Connect with us

ECONOMIE

Kokoa-Couture, distribuitorul ideal pentru magazinul tău vestimentar!

Publicat

pe

Numărul magazinelor de îmbrăcăminte este într-o continuă creștere pe piața din România, lucru care face ca și toți cumpărătorii interesați de astfel de produse să se împartă către diverse magazine care, prin ceea ce pun la dispoziție, le satisfac așteptările.

Subiectul legat de alegerea articolelor vestimentare poate fi destul de complex prin întreaga multitudine de aspecte ce o presupune. Gusturile și stlilurile, mai cu seamă ale femeilor, sunt foarte diversificate, iar așteptările în acest sens pot fi extrem de dificil de atins chiar și de cele mai de top magazine.

Însă o categorie aparte de articole vestimentare care este apreciată de întreaga suflare feminină este cea care marchează stilul elegant. Indiferent cât de rebelă s-ar putea considera o femeie, totuși, mereu va avea tendința să poarte o rochie grațioasă care să o pună cât se poate de mult în valoare. Feminitatea și bunul gust sunt cele două calități care atrag atenția cel mai mult la primul contact vizual, iar femeile cunosc acest aspect mai bine decât oricine altcineva și tocmai de aceea principala lor direcție, când vine vorba de cumpărături, este marcată de magazinele care pun accent pe această însușire.

Un magazin de îmbrăcăminte respectabil este familiarizat cu tot ceea ce înseamnă bun gust și eleganţă, întocmai ca fiecare femeie să își găsească ceea ce caută. De acest aspect ține cont și Kokoa-Couture care distribuie și furnizează magazinelor piese vestimentare care se caracterizează printr-un grad înalt de rafinament și calitate.

De ce Kokoa-Couture este recomandarea specialiștilor?
Această firmă se poate lăuda cu o experiență de aproape un deceniu în furnizarea hainelor de calitate pentru garderoba feminină. Surprinzând o gamă largă de articole, de la tricouri sau cămăși, până la cele mai grațioase rochii de seară, precum și cele mai feminine salopete, aceasta poate fi o recomandare de top pentru toți proprietarii de magazine vestimentare ce își doresc un număr cât mai mare de cliente mulțumite.

Primul avantaj pe care îl aduce Kokoa este redat de aspectul estetic care se regăsește în îmbrăcămintea disponibilă. Fiecare piesă vestimentară prezintă anumite aplicații, detalii sau croiuri care respectă într-o mare măsură trendurile actuale, lucru foarte apreciat de toate doamnele și domnișoarele. Stilul modern și adecvat cerințelor actuale poate fi cel mai important criteriu pentru unele cumpărătoare, lucru de care magazinele de specialitate ar trebui să țină cont.

Prețurile foarte rentabile sunt, din nou, un aspect de care reprezentanții magazinelor ar trebui să profite foarte mult. Fie că ne referim la cămăși, salopete, paltoane sau rochii de seară en-gros, toate acestea sunt disponibile la costuri extrem de accesibile, fapt care determină și o cumpărare foarte facilă a produselor de către clienți.

Calitatea hainelor este un atribut ce face parte din definiția conceptului Kokoa-Couture. Datorită materialelor și țesăturilor ce se utilizează la confecționarea lor, dar mai ales modul și tehnica de realizare a hainelor, sunt create colecții vestimentare excelente disponibile pentru orice sezon, precum și pentru toate gusturile.

De asemenea, confortul este esențial pentru orice femeie atunci când poartă o anumită ținută. Rochiile de seară, precum și orice alte ținute de acest gen se caracterizează, de regulă, printr-un grad înalt de incomoditate și stare supărătoare pentru cea care poartă. Experții de la Kokoa au reușit cu succes să îmbine maximul de confort cu aspectul impresionant redat de estetica pieselor vestimentare. Atât rochiile de seară, cât și salopetele se mulează foarte grațios și delicat pe corpul oricărei femei, conturându-i într-un mod excelent formele, aceasta simțindu-se lejeră și foarte confortabil.

Totodată, este important de menționat pentru proprietarii magazinelor care doresc să achiziţioneze haine de la Kokoa în formula en-gros despre facilitățile legate de procedura livrării. În primul rând, transportul poate fi gratuit pentru cumpărător in cazul în care comanda sa va depăși o anumită valoare, iar posibilitatea de plată este una multiplă, respectiv, prin ordin de plată, în numerar la livrare sau cu ajutorul cardului de credit. Pentru a arăta încă o dată seriozitatea reprezentanților de la Kokoa, este esențial să se cunoască și existența unui posibil retur în cazurile necesare. În situaţia unui produs ce nu corespunde anumitor criterii din vina firmei, aceștia vor achita costurile de transport pentru ca problema să fie remediată cât mai ușor.

Cei care își doresc să își pună în valoare magazinele sau afacerile lor de pe piața vestimentară se pot orienta către Kokoa-Couture ca furnizor de specialitate. Gama de produse ce o pune la dispoziție, precum și detaliile referitoare la orice aspect se găsesc pe site-ul magazinului kokoa-couture.ro.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

CCIA Dâmboviţa derulează un program de informare pentru mediul de afaceri

Publicat

pe

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița a organizat, ieri – 20 aprilie 2021, online, în parteneriat cu TRIVENTO BUSINESS GROUP și PROJECT MANAGEMENT SOLUTION, un seminar de prezentare Programului Național de Dezvoltare Rurală în contextul actual. Partea a doua a fost rezervată unei sesiuni de întrebări și răspunsuri.

„Evenimentul face parte dintr-un amplu proiect de informare, pentru mediul de afaceri din județul Dâmbovița, și nu numai, dar și pentru noii antreprenori care doresc sprijin pentru investiții în exploatații agricole, sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri, pentru dezvoltarea și modernizarea infrastructurii agricole și silvice.

Temele propuse au fost: Principalele priorități de dezvoltare rurală; Domenii de finanțare și Activități și cheltuieli eligibile”, se arată într-un comunicat remis de CCIA Dâmboviţa.

Dezbaterea a durat două ore și poate fi urmărită aici: https://www.cciadb.ro/evenimente/seminar-programul-national-de-dezvoltare-rurala/

Citește în continuare

Dâmboviţa

Ministrul Năsui nu dă șanse COS Târgoviște! VIDEO

Publicat

pe

Interesantă și demnă de permanentizat inițiativa deputatului PSD de Dâmbovița, Radu Popa, de a transmite live, pe pagina sa de Facebook, parte din ședințele Comisiei pentru Industrii din cadrul Parlamentului, în care sunt tratate sau ar trebui să fie puse în discuție probleme din județul Dâmbovița.

Radu Popa a profitat de prezența la comisie a ministrului Economiei, Claudiu Năsui, supranumit groparul COS Târgoviște, pentru a-l întreba încă o dată ce face pentru salvarea Combinatului de Oțeluri Speciale.

Situația este una critică, atât pentru unitatea economică cât și pentru cei peste 1.000 de angajați care riscă să rămână fără locuri de muncă.

Demersul parlamentarului de Dâmbovița, corect, la obiect, bine intenționat, s-a văzut clar că nu a convenit ministrului Năsui și nici celorlalți membri ai coaliției aflate la guvernare, unii chiar vociferând rușinos când Radu Popa insista să primească explicații.

Reprezentantul USR PLUS, deși vizibil nervos după cum își tot clatina capul, a dat un răspuns evaziv, netraductibil, din care reiese clar că unitatea economică târgovișteană nu este o prioritate pentru domnia sa și nici pentru Ministerul pe care îl conduce.

„Idealul este ca ANAF-ul să își cedeze creanța către un investitor privat care să poată să gestioneze situația de acolo și să poată să facă producția de oțel. Am avut discuții și avem discuții și căutăm investitori exact pentru lucrul ăsta… Am avut și discuții în Guvern, cu mai mulți colegi din Guvern, nu doar cu ministrul Finanțelor. Dar, COS Târgoviște nu este subiectul dezbaterii actuale”, a fost răspunsul sec al ministrului Claudiu Năsui.

Interesant și de reținut pentru cetățenii județului Dâmbovița care au trimis în Parlament pentru a-i reprezenta și mai mulți lideri liberali. În sală, la lucrările Comisiei pentru Industrii, se afla și deputatul PNL Gabriel Plăiașu. Normal ar fi fost, ca ales în Dâmbovița, să se alăture demersului social-democratului Radu Popa, să solidarizeze cu dâmbovițenii, cu angajații COS, să ceară și el lămuriri ministrului Năsui.

A preferat să tacă chitic, sfidându-i astfel pe șefii săi de partid, Ludovic Orban și Virgil Guran, care, cu numai câteva luni în urmă, în inima Târgoviștei și în fața sindicaliștilor, promiteau că s-a pornit procedura de salvare a COS și nu mai este cale de întoarcere. Combinatul va fi preluat de statul român! Apoi, am văzut, responsabilitatea a fost pasată rușinos la USR PLUS, care a îngropat total acest proiect, ca de altfel și pe cel al modernizării DN 71.

Deputatul Radu Popa a reușit să ne prezinte încă o monstră de indiferență față de problemele cetățenilor din județul Dâmbovița manifestată de membrii coaliției PNL -USR PLUS – UDMR.

VIDEO

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT