Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Cât este adevăr şi cât minciună în dosarul în care a fost condamnat fostul deputat Ion Stan?

Publicat

pe

În ianuarie 2016, un complet al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie condus de preşedinta Livia Stanciu, acum judecător la Curtea Constituţională, respingea apelul declarat de fostul deputat PSD de Dâmboviţa Ion Stan, împotriva deciziei de condamnare la doi ani de închisoare cu executare şi la plata unor importante sume de bani.

Toate intenţiile fostului preşedinte PSD Dâmboviţa de a demonstra că a fost victima unui abuz, a unei înscenări pusă la cale de binom, că i-au fost refuzaţi martorii şi câte altele au fost anihilate din start. Livia Stanciu nici nu a vrut să audă altceva! Sentinţa părea bătută în cuie…

Acum, la câţiva ani de la consumarea acestui proces, după ce au explodat protocoalele secrete zguduind din temelii ţara şi democraţia din România, ne întrebăm cât este adevăr şi cât minciună în cazul fostului demnitar Ion Stan?

VEZI AICI concluziile prezentate de Ion Stan înainte de a fi condamnat la 2 ani de închisoare cu executare!

ACTUALITATE

Fermierii români încep să lucreze împreună! Parteneriat AISR-UNCSV

Publicat

pe

de

Foto: https://www.revista-ferma.ro

Alianța Industriei Semințelor din România (AISR) și Uniunea de Ramură Națională a Cooperativelor din Sectorul Vegetal (UNCSV) au încheiat un protocol de colaborare prin care cele două organizații profesionale vor forma un parteneriat activ pentru promovarea și susținerea obiectivelor comune în interesul fermierilor din România.

AISR şi UNCSV vor acționa împreună pentru promovarea asocierii fermierilor, folosirii de semințe certificate, promovarea agriculturii moderne, optimizării costurilor de producție și reducerea riscurilor, realizarea de proiecte, desfășurarea unor acțiuni și evenimente comune și schimbul reciproc de informații.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Au fost ridicate filtrele rutiere instituite după confirmarea pestei porcine în Lucieni

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: covasnamedia.ro)

Centrul Local de Combatere a Bolilor din județul Dâmbovița a dispus, astăzi – 24 septembrie 2018, ridicarea filtrelor rutiere instituite urmare confirmării pestei porcine africane în comuna Lucieni. De asemenea, au fost suspendate activităţile de dezinfecţie a mijloacelor de transport auto.

Deciziile vin urmare faptului că, în perioada 16 – 24 septembrie, nu au mai fost constatte şi notificate cazuri de îmbolnăvire şi mortalitate la porcii din zona de protecţie.

Măsuri pentru perioada următoare:
• Monitorizarea zonelor de protecție și supraveghere împreună cu Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița, în vederea respectării interdicției de circulație și transport al porcinelor pe drumurile publice
• Informarea permanentă și conștientizarea populației care deține porcine, cu privire la respectarea măsurilor de igienă, necesare pentru reducerea riscului propagării virusului de pestă porcină africană
• Examinarea clinică și prin examene de laborator (recoltare probe de sânge) a efectivului de porcine pentru a detecta eventuala prezență a virusului PPA, nu mai devreme de 40-45 de zile de la terminarea operațiunilor de curațenie și dezinfecție a exploatației infectate.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!