Conectați-vă cu noi

Prahova

Grupare „Accidentul”, anihilată de anchetatorii din Prahova!

Publicat

pe

Poliţiştii din Prahova au destructurat o grupare bănuită de înşelăciuni prin metoda accidentul. Prejudiciul a fost estimat la aproximativ 200.000 de lei (2 miliarde de lei vechi). Până la acest moment, anchetatorii au identificat 13 victime, domiciliate în județele Prahova, Arad, Hunedoara, Iași și Timiș, care ar fi înmânat celor implicați sume cuprinse între 5.000 și 50.000 de lei.

Din cercetări, a reieşit că suspecţii au acţionat în perioada februarie-aprilie 2018. Sub pretextul faptului că persoane apropiate ar fi provocat accidente rutiere grave, cei în cauză au determinat părţile vătămate să le remită diferite sume de bani, motivându-le că sunt necesare pentru acoperirea unor intervenții medicale de urgență sau pentru unele servicii de procedură judiciară.

Astăzi – 18 aprilie 2018, poliţiştii au descins la 11 adrese din în județele Prahova, Brăila, Dâmbovița, Vrancea și Iași, de unde au ridicat mai multe telefoane mobile și cartele SIM, bani, arme albe, arme neletale tip airsoft și înscrisuri. De asemenea, au fost puse în aplicare 10 mandate de aducere.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Prahova

Bărbații arși în incendiul din Prahova au fost transferați în străinătate

Publicat

pe

Cei doi bărbați care au fost scoși din incendiul ce a cuprins, în data de 1 martie 2021, o hală din localitatea Inotești (comuna Colceag), județul Prahova, în care funcționa o stație de prelucrare produse petroliere, au fost transferați, astăzi, către unități spitalicești din Belgia și Austria. Aeronava Ministerului Apărării Naționale a decolat de pe Baza 90 Transport Aerian din Otopeni. Pacienții prezintă arsuri pe 60-70% din suprafața corpului.

Operațiunea de recuperare a celor doi bărbați din hala în flăcări a fost una deosebit de dificilă, întrucât înăuntru erau depozitate materiale inflamabile extrem de periculoase, ceea ce a însemnat pericol iminent de explozie. Echipele de stingere și cele medicale din Prahova merită toată aprecierea noastră pentru curajul și devotamentul de care au dat dovadă în timpul misiunii de salvare a persoanelor rămase captive în incendiu.

Citește în continuare

Prahova

Trei urși la marginea drumului, în zona Cota 1400 – Sinaia. VIDEO

Publicat

pe

Trei urși au ieșit la marginea drumului, în zona Cota 1400 – Sinaia. Un turist a sunat la 112, iar la fața locului s-a deplasat o patrulă de jandarmi. Militarii au reușit să îndepărteze urșii în pădure, cu ajutorul mijloacelor acustice și luminoase din dotarea mașinii.

Recomandări:
– nu vă apropiați pentru a face fotografii sau pentru a-i hrăni;
– păstrați-vă calmul și încercați să vă îndepărtați de zona respectivă;
– faceți zgomot, acesta îi sperie;
– solicitați sprijin prin apel la numărul de urgență 112.

VIDEO

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!