Conectați-vă cu noi

Prahova

Furau arbori, după ce îi marcau cu un dispozitiv silvic falsificat!

Publicat

pe

Poliţiştii din Prahova au efectuat, astăzi – 17 aprilie 2018, percheziţii la domiciliile unor persoane din Păuleşti, Blejoi şi Bărcăneşti, precum şi din comuna Vlădeni – judeţul Dâmboviţa, bănuite de comiterea mai multor infracţiuni silvice. Şapte suspecţi au fost aduşi la sediul Poliţiei, în vederea audierii.

Cei în cauză au sustras, în perioada 2017-2018, material lemnos din fondul forestier aflat în administrarea Ocolului Silvic Ploieşti. Se pare că activitatea infracțională era precedată de marcarea arborilor fără respectarea normelor legale. Prejudiciul este estimat, la acest moment, la aproximativ 20.000 de lei.

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor tăiere fără drept de arbori, furt de arbori, falsificarea unui dispozitiv de marcare, folosire fără drept a unui instrument de marcare silvică, fals intelectual și gestiune frauduloasă.

Se pare că din această reţea fac parte un consilier local din Păuleşti, un inginer silvic din Vlădeni şi doi pădurari din Cocoşeşti şi Ghighiu. Există informaţii potrivit cărora suspecţii introduceau date false în sistemul „Radarul pădurilor”, de pe un cont pe care îl accesau în mod ilegal.

 

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Inspectoratul Județean de Jandarmi Prahova are un nou purtător de cuvânt

Publicat

pe

Căpitanul Daniel Chirvase este noul purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi Prahova, odată cu promovarea concursului pentru trecere în corpul ofițerilor.

Daniel Chirvase este absolvent al Universității Spiru Haret București – specializarea Drept. De asemenea, a urmat mai multe cursuri de pregătire în domeniul relațiilor publice. În perioada iunie 2007 – februarie 2021, și-a desfășurat activitatea în cadrul IJJ Vaslui.

Citește în continuare

Prahova

Și-a dat foc la casă fiindcă l-a părăsit nevasta!

Publicat

pe

Sursa foto: Știrile PRO TV

Un bărbat din Ploiești, din cauza faptului că l-a părăsit soția pe fondul unor neînțelegeri, a fost cuprins de o criză nervoasă care a culminat cu incendierea propriei locuințe.

Focul a fost stins rapid de pompierii de la ISU Prahova. Individul este cercetat acum de polițiști pentru comiterea infracțiunii de distrugere.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!