Conectați-vă cu noi

SOCIAL

PNDR 2020: Clarificări privind lucrările de construcţii în regie proprie!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: shutterstock)

Beneficiarii proiectelor de investiţii pentru înfiinţarea de activităţi neagricole în zonele rurale, finanţate prin submăsura 6.2 a PNDR 2020, pot realiza lucrările de construcţii şi în regie proprie, cu respectarea legislaţiei în vigoare – in formează AFIR.

În conformitate cu prevederile Anexei III la Contractul de finanțare (instrucțiuni de plată), trebuie prezentate următoarele documente specifice: autorizația de construire, ordinul de începere al lucrărilor și procesul verbal de recepție la terminarea lucrărilor.

Atenţie! Etapele parcurse în executarea lucrărilor de construcții, cât și toate documentele prezentate trebuie să respecte prevederile Legii 50/1991 privind autorizarea executării lucrărilor de construcții, precum și cele ale Legii 10/1995 privind calitatea în construcții – republicată, cu modificările și completările ulterioare.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ialomiţa

Cinci răniți grav, într-un accident rutier la ieșire din Urziceni

Publicat

pe

Cinci bărbați au ajuns la spital cu multiple leziuni în urma unui accident de circulație petrecut, în această seară, în jurul orei 20:00, pe DN 2, la ieșire din municipiul Urziceni spre Buzău. Două autoturisme s-au tamponat frontal.

La fața locului au acționat pompierii de la Detașamentul din Urziceni cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD, dar și cinci ambulanțe SAJ Ialomița, dintre care una tip C de la substația Slobozia (cu medic).

Echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea a trei persoane rămase încarcerate. Militarii au mai acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiului la locul accidentului și sablare carosabil.

Polițiștii desfășoară cercetări la fața locului, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Traficul este blocat pe sensul de mers București către Buzău.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Persoană încarcerată într-un accident rutier în Găești

Publicat

pe

Un autoturism s-a răsturnat, în această după-amiază, pe o stradă din orașul Găești. O persoană a rămas incarcerată. La fața locului au intervenit rapid pompierii din cadrul Detașamentului din localitate. Nu se cunosc încă date despre ceea ce a condus la producerea acestui eveniment rutier.

UPDATE: În mașină, se află doar șoferul, un bărbat de 60 de ani, din București, care ar fi adormit la volan. Din fericire, nu a suferit răni grave.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!