Connect with us

INFO UTIL

Crema antirid. De la ce vârstă este recomandată folosirea tratamentelor anti-aging?

Publicat

pe

Sursa foto: https://www.tabu.ro

Odată cu înaintarea în vârstă, în mod inevitabil corpul nostru trece printr-o serie de schimbări. Iar cea mai vizibilă dintre acestea se datorează pierderii elasticității pielii și constă în apariția ridurilor.

Ei bine, deși multă lume crede că tratamentele antirid le sunt destinate persoanelor trecute de 40-50 de ani, de fapt, ridurile – în special cele din zona ochilor – încep să apară mult mai devreme.

Ridurile de expresie
Așadar, indiferent cât de tinere suntem, putem observa oricând apariția unor linii fine în jurul ochilor, acestea fiind, de fapt, riduri de expresie care nu au niciun fel de legătură cu vârsta.

În schimb, cauza acestor semne apărute pe chipul nostru provine din mimica pe care o avem și abia odată cu trecerea timpului, când pielea noastră își pierde substanțial elasticitatea, aceste linii se transformă din riduri de expresie în riduri profunde.

Ridurile profunde
Specialiştii susţin că după 25 de ani, procesul de îmbătrânire începe să se accentueze. Asta nu înseamnă că trebuie să te alarmezi încă de la primele linii apărute în jurul ochilor, ci doar că este recomandat să acorzi o atenție mai specială îngrijirii pielii.

De la ce vârstă poate fi folosită crema antirid?
De asemenea, este indicat să uiți de mitul potrivit căruia tratamentul antirid este pentru persoanele în vârstă și să iei măsuri încă de la primele semne apărute în zona perioculară. Așadar, crema antirid poate fi folosită și la 20 de ani, dacă primele riduri și-au făcut, deja, apariția.

Cel mai important lucru de care trebuie să ții cont, însă, este alegerea corectă a produsului pe care îl folosești, asigurându-te că este potrivit tipului tău de ten. În general, crema de ochi trebuie să hidrateze foarte bine și să conțină vitamine și nutrienți care să hrănească pielea.

Nu uita nici de protecția împotriva razelor ultraviolete ale soarelui, pe care crema folosită trebuie să o conțină, alături și de antioxidanții care au efecte benefice în lupta împotriva radicalilor liberi.

Cremă antirid pentru ten mixt sau gras
În cazul în care ai tenul mixt sau gras, încearcă o cremă antirid cu o formulă specială, care să fie absorbită cu ușurință, fără să blocheze porii și să lase o senzație de piele încărcată.

Cremă antirid pentru ten sensibil
Cu tenul sensibil nu e de joacă, întrucât acesta se poate irita și inflama cu ușurință. Așadar, asigură-te că, dacă ai pielea sensibilă, alegi o cremă care să consolideze structura epidermei.
Optează, spre exemplu, pentru un produs bogat în vitamina C și vitamina A, care favorizează secreţia de colagen.

Crema pentru ochi potrivită în cazul pielii uscate
Pielea uscată este, de asemenea, destul de capricioasă și necesită ceva mai multă atenție în selectarea produselor cosmetice folosite.

Poți încerca, eventual, să scapi de stratul de celule moarte de la suprafața pielii, încercând o cremă pe bază de acizi de fructe care are o acţiune gomaj.

Un astfel de produs va contribui, totodată, și la regenerarea ţesuturilor, redând strălucirea tenului și elasticitatea pielii din jurul ochilor.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Atenție! Nouă metodă de fraudare online. BRD, mesaj important către toți clienții!

Publicat

pe

De

BRD Groupe Societe Generale a lansat o campanie de informare cu privire la o nouă metodă de fraudare prin intermediul rețelelor de socializare, o metodă „ingenioasă, care promite castiguri rapide și substanțiale”. Așadar, ține cont de sfaturile transmise de BRD!

„Fraudatorii promovează câștiguri prin achiziția de diferite monede virtuale sau actiuni la companii binecunoscute. Acestia se folosesc chiar si de identitatea unor oameni de afaceri sau personalitati cunoscute pentru a fi cat mai credibili.

Victimele sunt contactate de catre fraudatori care se recomanda drept “consultanti financiari”. Acestia le propun sa achizitioneze diverse monede virtuale sau actiuni pe platforme de tranzactionare cu promisiunea unor castiguri substantiale.

Ulterior, aceste persoane manipuleaza victimele si le solicita sa instaleze pe calculatorul personal sau pe telefonul mobil o aplicatie (ex: Any Desk) care ofera fraudatorilor controlul total, de la distanta, asupra dispozitivului ,invocand ca acesta este procesul de transfer al castigurilor in contul victimei.

Victimei i se va cere sa acceseze aplicatia personala de internet si mobile banking (YOU BRD) pentru a se putea efectua incasarea. In realitate aceasta este manipulata sa efectueze plati catre conturile fraudatorilor.

Te rugam sa ai grija la astfel de tentative de frauda si sa ramai in siguranta!”, este mesajul pe care echipa BRD îl transmite clienților.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

Vrei să-ți radiezi firma? Apelează la Camera de Comerț Dâmboviţa!

Publicat

pe

De

Radierea unei firme se face în două etape, prima fiind cea de înregistrare a cererii de dizolvare și lichidare simultană, urmată de etapa cererii de radiere.

În situația în care societatea are în patrimoniu bunuri imobile (teren/construcție), când asociații sunt de acord cu privire la repartizarea şi lichidarea patrimoniului societăţii şi când se asigură stingerea pasivului sau regularizarea lui în acord cu creditorii, în conformitate cu dispozițiile art.235 alin.(2) din Legea nr.31/1990 privind societățile, republicată, “Prin votul unanim al asociaţilor se poate hotărî şi asupra modului în care activele rămase după plata creditorilor vor fi împărţite între asociaţi”.

Camera de Comerț Dâmbovița, prin Serviciul Consultanță, Juridic și Arbitraj Comercial, vă stă la dispoziție pentru îndrumare specializată cu privire la întocmirea documentației necesare radierii societăților care au în patrimoniu bunuri imobile.

Persoane de contact:
✔️ Diana Dumea – tel: 0723.952.391,
e-mail: diana.dumea@cciadb.ro
✔️ Agora Popa – tel: 0751.153.710,
e-mail: agota.popa@cciadb.ro
✔️ Iulia Marin – tel: 0751.153.701,
e-mail: iulia.marin@cciadb.ro
✔️ Albert Gagionea – tel: 0751.153.706,
e-mail: albert.gagionea@cciadb.ro

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite