Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

FOTO: „Nunta de probă”, expoziţie şi festin culinar la Complexul Rodiv din Găeşti!

Publicat

pe

La Complexul-restaurant Rodiv din Găeşti s-a consumat, în această seară, un eveniment unic -„Nunta de probă”, o manifestare a calităţii şi bunului gust culinar. Zeci de tinere cupluri care urmează să oficieze în acest an tradiţionalele nunţi, evident, având locul de desfăşurare saloanele Complexului Rodiv, au fost invitate să deguste din minunăţiile pregătite cu migală şi pricepere de bucătarii cunoscutului restaurant din Găeşti.

O adevărată expoziţie culinară, pe care cei invitaţi au privit-o, au imortalizat-o şi au gustat-o. O suită de specialităţi prezentate tinerilor miri, pentru a vedea ce bunătăţuri fine pot pregăti maeştrii bucătari şi apoi să aleagă ce le place cel mai mult… Nu au lipsit nici vinurile bune. A atras atenţia rose-ul marca Rodiv.

Decizie grea pentru însurăţei, ţinând cont de aranjamentul deosebit, ingrediente şi gust. Amfitrionii serii au fost Iulian Vladu şi fiica sa, Roxana Stroie, cea care manageriază întrega activitate a Complexului Rodiv.

„Este ceva deosebit. Am fost încântaţi de această iniţiativă, de numărul mare de preparate tip aperitiv, de garnituri, salate, fripturi, de modul cum au fost prezentate şi, cel mai important, au fost deosebit de delicioase. Rămâne acum să ne decidem la ce ne oprim. O misiune grea pentru noi, ţinând cont de oferta generoasă”, ne-a spus una dintre invitatele care urmează să îmbrace rochia de mireasă în această vară.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

„Crăciunul animalelor”, la Grădina Zoologică din Ploieşti!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: pressone.ro)

Vin sărbătorile şi pentru necuvântătoare! Se întâmplă, de câţiva ani, la Grădina Zoologică din Ploieşti, unde se organizează „Crăciunul animalelor”. Vineri – 21 decembrie 2018, tigrii, leii, urşii, maimuţele şi ceilalţi „locatari” vor primi bunătăţi, frumos ambalate de către angajaţi.

Vizitatorii au acces gratuit, începând cu ora 09:00, şi pot participa la împărţirea cadourilor. La acţiune vor lua parte şi copiii din Centrul de primire în regim de urgenţă „Cireşarii” din Ploieşti.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Furturile din pădurile Direcţiei Silvice Dâmboviţa au scăzut la 0,013 mc/ha. VIDEO

Publicat

pe

2018 a fost cel mai bun an, de după 2012, pentru Direcţia Silvică Dâmboviţa – spune directorul Costel Preda. Dincolo de faptul că au fost depăşiţi toţi indicatorii de performanţă, de la programul de împăduriri la profit şi plata la zi a drepturilor salariale, şeful Direcţiei Silvice Dâmboviţa se poate lăuda şi cu scăderea furturilor de lemne.

În acest scop, au fost organizate 1.266 de acţiuni, din care împreună cu Poliţia şi Jandarmeria – 300, şi s-au aplicat amenzi în valoare de 607.000 lei, din care împreună cu Poliţia şi Jandarmeria – 441.000 lei.

„Volumul tăiat ilegal este de 0,013 mc/ha. Nu este o cifră care să ne alarmeze. Este adevărat, noi tindem spre zero, ceea ce nu este uşor de realizat. Cine fură plăteşte. Şi neglijenţa se plăteşte. Nu este uşor. Nu le iau apărarea titularilor de canton, dar nu ştiu în România dacă mai există cineva care să aibă în gestiune între 400 (la câmpie) şi 1.500 de hectare (la munte), înmulţit cu o medie de 200 mc… „, a punctat dr. ing. Costel Preda.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!