Conectați-vă cu noi

SOCIAL

Un pensionar sadic ademeneşte pisicile într-o bandă cu ţepi!

Publicat

pe

Sursa foto: jurnalaradean.ro

Cândva, eram consideraţi un popor blajin, tolerant, iubitor de natură, de animale. Acum, vedem, din păcate, că se înmulţesc semnalele care arată că nu ar fi tocmai aşa. Mulţi semeni de-ai noştri au comportament de brute, sadici, sângeroşi, de oameni care nu acceptă să mai vieţuiască cineva lângă ei.

CITEŞTE ŞI: Doamne, în ce ţară trăim! Sadism fără margini, încadrat la… braconaj!

Un caz de agresiune împotriva necuvântătoralor se consumă la Arad. Scriu cei din presa arădeană că, după ce anul trecut mai mulţi indivizi au dat nevinovaţilor porumbei care popopulează oraşul grăunţe cu ace, acum a apărut un pensionar care amplasează capcane pentru pisici!

Sadicul personaj le ademeneşte cu hrană, iar când se apropie de capacana instalată în faţa geamului de la apartamentul său bietele mâţe sunt rănite grav de ţepii înalţii.

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

 1. Ionel

  noiembrie 19, 2018 at 5:21 pm

  Articol tendentios.

  Am o terasa unde se caca zilnic pisicile.

  Trebuie sa le culeg cacatul tot timpul.

  Pisicile sunt diabolice. Am incercat totul…

  Vreau si eu niste tepi.

  Mergeti la naiba, culegeti-le voi cacatul daca va plac asa de mult.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Campanie de donare de sânge în Protoieriile Târgovişte Nord şi Sud

Publicat

pe

187 de persoane, preoţi şi credincioşi de la protoieriile Târgovişte Nord şi Târgovişte Sud, elevi de la Seminarul Teologic Sf. Ioan Gură de Aur și studenți ai Facultății de Teologie și Științele Educației a Universității Valahia din Târgoviște, s-au implicat în campania umanitară „Donează sânge, salvează o viaţă”, derulată în perioada 13-17 mai. S-au recolatat 81 de litri de sânge. Acţiunea va fi repetată în luna octombrie, în Găeşti, Titu şi Pucioasa.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Copil de 12 ani, exploatat prin muncă. Poliţiştii au întocmit dosar penal

Publicat

pe

Foto: https://observator.tv

Doi bărbați, unul din Găești, celalalt din comuna Crângurile, sunt cercetați de polițiști pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane și folosirea la muncă a persoanelor vulnerabile.

Oamenii legii au fost sesizați de un asistent social din cadrul Primăriei orașului Găești despre faptul că respectivii indivizi folosesc, de mai mult timp, un copil de 12 ani pentru întreținerea animalelor. Pentru munca prestată, copilul primea anumite sume de bani, de care se folosea și tatăl său.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!