Connect with us

SOCIAL

PNDR 2020: Clarificări privind lucrările de construcţii în regie proprie!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: shutterstock)

Beneficiarii proiectelor de investiţii pentru înfiinţarea de activităţi neagricole în zonele rurale, finanţate prin submăsura 6.2 a PNDR 2020, pot realiza lucrările de construcţii şi în regie proprie, cu respectarea legislaţiei în vigoare – in formează AFIR.

În conformitate cu prevederile Anexei III la Contractul de finanțare (instrucțiuni de plată), trebuie prezentate următoarele documente specifice: autorizația de construire, ordinul de începere al lucrărilor și procesul verbal de recepție la terminarea lucrărilor.

Atenţie! Etapele parcurse în executarea lucrărilor de construcții, cât și toate documentele prezentate trebuie să respecte prevederile Legii 50/1991 privind autorizarea executării lucrărilor de construcții, precum și cele ale Legii 10/1995 privind calitatea în construcții – republicată, cu modificările și completările ulterioare.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SOCIAL

Bărbat, găsit înecat în râul Teleorman

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Pompierii de la Detașamentul din Alexandria au fost solicitați să intervenit aseară pentru a căuta în râul Teleorman, în zona localității Orbeasca de Jos, trupul unui bărbat de 45 de ani, posibil înecat.

La sosirea echipajelor ISU, corpul persoanei înecate a fost reperat plutind în apă, în apropierea malului. Cazul a intrat în atenția Poliției pentru a fi stabilite circumstanțele în care s-a produs tragicul eveniment.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Dâmboviţa

Biciclist, lovit mortal de o mașină în comuna Corbii Mari

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Aseară, în jurul orei 21:30, pe DN 61, Găești-Ghimpați, pe teritoriul comunei Corbii Mari, județul Dâmbovița, s-a produs un grav accident de circulație. Un autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat de 44 de ani, a lovit un localnic de 65 de ani, care se deplasa pe o bicicletă.

Se pare că biciclistul ar fi pătruns fără să se asigure pe drumul național de pe o stradă din sat, moment în care a fost acroșat de autovehicul. În urma impactului, bărbatul aflat pe bicicletă a decedat.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT