Conectați-vă cu noi

ECONOMIE

Kokoa-Couture, distribuitorul ideal pentru magazinul tău vestimentar!

Publicat

pe

Numărul magazinelor de îmbrăcăminte este într-o continuă creștere pe piața din România, lucru care face ca și toți cumpărătorii interesați de astfel de produse să se împartă către diverse magazine care, prin ceea ce pun la dispoziție, le satisfac așteptările.

Subiectul legat de alegerea articolelor vestimentare poate fi destul de complex prin întreaga multitudine de aspecte ce o presupune. Gusturile și stlilurile, mai cu seamă ale femeilor, sunt foarte diversificate, iar așteptările în acest sens pot fi extrem de dificil de atins chiar și de cele mai de top magazine.

Însă o categorie aparte de articole vestimentare care este apreciată de întreaga suflare feminină este cea care marchează stilul elegant. Indiferent cât de rebelă s-ar putea considera o femeie, totuși, mereu va avea tendința să poarte o rochie grațioasă care să o pună cât se poate de mult în valoare. Feminitatea și bunul gust sunt cele două calități care atrag atenția cel mai mult la primul contact vizual, iar femeile cunosc acest aspect mai bine decât oricine altcineva și tocmai de aceea principala lor direcție, când vine vorba de cumpărături, este marcată de magazinele care pun accent pe această însușire.

Un magazin de îmbrăcăminte respectabil este familiarizat cu tot ceea ce înseamnă bun gust și eleganţă, întocmai ca fiecare femeie să își găsească ceea ce caută. De acest aspect ține cont și Kokoa-Couture care distribuie și furnizează magazinelor piese vestimentare care se caracterizează printr-un grad înalt de rafinament și calitate.

De ce Kokoa-Couture este recomandarea specialiștilor?
Această firmă se poate lăuda cu o experiență de aproape un deceniu în furnizarea hainelor de calitate pentru garderoba feminină. Surprinzând o gamă largă de articole, de la tricouri sau cămăși, până la cele mai grațioase rochii de seară, precum și cele mai feminine salopete, aceasta poate fi o recomandare de top pentru toți proprietarii de magazine vestimentare ce își doresc un număr cât mai mare de cliente mulțumite.

Primul avantaj pe care îl aduce Kokoa este redat de aspectul estetic care se regăsește în îmbrăcămintea disponibilă. Fiecare piesă vestimentară prezintă anumite aplicații, detalii sau croiuri care respectă într-o mare măsură trendurile actuale, lucru foarte apreciat de toate doamnele și domnișoarele. Stilul modern și adecvat cerințelor actuale poate fi cel mai important criteriu pentru unele cumpărătoare, lucru de care magazinele de specialitate ar trebui să țină cont.

Prețurile foarte rentabile sunt, din nou, un aspect de care reprezentanții magazinelor ar trebui să profite foarte mult. Fie că ne referim la cămăși, salopete, paltoane sau rochii de seară en-gros, toate acestea sunt disponibile la costuri extrem de accesibile, fapt care determină și o cumpărare foarte facilă a produselor de către clienți.

Calitatea hainelor este un atribut ce face parte din definiția conceptului Kokoa-Couture. Datorită materialelor și țesăturilor ce se utilizează la confecționarea lor, dar mai ales modul și tehnica de realizare a hainelor, sunt create colecții vestimentare excelente disponibile pentru orice sezon, precum și pentru toate gusturile.

De asemenea, confortul este esențial pentru orice femeie atunci când poartă o anumită ținută. Rochiile de seară, precum și orice alte ținute de acest gen se caracterizează, de regulă, printr-un grad înalt de incomoditate și stare supărătoare pentru cea care poartă. Experții de la Kokoa au reușit cu succes să îmbine maximul de confort cu aspectul impresionant redat de estetica pieselor vestimentare. Atât rochiile de seară, cât și salopetele se mulează foarte grațios și delicat pe corpul oricărei femei, conturându-i într-un mod excelent formele, aceasta simțindu-se lejeră și foarte confortabil.

Totodată, este important de menționat pentru proprietarii magazinelor care doresc să achiziţioneze haine de la Kokoa în formula en-gros despre facilitățile legate de procedura livrării. În primul rând, transportul poate fi gratuit pentru cumpărător in cazul în care comanda sa va depăși o anumită valoare, iar posibilitatea de plată este una multiplă, respectiv, prin ordin de plată, în numerar la livrare sau cu ajutorul cardului de credit. Pentru a arăta încă o dată seriozitatea reprezentanților de la Kokoa, este esențial să se cunoască și existența unui posibil retur în cazurile necesare. În situaţia unui produs ce nu corespunde anumitor criterii din vina firmei, aceștia vor achita costurile de transport pentru ca problema să fie remediată cât mai ușor.

Cei care își doresc să își pună în valoare magazinele sau afacerile lor de pe piața vestimentară se pot orienta către Kokoa-Couture ca furnizor de specialitate. Gama de produse ce o pune la dispoziție, precum și detaliile referitoare la orice aspect se găsesc pe site-ul magazinului kokoa-couture.ro.

ACTUALITATE

Cine şi în ce condiţii beneficiază de amnistia fiscală aprobată de Guvern?

Publicat

pe

de

FOTO ARHIVĂ (Sursa: digitalag.ro)

Contribuabilii (persoane fizice, juridice, persoane fizice care desfășoară activități economice sau profesii libere, entități fără personalitate juridică, instituții publice etc.) care vor îşi vor achita, până la data de 15 decembrie 2020, obligațiile bugetare restante la 31 martie 2020, precum și obligațiile bugetare cu termene de plată între 1 aprilie 2020 și 15 decembrie 2020 vor scăpa de dobânzi, penalităţi şi alte accesorii.

Ordonanța de Urgență elaborată de MFP reglementează patru tipuri de facilități fiscale și acoperă toate situațiile cu care se pot confrunta contribuabilii:

Măsura 1 – Anularea dobânzilor, penalităților și a tuturor accesoriilor aferente obligațiilor bugetare principale, restante la data de 31 martie 2020 inclusiv, în cazul contribuabililor care la această dată au în sold atât obligații bugetare accesorii cât și obligații bugetare principale.

În acest caz, pentru a beneficia de măsura anulării accesoriilor, contribuabilii trebuie să plătească obligațiile bugetare principale restante la 31 martie 2020, să achite obligațiile curente (cele născute după 31 martie 2020), să depună toate declarațiile fiscale și să depună cererea de anulare a accesoriilor până la 15 decembrie 2020.
Cu alte cuvinte, la data depunerii cererii de anulare a accesoriilor, contribuabilul nu trebuie să mai aibă niciun fel de datorie, cu excepția accesoriilor care se anulează.

Măsura 2 – Anularea dobânzilor, penalităților și a tuturor accesoriilor aferente obligațiilor bugetare principale, declarate suplimentar de debitor prin declarație rectificativă, cu scadență anterioară datei de 31 martie 2020 inclusiv.

În acest caz, contribuabilii care consideră că sunt erori în sumele declarate inițial pot depune declarație rectificativă prin care să declare obligațiile suplimentare și pot beneficia de anularea accesoriilor aferente obligațiilor declarate suplimentar dacă plătesc aceste obligații, precum și obligațiile curente (cele născute după 31 martie 2020), depun toate declarațiile fiscale și, bineînțeles, depun cererea de anulare a accesoriilor până la 15 decembrie 2020.

Măsura 3 – Anularea dobânzilor, penalităților și a tuturor accesoriilor aferente obligațiilor bugetare principale cu scadențe anterioare datei de 31 martie 2020 inclusiv dacă la această dată contribuabilul are în sold doar accesorii, iar obligațiile bugetare principale au fost stinse.

În acest caz, pentru a beneficia de măsura anulării accesoriilor, contribuabilii trebuie să plătească obligațiile curente (cele născute după 31 martie 2020), să depună toate declarațiile fiscale si să depună cererea de anulare a accesoriilor până la 15 decembrie 2020.

Măsura 4 – Anularea dobânzilor, penalităților și a tuturor accesoriilor aferente obligațiilor bugetare principale cu scadențe anterioare datei de 31 martie 2020 inclusiv, stabilite prin decizie de impunere emisă ca urmare a inspecției fiscale sau verificării situației fiscale personale, care este în curs de derulare la data intrării în vigoare a ordonanței de urgență.

În acest caz, contribuabilii care la data intrării în vigoare a ordonanței au în derulare o inspecție fiscală ori o verificare a situației fiscale personale pot beneficia de anularea accesoriilor aferente obligațiilor stabilite suplimentar de organul de control dacă plătesc aceste obligații până la termenul de plată stabilit în decizia de impunere și dacă depun cererea de anulare a accesoriilor în termen de 90 de zile de la data comunicării deciziei, indiferent dacă acest control a fost finalizat până la 15 decembrie 2020 sau ulterior acestei date.

„Aceste facilități fiscale pot fi aplicate și de autoritățile administrației publice locale, opțional, dacă consiliul local stabilește, prin hotărâre, aplicarea acestor prevederi, precum și procedura aplicabilă.

Facilitățile fiscale sunt aplicate și de alte autorități sau instituții publice care administrează obligații bugetare, în sensul că și aceste entități anulează accesoriile pentru obligațiile bugetare pe care le administrează, dacă sunt îndeplinite condițiile prevăzute de ordonanța de urgență.

Contribuabilii pot notifica organului fiscal intenția de a beneficia de anularea accesoriilor. În acest caz, pentru accesoriile ce pot forma obiectul anulării se instituie un regim special de administrare. Pentru debitorii care nu au notificat organul fiscal pentru a beneficia de anularea accesoriilor, dobânzile, penalitățile și toate accesoriile care pot fi anulate și care au fost achitate după data intrării în vigoare a ordonanței de urgență se restituie, la cerere, potrivit Codului de procedură fiscală.

În cazul contribuabililor pentru care au fost instituite popriri la data intrării în vigoare a ordonanței de urgență, în scopul acordării posibilității de a beneficia de anularea accesoriilor, se reglementează posibilitatea contribuabilului de a efectua plăți din sumele indisponibilizate ca efect al popririi.

Dacă îndeplinește condițiile, un contribuabil poate beneficia de anularea accesoriilor în oricare dintre facilitățile fiscale menționate anterior. Astfel, un contribuabil poate să cumuleze toate facilitățile dacă până la data depunerii cererii de anulare a accesoriilor inclusiv, îndeplinește condițiile prevăzute de ordonanța de urgență.

Contribuabilii care la data intrării în vigoare a ordonanței de urgență beneficiază de eșalonare la plată pot beneficia de facilitățile fiscale dacă îndeplinesc condițiile impuse de ordonanță, pe de o parte, iar pe de altă parte, doresc și menținerea eșalonării la plată, ori dacă finalizează eșalonarea până la 15 decembrie 2020″, se arată într-un comunicat remis de Ministerul Finanţelor Publice.

Citește în continuare

ACTUALITATE

ANAF nu mai blochează toţi banii din toate conturile bancare ale debitorilor

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: https://www.jurnalulolteniei.ro/)

Potrivit unui Ordin al ministrului Finanţelor, de acum înainte, disponibilităţile băneşti existente în conturile contribuabililor nu vor mai fi blocate în integralitate, ci numai în limita sumelor înscrise în actele de executare silită.

Reamintim faptul că, până acum, pentru o datorie de 100 de lei către ANAF, erau blocate toate sumele din toate conturile contribuabilului. În plus, după efectuarea plăţii, ridicarea popririi se făcea extrem de greu. Odată cu implementarea sistemului electronic de poprire a conturilor bancare, se preconizează ca ridicarea măsurilor de executare silită să se facă în timp real.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!