Conectați-vă cu noi

SPORT

Secţia de Lupte a CSM Târgovişte a fost activată!

Publicat

pe

Administraţia municipiului Târgovişte a răspuns favorabil propunerii de înfiinţare a unei secţii de lupte în cadrul Clublui Sportiv Municipal Târgovişte, iar astăzi, 13 aprilie 2018, aceasta a fost activată oficial, în prezenţa preşedintelui Federaţiei Române de Lupte – Răzvan Pârcălabu.

„Mă bucur pentru această reuşită. De-a lungul anilor, municipiul Târgovişte a fost o pepinieră importantă pentru Federaţia Română de Lupte. Este rodul unei munci imen se şi îl felicit pe domnul profesor Cornel Cornea pentru că şi-a dedicat viaţa luptelor. 

Voi propune, în şedinţa Biroului Federal de săptămâna viitoare, ca transferul luptătorilor de la CS Târgovişte la CSM Târgovişte să nu mai fie perceput la grilă. Vă mărturisesc că, de când sunt preşedinte al Federaţiei Române de Lupte, am reuşit înfiinţarea a 30 de secţii şi deja culegem roadele”, a spus Răzvan Pârcălabu.

Primarul Cristian Daniel Stan, a punctat că pasul făcut reprezintă doar un început, o provocare.

„Cunosc potenţialul pe care municipiul Târgovişte îl are la această disciplină sportivă. Mă bucur că reuşim să punem umărul la construirea unei echipe care va asigura transferul valorilor care există la Târgovişte de la nivelul de juniori la seniori.

Putem, în scurt timp, să discutăm despre un club de elită la nivel naţional în această ramură sportivă. Sunt convins că vom avea şi susţinerea foştilor luptători din Târgovişte.

Este un sport care necesită foarte mult efort, o pregătire fizică excelentă, dar avem la Târgovişte toate ingredientele să construim o echipă foarte, foarte competitivă”, a declarat Cristian Daniel Stan – primarul municipiului Târgovişte.

Edilul a precizat că administraţia locală va finaliza, anul acesta, lucrările şi va da în folosinţă Secţia Atletică Grea, amenajată pe structura fostei centrale termice din spatele Hotelului Dâmboviţa. De asemenea, şi-a exprimat regretul că municipiul Târgovişte nu poate intra în posesia imobilului în care a funcţionat în trecut Secţia de Lupte a oraşului, pentru care ar fi putut implementa un proiect cu fonduri guvernamentale.

Secţia de Lupte a CSM Târgovişte, activată oficial astăzi – 13 aprilie 2018, va funcţiona la etajul II, în Casa de Cultură a Sindicatelor, şi va fi coordonată de profesorul Cornel Cornea, omul care a dat judeţului Dâmboviţa campioni naţionali şi internaţionali pe bandă rulantă.

„Înclin să cred că destinul luptelor târgoviştene s-a schimbat, începând de astăzi. Cunoaşteţi foarte bine în ce condiţii grele am obţinut atâtea medalii. Mulţumesc Primăriei Târgovişte pentru ajutorul primit şi pentru că am fost înţeles. Mă bucur că am câştigat a ceastă luptă de-o viaţă şi că pot să fac ceva pentru aceşti sportivi. Sunt fericit că am ajuns să-mi îndeplinesc şi această dorinţă”, a spus prof. Cornel Cornea.

Preşedintele Clubului Sportiv Municipal Târgovişte, Ciprian Prisăcaru, a concluzionat că principalul câştig obţinut prin înfiinţarea secţiei de lupte este acela că Târgoviştea îşi ţine astfel campionii acasă, dându-le respectul cuvenit!

SPORT

FOTBAL: Chindia primeşte duminică vizita echipei FC Argeş

Publicat

pe

de

Sursa foto: liga2.prosport.ro

Duminică, 15 aprilie 2018, de la ora 17:00, Chindia Târgovişte (locul 3 în clasamentul Ligii 2) primeşte vizita echipei FC Argeş (locul 4), în cadrul etapei cu numărul 29. Partida va fi în direct la DigiSport 2.

Săptămâna trecută, târgoviştenii au încheiat cu o înfrângere meciul cu Dacia Unirea Brăila, astfel că primele două clasate, Dunărea Călăraşi şi AFC Hermanstadt, s-au distanţat cu încă trei puncte (68 şi 65, faţă de 58). În schimb, argeşenii s-au impus în faţa Sportului Snagov şi au urcat pe 4 în clasament, devansând-o pe CS Afumaţi, care a pierdut la Timişoara.

În prima confruntare din actualul sezon, în octombrie 2017, în Trivale, disputa dintre FC Argeş şi Chindia Târgovişte s-a încheiat la egalitate, 0-0.

Liga 2, programul etapei 29

vineri, 13 aprilie, ora 17:00
Dunărea Călăraşi – ASU Politehnica Timişoara

vineri, 13 aprilie, ora 18:00
CS Mioveni – Ripensia Timişoara

sâmbătă, 14 aprilie, ora 11:00
CS Afumaţi – Ştiinţa Miroslava
Olimpia Satu Mare – Pandurii Târgu Jiu 0-3
Academica Clinceni – ASA Târgu Mureş 3-0

sâmbătă, 14 aprilie, ora 11:30
FC Hermannstadt – Luceafărul Oradea

duminică, 15 aprilie, ora 11:00
UTA Arad – Sportul Snagov
CS Baloteşti – Foresta Suceava
Metaloglobus Bucureşti – Dacia Unirea Brăila

duminică, 15 aprilie, ora 17:00
Chindia Târgovişte – FC Argeş

Citește în continuare

SPORT

FOTBAL: Petrolul Ploieşti a tranşat din prima repriză meciul cu Flacăra Moreni

Publicat

pe

de

© FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Petrolul Ploieşti şi-a continuat, vineri – 30 martie 2018, parcursul fără eşec către Liga 2, după 0-2, în deplasarea de la Moreni. „Lupii” au tranşat meciul cu Flacăra încă din prima repriză, prin golurile lui Sergiu Arnăutu (18) şi Alexandru Ciocâlteu (20), şi îşi menţin poziţia de lideri în Seria a 3-a.

Golurile au venit după faze identice, ambele avându-l la serviciu pe Georgian Păun. Diferenţa putea fi mai mare dacă, după pauză, Lambru (49), Catană (84) sau Ciocâlteu (89) ar fi fost un pic mai inspiraţi la finalizare, din poziţii favorabile de gol.

VIDEO

Citește în continuare

PUBLICITATE

ad

Cele mai citite

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Web