Conectați-vă cu noi

SOCIAL

Un pensionar sadic ademeneşte pisicile într-o bandă cu ţepi!

Publicat

pe

Sursa foto: jurnalaradean.ro

Cândva, eram consideraţi un popor blajin, tolerant, iubitor de natură, de animale. Acum, vedem, din păcate, că se înmulţesc semnalele care arată că nu ar fi tocmai aşa. Mulţi semeni de-ai noştri au comportament de brute, sadici, sângeroşi, de oameni care nu acceptă să mai vieţuiască cineva lângă ei.

CITEŞTE ŞI: Doamne, în ce ţară trăim! Sadism fără margini, încadrat la… braconaj!

Un caz de agresiune împotriva necuvântătoralor se consumă la Arad. Scriu cei din presa arădeană că, după ce anul trecut mai mulţi indivizi au dat nevinovaţilor porumbei care popopulează oraşul grăunţe cu ace, acum a apărut un pensionar care amplasează capcane pentru pisici!

Sadicul personaj le ademeneşte cu hrană, iar când se apropie de capacana instalată în faţa geamului de la apartamentul său bietele mâţe sunt rănite grav de ţepii înalţii.

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

 1. Ionel

  noiembrie 19, 2018 at 5:21 pm

  Articol tendentios.

  Am o terasa unde se caca zilnic pisicile.

  Trebuie sa le culeg cacatul tot timpul.

  Pisicile sunt diabolice. Am incercat totul…

  Vreau si eu niste tepi.

  Mergeti la naiba, culegeti-le voi cacatul daca va plac asa de mult.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Carambol pe DN 71, la Brăteşti!

Publicat

pe

Foto: IPJ Dâmboviţa

Nepăstrarea distanţei de mers între autovehiculele aflate în trafic, la care s-au mai adăugat condiţiile de mediu neprielnice, a dus la un carambol pe DN 71 Târgovişte-Bâldana.

Evenimentul rutier s-a petrecut în zona satului Brăteşti, comuna Văcăreşti. În accident au fost implicate trei autovehicule, un cimentruc, o dubiţă şi un autoturism.

Două persoane au suferit răni în urma impactului şi au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte.

Citește în continuare

SOCIAL

Spărgătorii prinşi la Brăteşti forţaseră trei filtre de poliţie din două judeţe!

Publicat

pe

Foto: IPJ Dâmboviţa

Urmărirea ca-n filme încheiată aseară pe un câmp de lângă satul Brăteşti, în apropierea DN 71, a început în judeţul Argeş. Poliţiştii au solicitat conducătorului unui autoturism Porsche Panamera să oprească. Şoferul, în loc să se conformeze indicaţiilor oamenilor legii, a accelerat, dispărând în noapte.

În zona Podul Viilor din Piteşti, la intrarea pe autostrada spre Bucureşti, un alt echipaj de la Poliţia Rutieră a încercat să-i oprească pe fugari. S-a făcut chiar uz de armă. Degeaba. Suspecţii şi-au continuat fuga, lovind două maşini, şi au intrat pe autostradă, rulând cu viteză spre Capitală.

Poliţia a concentrat forţe din judeţele Argeş şi Dâmboviţa pentru prinderea răufăcătorilor. Aceştia au părăsit autostrada, pornind spre Găeşti, unde autoturismul suspect a trecut de un alt filtru al poliţiştilor.

CITEŞTE ŞI: Spărgători de case din argeş, prinşi cu focuri de armă în Dâmboviţa!

Abia pe DN 71 Târgovişte-Bâldana, în apropierea satului Brăteşti, comuna Văcăreşti, suspecţii de comiterea mai multor spargeri de locuinţe, au fost prinşi. Poate că urmărirea ar mai fi continuat o vreme, dacă şoferul bolidului, care s-a dovedit că nu deţinea permis de conducere, nu ar fi pierdut controlul asupra direcţiei, acroşând un alt autoturism şi rănind o târgovişteancă de 50 de ani.

Doi dintre suspecţi au ieşit din maşina de lux făcută praf într-un şanţ şi au luat-o la fugă pe câmp, dar nu pentru mult timp, fiind prinşi şi încătuşaţi de oamenii legii. Cei trei protagonişti ai urmăririi consumate parcă după un scenariu de film american sunt Marius D. (37 de ani), Valentin B. (34 ani) şi Alexandra Flofteia D. (20 de ani). Asupra lor s-au găsit importante sume de bani.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!