Connect with us

ACTUALITATE

Vine criza economică! Semnele sunt evidente, spun specialiştii!

Publicat

pe

Sursa foto: https://andreicenusa.ro

Avocatul Gheorghe Pipera, consilier al fostului premier Mihai Tudose, ne dă veşti îngrijorătoare. Ne paşte criza economică! Spune profesorul de drept comercial că semnele sunt evidente.

„În primele trei luni ale anului 2018 au intrat În insolvenţă 2305 societăţi comerciale, mai mult cu 19,31% decât în perioada corespunzătoare a anului 2017. Pentru cei ce nu cunosc acest «amănunt», trebuie spus că, statistic, 96% din numarul total al dosarelor de insolvenţă sunt falimente, deci aceste întreprinderi urmează a disparea în scurt timp, cu tot cu locurile de muncă pe care le furnizează.

Tot în primele luni ale anului 2018 au intrat în procedura de dizolvare de drept (care este urmată automat de lichidare) 9.793 de societăţi comerciale, cu 60,83% mai mult decât în perioada corespunzătoare a anului trecut. Dizolvarea de drept, care este declanşată de Registrul Comerţului pentru diverse motivaţii din care rezultă că o societatea este fantomatică, înseamnă faliment non-judiciar (în termeni tehnici, se numeşte lichidare «administrativă»)”, a scris avocatul Pipera pe pagina sa de Facebook.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Se fac înscrieri pentru clasa de baschet-volei de la Liceul Voievodul Mircea Târgovişte

Publicat

pe

de

Citește în continuare

ACTUALITATE

Sărbătorim astăzi materializarea unui vis, a unei speranțe

Publicat

pe

de

Am fost și suntem dintotdeauna în Europa. Rezonăm cu valorile culturale ale bătrânului continent. Am fost, poate, despărțiți vremelnic, din cauza unor conjuncturi istorice, de această familie, dar niciodată nu am uitat de Europa, de democrație, de economia, cultura, tradițiile și civilizația care au contribuit pe deplin la schimbarea globală a societății, a aprecierii depline a omului, a drepturilor sale.

Astăzi – 9 Mai, sărbătorim Marea Europă, cel mai elocvent și puternic exemplu al unității întru binele cetățeanului, al colaborării al prosperității, al prieteniei și dorinței de mai bine. Sărbătorim materializarea unui vis, a unei speranțe. Trăim cu toții într-un spațiu mai democratic, mai liber, mai liniștit ca niciodată. Ceea ce s-a realizat pentru Europa Unită din 1950 încoace este un rezultat al diplomației, al consecvenței și al dorinței de unitate economică, socială și culturală.

La mulți ani, Europa! La mulți ani, România!

Marian Ţachianu,
Deputat PSD de Dâmbovița

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT