Connect with us

Dâmboviţa

Gest de omenie pentru glodenarii afectaţi de alunecările de teren!

Publicat

pe

Primarul comunei Răzvad, Emanuel Spătaru, preşedinte executiv al organizaţiei de tineret a PSD Dâmboviţa, nu a rămas nepăsător la suferinţele pricinuite de stihiile naturii unor gospodari din Glodeni

Tânărul edil a mers la Glodeni, împreună cu viceprimarul Ionela Şerban şi mai mulţi colegi din TSD, pentru a duce daruri famiilor cărora alunecările de teren le-au distrus munca de-o viaţă.

Emanuel Spătaru îşi doreşte ca iniţiativa sa de suflet să se contituie într-un apel către toţi cei care pot da o mână de ajutor glodenarilor încercaţi prea dur de soartă. Cu toţii ar trebui să nu uităm că puţin cu puţin înseamnă, de fapt, mult!

„Alături de colegii din Primăria Răzvad şi de colegii din TSD Dâmboviţa, am vizitat familiile din comuna Glodeni ale căror gospodarii au fost avariate în urma alunecărilor de teren produse în zonă.

Am încercat să-i ajutăm şi noi, pregătind câteva plase cu alimente de bază. Este un gest foarte mic, raportat la nevoile lor, însă demersul nostru este menit să atragă atenția şi altor oameni că pot da o mână de ajutor”, a precizat Emanuel Spătaru.

Dâmboviţa

S-a făcut dreptate după 10 ani! Tâlharii de la Mătăsaru au ajuns după gratii

Publicat

pe

Sursa foto: Cronica de Găeşti

Cinci bărbați din Mătăsaru, județul Dâmbovița, cu vârste între 30 și 37 de ani, au ajuns astăzi după gratii, la 10 ani de la săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, urmată de moartea uneia dintre victime.

În anul 2011, aceștia au bătut cu bestialitate și au jefuit trei ciobani din Argeș, care se deplasau cu oile către stână. Una dintre victime a decedat la puțin timp după ce a fost dus la spital.

Cei cinci agresori și de executat între 6 ani și 8 luni și 8 ani de închisoare. Bărbații au fost duși la Penitenciarul Mărgineni.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Patru candidați pentru șefia CJAS Dâmbovița

Publicat

pe

Astăzi – 6 mai 2021, s-a dat startul la schimbarea, prin concurs, a managerilor Caselor Județene de Asigurări de Sănătate. Din cei 60 de candidați admiși după selecția dosarelor, doar 33 au intrat în examen, de la ora 10:00. Acesta s-a desfășurat în amfiteatrul Spitalului Universitar de Urgență din București.

Sunt județe unde au fost înscriși mai mulți candidați pentru postul de director CJAS. Dâmbovița reprezintă o surpriză în acest sens, fiind reprezentată la această primă etapă a concursului de patru candidați. După testul scris, în termen de patru zile lucrătoare, concurenții vor susține la sediul CNAS un interviu. Președintele acestei instituții, Adrian Gheorghe, ne asigură că a fost organizat un concurs transparent, fără discriminare pe criterii politice sau de altă natură.

Conducerea CNAS susține că vor fi promovați doar acei candidați care au abilități de planificare, organizare, coordonare și control.

În Dâmbovița, la concurs s-au înscris: Cristina Sima – fost șef Compartiment juridic și patrimoniu în cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște, Niculina Sandu – fost manager general CJAS Dâmbovița, Liliana Temergan – angajat CJAS Dâmbovița și Zamfira Ana Maria Dragotă – farmacistă, fiica patronului de la Popasul turistic Șipot din Moroeni, membră în Consiliul de Administrație al Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT