Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

FOTO: „Nunta de probă”, expoziţie şi festin culinar la Complexul Rodiv din Găeşti!

Publicat

pe

La Complexul-restaurant Rodiv din Găeşti s-a consumat, în această seară, un eveniment unic -„Nunta de probă”, o manifestare a calităţii şi bunului gust culinar. Zeci de tinere cupluri care urmează să oficieze în acest an tradiţionalele nunţi, evident, având locul de desfăşurare saloanele Complexului Rodiv, au fost invitate să deguste din minunăţiile pregătite cu migală şi pricepere de bucătarii cunoscutului restaurant din Găeşti.

O adevărată expoziţie culinară, pe care cei invitaţi au privit-o, au imortalizat-o şi au gustat-o. O suită de specialităţi prezentate tinerilor miri, pentru a vedea ce bunătăţuri fine pot pregăti maeştrii bucătari şi apoi să aleagă ce le place cel mai mult… Nu au lipsit nici vinurile bune. A atras atenţia rose-ul marca Rodiv.

Decizie grea pentru însurăţei, ţinând cont de aranjamentul deosebit, ingrediente şi gust. Amfitrionii serii au fost Iulian Vladu şi fiica sa, Roxana Stroie, cea care manageriază întrega activitate a Complexului Rodiv.

„Este ceva deosebit. Am fost încântaţi de această iniţiativă, de numărul mare de preparate tip aperitiv, de garnituri, salate, fripturi, de modul cum au fost prezentate şi, cel mai important, au fost deosebit de delicioase. Rămâne acum să ne decidem la ce ne oprim. O misiune grea pentru noi, ţinând cont de oferta generoasă”, ne-a spus una dintre invitatele care urmează să îmbrace rochia de mireasă în această vară.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Carabinierii din Republica Moldova învaţă de la jandarmii români!

Publicat

pe

O delegaţie a Trupelor de Carabinieri din Republica Moldova s-a aflat, săptămâna a ceasta, într-o vizită de studiu şi documentare la Centrul de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Ochiuri, judeţul Dâmboviţa.

Col. Adrian Marinescu, locţiitorul comandantului CPPCJ Ochiuri, le-a prezentat oaspeţilor structura de învăţământ a centrului, axată pe o gamă largă de tipuri de stagii care îmbracă nevoile de pregătire ale personalului militar din Jandarmeria Română, dar şi din cadrul instituţiilor similare aparţinând altor state cu care instituţia noastra are acorduri de colaborare şi cooperare, precum şi activităţile desfăşurate în această perioadă în unitate.

Cu această ocazie, cadrele Batalionului 1 ale Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, aflate în stagiul de pregătire la Centrul de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Ochiuri, au prezentat exerciţii demonstrative de restabilire a ordinii publice, precum şi tehnici de intervenţie profesională coordonate de instructorii centrului.

Delegaţia din Republica Moldova a fost condusă de colonel Sergiu Roşca – şef al Secţiei Administrare Personal a Direcţiei Management Resurse Umane din cadrul Departamentului Trupelor de Carabinieri.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Salarii de 18.000 de lei net lunar la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte!

Publicat

pe

Adrian Ţuţuianu, preşedintele PSD Dâmboviţa, consideră că salariile din domeniul medical sunt deosebit de mulţumitoare, aşa cum nu au fost niciodată din 1990 încoace, ca în Occident. Mai spune Ţuţuianu că toate lamentările celor care invocă micşorări ale retribuţiilor sunt petarde, încercări de manipulare.

La conferinţa de presă organizată astăzi, senatorul Ţuţuianu a prezentat o listă cuprinzând cuantumul salariilor nete pe care le primesc medicii şi asistenţii din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte. Pentru a veni în întâmpinarea celor care nu cred în supermajorările salariale din domeniul sanitar, a realizat, împreună cu conducerea unităţii medicale, o analiză a veniturilor nete obţinute de cei 2.200 de angajaţi ai unităţii spitaliceşti în lunile februarie şi martie 2018.

Rezultatele obţinute şi prezentate i-a lăsat muţi de uimire pe jurnalişti. De pildă, la asistenţii medicali, salariile nete au crescut de la 2.831 de lei în luna februarie la 3.853 de lei în martie. cât îi priveşte pe doctori, creşterile sunt colosale. Un medic primar Medicină Internă, în luna februarie, obţinea un venit net de 10.732 de lei, iar în martie a ajuns la 14.043 de lei. La secţiile Chirurgie şi Terapie Intensivă creşterile sunt şi mai tari. De la circa 10.000 de lei net în februarie, în martie unii medicii au primit 18.000 de lei!

Adrian Ţuţuianu, vicepreşedintele Senatului României, face apel la medici pentru a-şi face serios treaba, să nu condiţioneze actul medical, fiindcă nu au nicio justificare, ţinând cont de veniturile pe care le obţin. Le-a cerut, de asemenea, să manifeste empatie faţă de pacienţi. Comportamentul abuziv, dezinteresat, nu va mai fi tolerat!

Citește în continuare

PUBLICITATE

ad

Cele mai citite

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Web