Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Ministrul Agriculturii şi-a întrerupt vizita în Dâmboviţa, dar a promis că revine!

Publicat

pe

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, care avea programată pe parcursul întregii zile de astăzi, 10 mai, o vizită de lucru în judeţul Dâmboviţa, a fost chemat de urgenţă la Guvern, astfel că, foarte probabil, nu se va mai întâlni cu producătorii agricoli nici la Dragomireşti (14:00), nici la Titu (16:30), deşi a promis că revine în Dâmboviţa după şedinţa de Guvern.

Petre Daea a luat, la ora 07:00 de dimineaţă, pulsul Pieţei 1 Mai din Târgovişte, apoi a purtat discuţii, la sediul Consiliului Judeţean, cu reprezentanţii instituţiilor de profil. La 11:00, ministrul trebuia să se întâlnească cu parlamentarii, primarii, responsabilii AFIR şi beneficiarii PNDR. Deşi ora a fost devansată cu 30 de minute, Petre Daea nu a putut să participe la dezbateri decât câteva minute. Au rămas la întâlnire mai mulţi secretari de stat din Ministerul Agriculturii.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Protest al instructorilor auto din Târgoviște. VIDEO

Publicat

pe

Instructorii auto din Târgovişte au organizat, în această după-amiază, un protest spontan pe Calea Ialomiței (porțiunea din șoseaua de centură a orașului care trece prin fața Complexului de Natație), unde s-au executat marcaje rutiere care îi obligă să vireze dreapta, spre Sideco, atunci când ies din perimetrul pentru examinare.

Prin urmare, atrag atenția reprezentanții școlilor de șofer, circulația pe Calea Ialomiței se va îngreuna extrem de mult, pentru că intersecția de la Sideco va fi, pur și simplu, sufocată! Instructorii auto cer autorităților să renunțe la marcajul dublu continuu, pentru a nu mai fi obligatoriu virajul la dreapta. Astfel, se va putea circula fără îngrădiri, că și până acum.

VIDEO

Citește în continuare

ACTUALITATE

PERPLEX. Încă o gafă a Guvernului Orban, contestată de specialiști

Publicat

pe

Foto arhivă (Sursa: Gardena Club Brașov)

Am spus în mai multe rânduri că actualii guvernanți au scos, nu de puține ori, acte normative, decizii, ordonanțe pe negândite, fără să fie analizate la sânge eventualele consecințe, fără să fie consultați specialiștii. De pildă, ultima găselniță o constituie obligarea patronilor de terase să țină un registru în care să fie trecut numele tuturor clienților care le calcă pragul, plus numărul de telefon.

Vezi, Doamne, dacă este depistat vreun infectat cu coronavirus într-un interval de timp, să fie căutați și, probabil, izolați, carantinați toți cei care s-au aflat pe terasă în ziua și la ora cu pricina. Nu mai vorbim de gestul în sine, de efortul pe care trebuie să-l mai depună în plus angajații terasei, dar și intimitatea cetățeanului, dreptul la viață privată sunt afectate.

Ei, bine, Autoritatea pentru Supravegherea datelor cu Caracter Personal a intervenit rapid și a cerut eliminarea registrului cu datele clienților. Mai mult, reprezentanții instituției au transmis că nu au fost consultați când a fost elaborată această normă oarbă de pandemie. Cam așa a gestionat până acum Guvernul Orban țara, cu ordonanțe făcute pe picior…

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!