Connect with us

Prahova

Braconieri din patru localităţi prahovene, săltaţi de poliţişti!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: ph-online.ro)

Poliţiştii din Prahova efectuează la această oră şapte percheziţii în localităţile Tinosu, Bărcăneşti, Şirna şi Târgşoru Vechi, la persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni de braconaj cinegetic și uz de armă letală fără drept. Vor fi puse în aplicare şase mandate de aducere.

Potrivit anchetatorilor, în perioada decembrie 2017 – martie 2018, cei în cauză au desfășurat partide de vânătoare neautorizate, pe fondurile cinegetice aflate în administrarea A.J.V.P.S. Prahova. Aceștia ar fi împușcat mai multe exemplare din speciile mistreț, căprior, iepure și fazan.

La percheziții participă și reprezentanți ai Gărzii Forestiere Prahova, precum și jandarmi din cadrul Grupării Mobile ”Matei Basarab” Ploiești.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Prahova

Percheziții la membrii unei grupări violente din Ploiești

Publicat

pe

Polițiștii de la Secția 1 Ploiești execută, astăzi, 16 percheziții pe teritoriul municipiului. Sunt vizate mai multe persoane cercetate pentru săvârșirea unor fapte comise cu violență

Este vorba despre 13 indivizi, cu vârste între 18 și 45 de ani, care, în cursul lunii septembrie, au săvârșit infracțiuni de tulburare a ordinii și liniștii publice, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uzul de armă fără drept și distrugere.

La descinderi participă și polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale, ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Serviciului Rutier, dar și polițiști din cadrul Serviciului Criminalistic.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Prahova

Grup infracțional specializat în trafic de migranți, destructurat de Poliție și DIICOT

Publicat

pe

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Ploiești, au executat, astăzi, 4 percheziții în locații din județele Prahova și Ialomița, la domiciliile unor persoane cercetate într-o cauză privind săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de migranți, facilitarea șederii ilegale în România, trafic de persoane, spălarea banilor, fals în înscrisuri sub semnătură privată și luare de mită. Oamenii legii au pus în aplicare în vederea audierii 14 mandate de aducere.

„Din cercetările efectuate a rezultat că un grup infracțional organizat, ce ar fi fost specializat în săvârșirea infracțiunilor din sfera traficului de migranți, ar fi efectuat demersuri pentru aducerea în țară a 2.785 de cetățeni străini proveniți din India, Pakistan, Nepal, Bangladesh și Sri Lanka.

Aceștia ar fi fost adăpostiți în diferite spații de cazare, le-ar fi fost întocmite în fals documentele necesare obținerii avizelor de muncă și implicit a vizelor de intrare pe teritoriul țării, disimulând intenția reală de a înlesni migrarea cetățenilor străini extracomunitari către țări europene.

În schimbul acestor servicii, persoanele bănuite ar fi perceput sume de bani de la victimele infracțiunii de trafic de migranți. Audierile se vor desfășura la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Ploiești”, se precizează într-un comunicat transmis de Politia Română.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite