Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Salariaţii Cromsteel SA Târgovişte nu cedează! Greva generală continuă!

Publicat

pe

328 din cei 334 de angajaţi ai ASO Cromsteel SA Târgovişte afiliaţi Sindicatului Valahia au decis, astăzi – 13 aprilie 2018, să continue greva generală cel puţin până în data de 25 aprilie, când urmează să se organizeze un nou miting în faţa societăţii. Oamenii sunt hotărâţi să nu reînceapă lucrul decât dacă patronatul le va accepta toate solicitările.

La protestul de astăzi, liderul de sindicat Nicolae Dragodănescu i-a avertizat că vor urma cu siguranţă ameninţări şi le-a cerut să nu cedeze. Cât priveşte drepturile salariale, acestea le vor fi plătite de către sindicat, exact în zilele în care trebuia să-şi încaseze retribuţiile, aşa încât greviştii să nu se confrunte cu probleme financiare.

Odată stabilite aceste aspecte, angajaţii Cromsteel SA Târgovişte aflaţi în grevă generală de 16 zile au spus foarte hotărât că, dacă până în 25 aprilie, conducerea societăţii nu le acceptă revendicările, nu vor încheia conflictul de muncă, întrucât s-au săturat să fie „negri pe plantaţie”!

Cât priveşte apelul la dialog lansat de patronat, greviştii spun că este unul mimat, altfel s-ar fi ajuns la un consens până la acest moment.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

„Crăciunul animalelor”, la Grădina Zoologică din Ploieşti!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: pressone.ro)

Vin sărbătorile şi pentru necuvântătoare! Se întâmplă, de câţiva ani, la Grădina Zoologică din Ploieşti, unde se organizează „Crăciunul animalelor”. Vineri – 21 decembrie 2018, tigrii, leii, urşii, maimuţele şi ceilalţi „locatari” vor primi bunătăţi, frumos ambalate de către angajaţi.

Vizitatorii au acces gratuit, începând cu ora 09:00, şi pot participa la împărţirea cadourilor. La acţiune vor lua parte şi copiii din Centrul de primire în regim de urgenţă „Cireşarii” din Ploieşti.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Furturile din pădurile Direcţiei Silvice Dâmboviţa au scăzut la 0,013 mc/ha. VIDEO

Publicat

pe

2018 a fost cel mai bun an, de după 2012, pentru Direcţia Silvică Dâmboviţa – spune directorul Costel Preda. Dincolo de faptul că au fost depăşiţi toţi indicatorii de performanţă, de la programul de împăduriri la profit şi plata la zi a drepturilor salariale, şeful Direcţiei Silvice Dâmboviţa se poate lăuda şi cu scăderea furturilor de lemne.

În acest scop, au fost organizate 1.266 de acţiuni, din care împreună cu Poliţia şi Jandarmeria – 300, şi s-au aplicat amenzi în valoare de 607.000 lei, din care împreună cu Poliţia şi Jandarmeria – 441.000 lei.

„Volumul tăiat ilegal este de 0,013 mc/ha. Nu este o cifră care să ne alarmeze. Este adevărat, noi tindem spre zero, ceea ce nu este uşor de realizat. Cine fură plăteşte. Şi neglijenţa se plăteşte. Nu este uşor. Nu le iau apărarea titularilor de canton, dar nu ştiu în România dacă mai există cineva care să aibă în gestiune între 400 (la câmpie) şi 1.500 de hectare (la munte), înmulţit cu o medie de 200 mc… „, a punctat dr. ing. Costel Preda.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!