorește Mică Unire înfăptuită de domnitorul Alexandru Ioan Cuza, politicienii români, indiferent de partidul pe care-l reprezintă, reușesc să se prindă în istorica și tradițională horă a unității și să simuleze înțelegerea și coeziunea. Din păcate, stau prinși în Hora Unirii, dar fiecare aproximativ cu grupul său…

La Târgoviște, la evenimentul desfășurat în Piața Mihai Viteazul, au susținut alocuțiuni cu tematica Unirii de la 1859, cu rezonanță în actualitate, preotul vicar eparhial Ionuț Ghibanu, prefectul județului Dambovita – Aurelian Popa, președintele Consiliului Județean Dâmbovița – Alexandru Oprea și primarul municipiului Târgoviște – Cristian Daniel Stan. Nu au lipsit de la ceremonialul dedicat Micii Unirii nici liderii partidelor politice și parlamentarii.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT